Vama Veche Forum » Vamaiot
1mai2010
(43 posts)-
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 1 year ago -
nu mai vorbeste nimeni de vama sezonul acesta? planuri ? au mai ramas mai putin de 2 saptamani
Posted 1 year ago # -
salutare!
eu o sa ajung joi in Vama si as vrea sa stau pana luni. Nu am vorbit inca nimic de cazare, dar cunosc o batranica dragutza si cred ca o sa apelez tot la dansa.Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
Abia astept sa vina 1 Mai!
Mi-am facut deja planuri...vin de vineri si stau pana duminica, as vrea sa stau mai mult dar nu pot din cauza facultatii.Posted 1 year ago # -
si eu, tot de vineri pana duminica! prima oara cu cortul anul asta! yummy, abia astept:D
Posted 1 year ago # -
noi ajungem vineri dimineata si plecam duminica seara cred.. anul asta imi iau si o patura la mine.. se pare ca va fi mai frig..
Posted 1 year ago # -
Si eu tot joi ajung si stau pana duminica; anu' asta m-am bagat la cazare, sa vedem ce si cum. Anu' trecut a fost fain tare la cort, dar frig .. asa ca experimentez si alte lucruri
Sa ne vedem cu totii acolo!
Posted 1 year ago # -
Cine vrea sa mearga in vama add anapetrescu58
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
bai ce ma bucur ca au asfaltat. in sfarsit mai putin praf pe sosetele mele albe. mereu imi stricau pumaurile de la murdaria ce era acolo. acum nu va mai trebui sa dau in gropi cu mertzanul si sper sa scape si de toti drogatii care veneau si mi-l zgaraiau. civilizati-va frate. luati si voi masa la un restaurant cu femeia voastra, nu stati in voma pe plaja. cumparati-va masina si casa nu va pierdeti vietile aiurea in nisip. si sper sa pot asculta si muzica buna in vama acum. ce tot atata rock. sa fie si ceva de suflet. chiar sa fie romantic pe plaja. nimic nu e mai frumos ca o manea la rasarit cu prietena langa masina.
Posted 1 year ago # -
Jesus! nu imi vine sa cred ce ai scris! Frateeeee..ascunde-te si i-ai si pe ceilalti cu tine, voi ne omorati Vama! Incep din ce in ce mai mult sa cred ca pentru voi unul ca Hitler ar fi bun;). Trage apa!
Posted 1 year ago # -
daca ar auzi Isus mantuitorul cum ii iei numele in desert si mai ales sa vada ce scursura a societatii esti, te-ar trasni instant. banuiesc ca esti una din persoanele din poza de mai sus. care nu se imbraca bine, nu isi permite un trening de firma, umbla cu pantalonii rupti si bea vodka la 5 mii sticla de 3 litri. societatea nu are nevoie de persoane ca voi. noi cei care muncim in spania si ascultam manele ducem pe brate romania. noi muncim ca voi sa va bateti joc de banii nostri. eu macar o duc bine, nu trebuie sa stau la cort precum saracii. stau la hotel, merg cu masina. tu ar trebui sa fii lasat in vama doar ca sa imi faci luciul la emblema masinii. desi cred ca mi-ai cam murdario.
daca mai traia hitler, voi nu ati mai fi existat. sper ca vama sa se faca cea mai bastana statiune. unde sa stea cine merita. cine are afaceri si masini. voi sa fiti servitorii nostri ca sa ne schimbati cd-ul cu manele in casetofon.Posted 1 year ago # -
@ MINUNATU,ESTI CEA MAI PLINA HASNA CARE AM INTALNIT-O IN ACEST AN 2010. AFLA CA SI ALTI ROMANI LUCREAZA PRIN ALTE PARTI ALE GLOBULUI SI-SI DUC VIATA BINE MERCI. DACA AI IMPRESIA CA ESTI BURICUL PAMANTULUI... CA AI O MASINA SI O FEMEIE CARE-TI TOACA BANII...ATUNCI O SA MORI CU AMAGIREA ASTA. SPER SA IEI "BAN" CA NUMAI LA BANI TI-E GANDUL.
TE SI VAD VENIND IN VAMA IN ANII TRECUTI ATRAS DE CURIOZITATE, IN SPATELE GEAMULUI FUMURIU ,RUPT IN GURA DE FRUSTRARI CA NU POTI INTELEGE OAMENII CARE SE BUCURA LA UN PET DE BERE IEFTIN IN FATA CORTULUI. NU ARE ROST SA-TI EXPLIC NIMIC. DE LA MINE AI TOT SEZONUL DE VARA NUMAI URARI DE BINE CA PRIMARUL DIN LIMANU.Posted 1 year ago # -
Eu chiar nu stiu pentru ce ne mai batem capul cu persoane de genul asta. Mai bine ai sta tu acolo in Spania ta caci nimeni aici nu are nevoie de tine, cu atat mai mult Vama noastra.Nu veniti voi sa ne stricati noua linistea.Exista destule statiuni unde va puteti toace banii pe hoteluri si alte snobisme de prost gust. CAND VETI INTELEGE CA LOCUL ASTA NU E PENTRU CEI CA VOI?
Posted 1 year ago # -
Nu vor intelege niciodata..uite, eu de obicei stau in cort cand merg in vama. Anul acesta de 1 mai voi sta la cazare pentru a2a oara..mai mult din cauza frigului si pentru baie. Daca imi place sa beau rom cu cola sau bere la pet sau whatever in fata cortului nu inseamna ca sunt boschetara sau ca nu am bani sau masina. Uite, spre "minunarea" ta am si bani si masina si o iubita (da, sunt pe invers, yeeey I'm a freak) cu care sa beau pe plaja si sa ma simt bine + ca nu trebuie sa ma duc in Spania la cules capsuni sau ce faci tu, m
a facut mama mai desteapta si am salar mare si aici. Tu te lauzi intruna cu mertzanul tau, dar adevarul e ca nu iti permiti sa mergi la mamaia si sa stai la un hotel, ca altfel nu ai veni in vama sa asculti la tot pasul muzica care nu iti place sau sa vezi oameni "jegosi" in jurul tau. Nu am nimic cu manelistii, fiecare cum a fost crescut, anturajul, cultura nu stiu, dar daca nu iti place de ce te duci acolo? Iti spun eu de ce, pentru ca esti superficial, vezi la tv ca acolo se intampla "chestii" si trebuie sa vezi si tu ca altfel nu se poate:)) Te-ai gandit sa iti petreci vacanta in Costinesti? e mai ieftin si e plin de de-ai tai pe acolo. Si apropo de Hitler, a gresit ca nu a inceput cu tiganii ca tine!Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
da, buna asta cu tiganii:))
Posted 1 year ago # -
Chiar nu este o gluma postul lui "Minunatu"? In primul rand numele "Minunatu" chiar asa? Si apoi parca prea sunt toate stereotipurile manelarilor: sosete albe, "mertan", drogati, femeia lui, manea romantica( =))cum poate exista asa ceva)
Si in plus: altceva nu ar avea de facut un manelist decat sa stea si sa posteze pe un forum dedicat Vamii Vechi? Nu are de descarcat Best Of-ul Vol 1092237887318?
Daca este pe bune postul ar fi foarte trist.Posted 1 year ago # -
Din Iasi, venim cel putin 2 masini de pletosi si ajungem, cred, vineri dimineata. Cu cortu` evident.
Pastrati loc de campare.:))Posted 1 year ago # -
Nu parcati pe plaja.. atentie! sunt oameni patiti prin zona.. include amenzi..
Posted 1 year ago # -
Sa luati maciuca ma, toti roackerii nespalati, vama-veche e pentru toti, chiar si pentru mine.Ce daca imi plac sosetele albe pe sub sandale.Ce daca ascult manele inregistrate live.Solo !
Posted 1 year ago # -
Azilul este pentru batrani,gradinita pentru copii,Vama este pentru oameni simpli si nostalgici,iar restul tarii este pentru restul populatiei.
@Cip, nu prea sti sa te dai manelist. (Daca aveai greseli de ortografie sau conjugai verbele aiurea...te credeam.)Posted 1 year ago # -
De aseara incepand sunt cel mai fericit! O sa cante E.M.I.L.! E.. mai mult decat o surpriza!
Posted 1 year ago # -
Sa inteleg ca daca am Mercedes nu am ce sa caut in vama ? :))=))
Dar daca la mine in masina se aude Pantera ? Atunci se mai pune marca ? :))
Ne vedem de 1 mai . AMR 2 zile
Posted 1 year ago # -
cum s`au gasit toti cocalarii sa vina in vama?! :( mamaia e plina de turisti, inteleg... dar nu mai veniti in vama dak nu va place ce vedeti acolo... va rog!
din pacate de 1 mai nu cred sa ajung in vama :(
have fun si pt mine vamaiotii meiPosted 1 year ago # -
Presupun ca nu ai inteles . Merg in vama de 6 ani . Stiu ce a fost inainte,stiu ce e acum. Doar pentru simplul motiv ca am un anumit tip de masina trebuie sa fiu cocalar ?
In al 3-lea an cand am fost am vazut un S-Class din care duduia muzica, am crezut ca sunt manele si am inceput sa ma agit . cand a deschis usa se auzea Massive Attack .De atunci m-am trezit la realitate .
App, merge cineva la Massive attack pe 27 iunie ? ;;)
Posted 1 year ago # -
nu e vorba de marca masinii sau ceasu de la mana, ci de faptul daca te incadrezi in spiritul vamii, dak iti place cum este... bine... cum era :( sa nu incerci sa schimbi... pecum cocalarul de mai sus cu manelele lui si femeia lui manelista...
Posted 1 year ago # -
am auzit k o sa cante si iris pe 1 mai :D
Posted 1 year ago # -
@Cucuvirilu, haha, pe mine m-ai mirosit, dar nu inteleg de ce nu si pe Minunatu.Dupa ce a scris omu e clar troll, deci e prea evident omu.
Nu mai comentati frate ce masini are lumea.Chiar e o decizie personala marca masinii.De ce sa nu poti tu sa te bucuri de ceva doar ca e folosita de lantzari. Daca stai pe terasa si te enerveaza cineva de acolo te ridici tu si pleci ? Fiecare cu treaba lui.
Posted 1 year ago # -
1 mai a devenit o zi mult mai cunoscuta pe post de "sarbatoare" iar mass-media a inceput sa includa si vama veche in statiunile de distractie ,motiv pentru care a fost strnita o curiozitate imensa pentru aceasta statiune.De acolo se trag toti cocalarii si oamenii care nu mai au ce cauta .Ah si cel mai important lucru care a facut la umplerea statiunii de nepoftiti a fost reclama pustilor teribilisti care ar trebui stransi un pic de gat ...
-unde te duci ba de 1 mai ?
-in vama ,coae k e distractie
-veniti ?Posted 1 year ago # -
Am auzit in metrou , prin terase , pe la facultate tot felul de asfel de discutii ! Motiv pentru care anul acesta am refuzat sa vin in vama de 1 mai .Chiar nu vroiam sa stau printre pusti , printre nite ratati social care veneau in turma cu chef de scandal...exeplul unor ratati care mi-ar strica vacanta ...e mai sus.
Drept pentru care o sa merg in vama saptamana viiotare ,sau peste 2 saptamani , sau peste 3 saptamani , sau toata vara ... cand interesul pustimii o sa scada si o sa pot sa ma simt in vama la fel ca in anii trecutiPosted 1 year ago # -
Aseara m-am intors si am vazut si persoane care nu apartin Vamii, insa pentru mine a fost la fel de minunat ca intotdeauna; pentru mine Vama va ramane la fel, atata timp cat gasesc oameni care merita.
Posted 1 year ago # -
totu e ok in vama in afara k au inceput sa apara tzigani si cocalari nush cum de sunt lasati sa o arda asa "bossi" prin vama...e.m.i.l au fost geniali la fel si baietsii de la chester si lma chester ati fost tari cu tot cu pana d curent :X
Posted 1 year ago #
Reply »
You must log in to post.