Register or log in:

Vama Veche Forum » 1 Mai in Vama

1 mai ?

(110 posts)
  • Started 3 years ago by cristianbam
  • Latest reply from hstsmh

1. pilif2007
    Member

merge careva astazi 20 martie la concert vama si chilian ? 20 de ron biletul.:D ? pilif2007 idms si vorbim

Posted 3 years ago #
  2. Parerea Sponsorului

Iata cateva sugestii din partea sponsorului:

Posted 3 years ago

3. iris619
    Member

pilif, ai cam gresit forumul,siteul..

Posted 3 years ago #
  4. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

5. pilif2007
    Member

@iris619 de ce omule ce am spus gresit ? .. lumineazama si pe mine
    nu ti place chilian sau ce ? care i treaba ?

Posted 3 years ago #

6. Clau
    Member

deci ce`o sa fie pe 1? eu vin!

Posted 3 years ago #

7. Admin
    Key Master

Pe 1 o sa fie acelasi lucru care a fost in fiecare an. Pentru noi cel putin.

Poate o sa stabilim chiar o plecare in grup, cu trenul. Mai vedem pana atunci.

Posted 3 years ago #

8. maia
    Member

de ce era nevoie de pista de biciclisti?

Posted 3 years ago #

9. enkyl
    Member

nu cred ca exista un raspuns coerent

Posted 3 years ago #
  10. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

11. Ruxxx
    Member

Si , pana la urma.. ne vom strange pe 1 la vama ?

Posted 3 years ago #

12. enkyl
    Member

eu unul fac tot posibilul sa ajung..
    pan la urma.. se mai poate sau nu cu cortul pe plaja?

Posted 3 years ago #

13. iris619
    Member

@pilif
    Scuza-ma!
    Avem o dereglare nervoasa cand am intrat in ziua aia. n-am nimic cu Chilian:D

---
    Sa speram ca se poate cu cortul! Sincer cred o sa se poata!

Posted 3 years ago #

14. Ruxxx
    Member

Daca nu se asfalteaza pana atunci , da .. Adica asta`vara nu era nici o problema , nu vad de ce ar fi vreo problema ..

Posted 3 years ago #

15. enkyl
    Member

ma cam ingrijoreaza faptul ca treaba asta e la putin mai mult de o luna.. si inca e zapada.. si nu prea va mai fi ce arde pe acolo

Posted 3 years ago #
  16. Parerea Sponsorului

Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:

Posted 3 years ago

17. maia
    Member

eu vin de 1 mai, ce-i drept nu cu cortul ci la cazare... deja mi-am rezervat si din cate am observat pensiunile sunt deja luate...

Posted 3 years ago #
  18. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

19. slake
    Member

@enkyl Muahahahhaaaa, dude, stai calm ca avem ce arde :),

Oricum pe 1 mai, vama va fi plina, in schimb sper sa se poata campa pe plaja, oricum tot ce ramane in final e spiritu, so... Heil VAMA

Posted 3 years ago #

20. enkyl
    Member

merita sa indur 9 ore pe tren pana acolo.. spiritul ramane.. chiar de nu mai am plete..

Posted 3 years ago #
  21. Parerea Sponsorului

Sponsorul nostru va propune:

Posted 3 years ago

22. Raku
    Member

Mai este fix o luna pana la 1 Mai :)
    Se apropie, cu pasi marunti dar siguri, ziua in care ne vom revedea cu Vama noastra draga...

Posted 3 years ago #

23. enkyl
    Member

Mai putin de o luna. Ne vedem acolo
    1 mai Luna Amara - Papa La Shoni

Posted 3 years ago #

24. cristianbam
    Member

abia astept!

sa vad daca ma lasa ai mei... :|

Posted 3 years ago #

25. enkyl
    Member

// 01.05.2009 // "Papa La Soni" - Luna Amara
    // 02.05.2009 // "Papa La Soni" - Persona

asa.. ca idee..

Posted 3 years ago #

26. irina017
    Member

hey there!

eu am fost kiar duminica trecuta in vama, fiind foarte curioasa ce mai e pe acolo, ce-a mai ramas... cand am ajuns, am coborat din masina zambind, fooarte happy ca am ajuns in vama si uitandu-ma spre plaja... spre baruletele ce erau odata acolo, mi-a pierit zambetul instant! nu am vazut decat moloz, cladiri in constructie, gropi(adevarate transee) si pista aia inestetica... si plaja extrem de goala...de trista...chiar trista!

cu toate astea, ma voi duce in vama de 1 mai...poate daca o populam si anul asta de 1 mai o sa fie mai primitoare, mai umana! am inteles ca e un proiect intre gulag si shire...si spera sa iasa ceva ok de 1 mai...

sper sa ne vedem peste o luna in Vama Veche si sper ca la plecare sa nu ramanem cu un gust amar si cu regretul anilor trecuti...

cam atat deocamdata...
    ne vedem in vama! :D

Posted 3 years ago #

27. cristianbam
    Member

Irina, ai facut ceva poze?

Posted 3 years ago #

28. irina017
    Member

din pacate, nu am facut poze...
    dar poti sa vezi cam ce e prin vama acum pe http://www.dordevama.com/

pozele sunt cam triste...ideea e ca poate ni se pare asa pt k nici nu e multa lume p'acolo... poate totusi nu o sa fie asa aiurea de 1 mai... ideea e sa nu fie cocalari:D

v'am pupat:P :D

Posted 3 years ago #

29. cristianbam
    Member

Pozele alea le-am vazut si examinat in detaliu de zeci de ori :)) Vroiam ceva updated, ceva care sa-mi arate ce se intampla acum in vama.
    Aa, pai, sa vezi dupa stufstock, erau asa de putini si era foarte, foarte deprimant. Corturi erau din ce in ce mai putine si parca nici vremea nu mai tinea cu noi. Ca si cum s-ar fi suparat ca plecau oamenii. Sper sa ne vedem pe-acolo de 1 mai.
    Rugati-va sa ma lase ai mei ca ...am bacu' :))

Posted 3 years ago #

30. irina017
    Member

aa, pai si eu am bac:D dar, asta e!
    toata lumea are nevoie de o minivacanta:D
    sper doar sa fie vremea ok, sa nu ploua... :|

Posted 3 years ago #

31. cristianbam
    Member

ei, sa ploua :)) Nu ploua. Vremea o sa tina cu noi :D Sau daca ploua, tot cu noi tine pentru ca manelistilor si cocalarilor le e frica de ploaie :>
    O sa fie bine :D

Posted 3 years ago #

32. seven
    Member

deci nu mai pot frate!! ahh , nu mai pot!! mi s-a luat rau de Bucurestiul asta futut (nu ca m-as muta din el :D) cu tot felu' de oameni nesimtiti care nu au nici un fel de viata si ii fute grija de ce fac altii, de toti cocalarii si pitzipoancele aferente care imi produc o scarba de nedescris, de colegu de apartament care nu are bani sa isi plateasca chiria (si nici nu face nimic pt asta, dasta de la 1 iunie ma mut singur :D),de toti asa-zisii prieteni care de fapt sunt niste profitori care stau si se gandesc cum sa mai traga pe tine, ahh as pleca de acum in vama sa scap in plm de toata nesimtirea din Bucuresti, nu mai vine odata 1 mai???

Posted 3 years ago #

33. Raku
    Member

Am putea, deja, sa stabilim cand sa ne intalnim. De exemplu, vineri, pe 1 mai.
    1. Voi cand ajungeti in Vama?
    2. Ce propuneri aveti pentru intalnire? In ce zi? La ce ora? Unde mai exact?

Posted 3 years ago #

34. enkyl
    Member

conform unui site cu prognoza meteo, pe care nu prea ma pot baza.. in perioada 1 mai vor fi undeva pe la 20 grade celsius, cu ceva nori.. si sanse de ploaie..
    de ajuns.. dupa 8 ore pe tren.. candva vineri dupa ora 10.. includ un mic dejun luat in mangalia asteptand imbulzeala de pe microbuz sa treaca

Posted 3 years ago #

35. irina017
    Member

noi venim de pe 31 :D

Posted 3 years ago #

36. VeVeRiTzA
    Member

eu o sa fiu in Vama de pe 24 :D

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.