Hai, ce facem? Ne adunam ?
Vama Veche Forum » 1 Mai in Vama
1 mai ?
(110 posts)-
Posted 2 years ago #
-
bineinteles, stabilim in curand detalii, totusi inca mai sunt aproape 2 luni.
Posted 2 years ago # -
Posted 2 years ago
-
Doamne,cat de greu pot trece lunile astea...abia astept.1 mai..si restul verii..sper doar sa ..ramana 50% din cat a fost
Posted 2 years ago # -
Riddick, probabil o sa arate altfel dar atata timp cat sunt adevarati vamaioti prin preajma, spiritul se raspandeste repede.
Posted 2 years ago # -
abia astept 1 mai..sper sa fie stufu si sa nu se fi schimbat prea mult
Posted 2 years ago # -
mie cel mai mult mi-e dor de Tequila Sunrise
Posted 2 years ago # -
Din cate am aflat Tequila Sunrise a fost daramata [:((]...dar ne vedem pe 1 mai..:D
Posted 2 years ago # -
Posted 2 years ago
-
Dap, Diana, a fost daramata, din cate am vazut in niste clipuri de pe youtube sau trilulilu. Nu conteaza, o gasim noi sau gasim alt loc.
Posted 2 years ago # -
doamne,ce am putut sa vad pe Antena 1,au daramat tot nenorocitii,stuf,expirat,epava...la pirati..tot..toata vama e un santier...peste 2 saptamani o sa am treaba in Mangalia si trec pe acolo,fac poze si le pun aici..dar e tragic daca s-a facut asta,si numai tarfa aia penala de Udrea a dat aprobarea...off...ce ne facem?
Posted 2 years ago # -
Sponsorul nostru va propune:
Posted 2 years ago -
Posted 2 years ago #
-
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 2 years ago -
nu zice nimeni nimic despre cazare ieftina si cat de cat ok? eu nu mai stau cu cortul de vreo 6 ani pentru ca... se fura! eu nu am patit-o dar au patit-o altii si imi e de ajuns. si asta se intampla cam de cand exista stuff-ul si cam tot de atunci vama se duce dracului din ce in ce mai mult in fiecare an. are careva idee de ceva cazare pe principiul "eftin si bun"?
Posted 2 years ago # -
Io propun sa mergem cati mai multi in vama pe 1 mai si daca se poate sa se faca un concert de o zi sau poate doua ,pe plaja fara intrare
Pt ca sar putea sa fie ultimul si ultima sansa de protest mai mare.
Daca da ma bag si io in a organiza asa ceva am experienta,si is sigur ca sar baga multi sponsori la chestia asta mai ales ca ei ar fi singuri care ar vinde bautura.
Ce parere aveti?Posted 2 years ago # -
vama se duce naibii si tu te gandesti la cazare ieftina si buna deja pot spune ca "te-ai integrat in societate" in orice caz ptr ceice simt cred ceea ce simt si eu aduk dorul de adevarata vama....nu sunt cuvinte si apropo de furat nu cred ca in vama te duci cu nu shtiu ce aparate sofisticate su maishtiu eu ce accesorii dastea vama e ptr cei ce vor un cort o chitara si....libertate
Posted 2 years ago # -
Posted 2 years ago
-
mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut imaginile alea de la antena 1. este deja din ce in ce mai limpede ca vama n-o sa mai fie niciodata ce a fost. tot ce ne ramane e ceea ce a intrat adanc in sufletele noastre si care ne da intotdeauna speranta.
Posted 2 years ago # -
Riddick frate, te rog mult ceva...incearca (cand ajungi prin vama) sa te interesezi cu privire la camping...daca se mai poate campa pe plaja sau macar pe la case :(
Posted 2 years ago # -
simt ca explodeeeeeeeez
Posted 2 years ago # -
simt ca explodeeeeeeeez
Posted 2 years ago # -
simt ca explodeeeeeeeez
Posted 2 years ago # -
Mi s-a facut rau cand am vazut reportajul la Antena 1...god...nu va mai fi niciodata la fel...trist...
Posted 2 years ago # -
Si apropo...daca sunt atatea lucrari pe acolo...evident inteligentii nu le termina pana pe 1 mai..cum mai campam..:|...god...Romania...
Posted 2 years ago # -
deci vreau si io sa stiu ce o sa facem de 1 mai; mergem si stam cu mainile in san?? si ne uitam cum se duce dracu tot?? sau facem ceva? adica nu stiu, am putea sa vorbim cu primaru sa ne dea autorizatie ca sa se ridice terasele p acolo (io stiam ca or sa fie ridicate mai spre bulgari) sau daca nu macar sa ii luam tot neamu in pula
Posted 2 years ago # -
Fratilor,promit sa va dau detalii cum ajung acolo...daca e intr-adevar situatia asa disperata...nu stiu ce sa facem...poate sa mergem in 2 mai..alta alternativa cat de cat buna,nu avem...chit ca facem stuful nostru pe plaja..in cazul asta..toti membrii forumului..sa facem schimb de adrese de mail..si sa bem impreuna..pe plaja goala..ca adevarati vamaioti...
Posted 2 years ago # -
Ok.. au distrus locul. Spiritul nu il pot omori pentru ca e in noi.
Eu sper ca va fi bine, chiar de va trebui sa plecam de acolo..
Desi ma simt foooooarte scarbita de ce se intampla...Posted 2 years ago # -
seven, ce s-a intamplat in vama a fost o manevra pe bani multi, adica noi ce-am putea face... o revolutie? nu prea, nu vad ce am rezolva sau cum am rezolva ceva. gandeste-te ca primaru nu are nici un fel de putere acolo, ca depinde la randu lui de altii. in schimb am putea campa in 2 mai, am putea ocupa si plaja de familisti, cu chitarile si rucsacii in carca, si berea la pet... aveam nuddy baru si golfu... asta de inceput, dak spiritu ramane, cu siguranta vor aparea si alte bodegi (sper). am auzit un zvon cum k B52 ar veni in 2 mai, desi pana nu vad asta, ramane tot zvon. mai e o luna jumate pana in mai, asa ca pana atunci ar trebui s cautam un loc, pana atunci se vor mai schimba multe...
Posted 2 years ago # -
io deja mi-am rezervat camera in vama pt 1 mai slake, si oricum in general nu as vrea sa ne mutam . daca o sa se obtina autorizatie ca sa se ridice terasele mai spre bulgari o sa fie exact ca inainte.nu m-ar deranja nici sa vina b52 in 2mai , nu ar fi prima oara cand o iau noaptea pe jos rupt pana in 2 mai :D
Posted 2 years ago # -
eu acum am aflat ce se intampla acolo...nu imi vine sa cred...zilele trecute la o bere vb despre cat de mult asteptam 1 mai si intoarcerea in vama....si stuful...si tot...si sentimentul de libertate de acolo...sincer mi se pare ca o este ireal..unde mergem acum?nu vreau statiuni luxoase/nu all inclusive in grecia sau bulgaria ..vreau multe beri reci in fata la stuf..si strada prafuita..si dureri de spate de la cort...si apa rece de la dus...:|...
Posted 2 years ago # -
ca bine zici giana!
Posted 2 years ago # -
eu zic sa vandalizam cladirile noi ...btw am inteles ceva de bulgaria..ca s ar cam muta acolo lumea ?
Posted 2 years ago # -
Iata cateva sugestii din partea sponsorului:
Posted 2 years ago -
@giana, you`re so damn right.
Un lucru e cert, de 1 mai voi fi in vama. Mi-e frica de ce voi vedea.
@pilif, de acord...daca ne strangem multi...ce naiba ne-ar putea face? DAr muuuulti.
Cat despre Bulgaria...EU VREAU VAMA.Posted 2 years ago #
Reply »
You must log in to post.