Register or log in:

Vama Veche Forum » Amintiri din Vama

1 mai 2009

(12 posts)

1. Admin
    Key Master

trairi, amintiri, povesti?
    ce e nou si ce e diferit in Vama Veche?

ati fost, ati vazut, v-a placut, iar acum e timpul sa povestiti si celor care au ramas acasa :)

Posted 1 year ago #

2. enkyl
    Member

nu stiu de ma pot vreodata satura sa privesc marea.. am petrecut ore in sir stand intins pe nisip cu doza de bere in mana.. ascultand marea si muzica ce venea in rafale dinspre corsaru..

Posted 1 year ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 1 year ago

4. VeVeRiTzA
    Member

Aseara a fost ultima mea seara .. azi am ajuns si eu in Bucuresti... aseara Vama incepea sa arate ca miercurea trecuta, adica goala, trista si parasita .. am stat mult pe plaja cu niste prieteni, marea era foarte, foarte linistita, iar de la Tequila Sunrise se auzea Vama Veche ..nu am chef azi, tot albumul .. a fost o imagine care imi va ramane mult timp in minte, ..asa cum mi-a ramas un rasarit la El Comandante, vara trecuta pe Vangelis - Conquest of paradise .. n-o sa-l uit nicioadata!! .. :) .. dor... dor de vama !!!

Posted 1 year ago #

5. NakedKoala
    Member

baih..all in all o fost funn..in fiecare seara m-a uimit cate ceva..vineri seara plaja plina si faptu ca vre-o 7 tipi de vre-o 30 de ani de la pirati m-o pupat :| ( sunt baiat..si da..numa tipi..si for fuck sake i have the looks..grr )..a doua noaptede sambata..again..plaja plina..si un tip de pe la tequila sunrise parca sau corsaru :-?? care practic o luat o muscatura zdravana din izoprenu unei tipe..si ultima noapte de duminica..plaja goala :-<..cred ca 90% din oameni plecasera..ahh da..si bordurile alea nu stirbesc vama asa de mult cum mi-am imaginat..adica nah...is destul de departe de mare si oricum nu prea se observa in aglomeratia aia..oricum..sper sa se opreasca aici cu modernizarile..so all in all..nu s-o schimbat mare lucru si atmosfera ii aceeasi :)

Posted 1 year ago #
  6. Parerea Sponsorului

Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:

Posted 1 year ago

7. slake
    Member

atmosfera e aceeasi, dar pentru cat timp? pe banda de biciclisti se plimbau pitzi pe tocuri, mai nou se parcheaza masinile pe plaja... fukit, am vazut doua audi tt decapotabile... cu minimalele de rigoare. iar aprox 30% din cei de la expirat in timpu zilei erau minimalisti. In stuf erau deja 3 stoluri a cate 7-10 ciori destul de agitati. La focurile de tabara, in prima linie erau cocalari cu aceleasi tricouri De Puta Madre (how fun is that?) Problema cea mai mare este k acestor "new-comers" le-a placut atmosfera, de unde rezulta k din iunie vor avea loc schimbari mari. Carpe Diem (cat mai putem)

Posted 1 year ago #

8. hstsmh
    Member

si frumos si urat... s-au schimbat oamenii de pe acolo. din pacate si locul e altul. poate la corbu

Posted 1 year ago #

9. Adinaaa
    Member

Mie mi-a placut foarte mult. Am avut noroc si nu am dat de cocalari. Multi oameni pe care ii stiu de ani de zile, plus altii noi si dragi rau. Am plecat in Vama cu teama ca o sa ma sperii de oamenii noi si de betoane. Am fost placut surprinsa cand am vazut ca inca sunt multi oameni frumosi, cu care sa te imprietenesti dupa cateva minute de stat la foc si sa faci roata la petul de bere. Pista aia nici nu se baga de seama asa rau, tarziu mi-am adus aminte ca exista pe undeva. Deja imi fac planuri pentru la vara. Din pacate, vara e ceva mai naspa mereu. Mai ales in weekend.

Posted 1 year ago #
  10. Parerea Sponsorului

Posted 1 year ago

11. dungapeasfalt
    Member

am fost pentru prima data in vama vehe...si m-am indragostit iremediabil de ea...nu stiu cum era acum cativa ani,dar mie una mi s-a parut superba...mi-a placut pana si faptul ca am fost dati jos din tren la venire pentru ca bausem banii...uffffff!de'abia astept sa vina august...:-<...sa fiu din nou acolo...sa mor de dureri cand ne inghesuim 10 oameni intr-un cort de 4,sa fiu mahmura tot timpul,sa nu-mi fac griji ca nu am cu ce ma intoarce acasa...si nu in ultimul rand sa fiu pedepsita ca am "fugit" de-acasa....:X:X

Posted 1 year ago #

12. iris619
    Member

Al treilea 1 mai cu mireasma de vama.
    A fost a dracului de genial.
    Nopti de stuf, de el comandante si pirrati..pana la refuz si mult dupa.
    Si nici n-am apucat sa vad partile rele despre care povestesc altii. Lumea -cea mai geniala, cu exceptii evident dar se poate trece cu vederea!
    Si zilnic stau la taclale cu prietenii despre cat de minunat a fost.

Daca ati vazut pe cineva cu geaca de piele si palarie de cowboy..that was me.E posibil sa va fi intrebat daca stiti unde-i 13:D

One thing care m-a deranajt. Exact pe 1 mai...preeeeeea multa lumea, si ma refer la cei care n-au ce cauta in vama. Inundatie de idioti si pipitze la cozi sa-si cumpere shaorme.Baaaaaaad!

Posted 1 year ago #

13. iris619
    Member

Si revin in iulie putin pluuuuuus tot augustu'
    Can`t wait!:D:D:D

Posted 1 year ago #

14. enkyl
    Member

shorma.. luat si eu una acum.. cu pene, oase si carne cruda.. nu-mi mai trebe..
    a fost superb. prin august si eu repet.
    de oameni.. ce sa zic.. pan si motociclistii de la pirati si-au luat lumea-n cap.. ce sa mai.. se luau de mine ca nu am ce cauta acolo.. doar pentru simplul fapt ca aveam un hanorac verde si nu aveam plete.. dar i-am iertat..

Posted 1 year ago #

15. enkyl
    Member

p.s. a fost a dracu de frig la cort.. sau eram eu prea ud si nu destul de ametit.. am tras 2 saptamani cu o raceala groaznica.. inca ma resimt..
    note to self: next time bring more blankets!

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.