Register or log in:

Vama Veche Forum » Vamaiot

1mai2010

(43 posts)

1. Parerea Sponsorului

Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:

Posted 1 year ago

2. Politista
    Inactive

Mie mi s-a parut ok, ca de fiecare data...Locul potrivit, persoanele potrivite, atmosfera super! tinand cont de faptul ca pe 2 mai este ziua mea si ma sarbatoresc in fiecare an in Vama:P

Can;t wait the summer...Imi este dor de soarele arzator si de zilele in care ma trezeam in cort,din cauza caldurii si ma aruncam direkt in mare:)
    Ma pregatesc sa fac un blog in care sa pun pozele din vama, ca prea s-au strans multe in toti anii astia si personajele necunoscute nu s-au bucurat de ele.

Salutari celor de la pirati:P in special celui care a suportat sa stea legat de par cu catusele, heheh, el a vrut-o:P

C u there soon!

Posted 1 year ago #

3. Politista
    Inactive

ah, era sa uit! nasol sentimentul cand te intorci acasa (in cazul meu Buc) si afli ca te-a vazut lumea la stiri cum dantzuiesti din plete pe mese ...Pnm s-au gasit si astia sa mediatizeze Vama exact acum cand ma facusem praf! Aniway, cred ca cea responsabila de tot ce se intampla acolo este UDREA! ea incearca sa promoveze vama si sa scoata bani de pe urma ei, sper sa nu-i mearga.

Sa nu mai spun de preturile de la cazare:((( anul trec am luat cu niste prietene camere la John si dimineazta cand ne-am intors surpriza, nu mai aveam bagajele:( si nimeni nu stia nimic desi camera a fosy inchisa cu cheia. ANiway, cine naiba ar fura chiloti si sandale de dama? pe langa aparate foto, bani, etc

Posted 1 year ago #
  4. Parerea Sponsorului

Posted 1 year ago

5. Minunatu
    Inactive

fusai si eu in vama cu prietenii cu masinile. din pacate ne-a cam deranjat zdranganeala roacherilor de acolo, dar am reusit sa rezolva pt ca am venit pregatiti de data asta cu bate. iam caftit pe cativa si sa linistit treaba. am stat ca niste romantici bastani pe nisip si fara jegoshi langa. prea multe galagie totusi. voi vorbiti de nostalgie si altele dar nu este. sunt prea multi oameni si zgomot. ne-am cracanat de ras cand am trecut cu mertzul peste bicicletele unora. niste inversate tipau ca apucatele in spatele nostru ca le-am indoit rotile. daca ar urma si ele calea lui isus ar avea langa un barbat vanjos sa le cumpere altele. dar cand nu ai bani si barbatii nu este cu tine, mergi pe bicicleta indoita...
    la anul si la multi ani.
    o sa devin primar de vama curand. ca asa imi shade bine.

Posted 1 year ago #

6. Admin
    Inactive

@politista

poti pune poze si pe blogul nostru. cred ca asa se va bucura mai multa lume de ele.

Posted 1 year ago #

7. corina
    Inactive

salut , corina ma numesc. voiam sa impartasesc si eu parerea mea despre vama :SUPER TRAE! pentru mine e a 3a oara cand merg in vama dar doar acum am ajuns la concluzia asta . pana acum imi putea cam tot da de data asta chiar am prins atmosfera si mi o parut al naibii de rau cand am plecat.asa ca din partea mea tot ce pot sa zic e ca inca e misto in vama daca vrei sa fie asa.recunosc am fost si in delta ( cica noua vama) ,unde nu pot sa zic ca mi o displacut ,dar e ceva mai greu de ajuns.multa bafta!

Posted 1 year ago #

8. kutubai
    Inactive

a fost frumos.

Posted 1 year ago #

9. byanka37
    Inactive

am fost si eu in vama si a fost super tare.chiar pot spune k a fost cel mai tare 1 mai muncitoresc al meu:)).a fost destul de aglomerat,dar sincer nu m-a deranjat atat de mult decat foarte putin in goblin gen care era full si can am ajuns eu cam toata lumea statea...2-3 ce mai stateau coccotati pe masa si strigau"suie,suie",iar sonorizarea acolo fiind destul de praf in sensul k se auzea foarte incet.in rest pnm...bautura multa,muzica buna,oameni ok si chiar m-a mirat k fata de asta vara knd am mai fost nu am avut parte de asa multi cocalari Slava Domnului k s-au oprit in costinesti la d-alde Discoteca Tineretului sau the ring.in rest foarte tare si d-abea astept urmatoarea escapada in vama:">.

Posted 1 year ago #
  10. Parerea Sponsorului

Posted 1 year ago

11. Anonymous

Stau si eu si citesc cele scrise aici....Adica, stati putin ce aveti voi cu manelele? Care este un gen muzical foarte la suflet si foarte apreciat in Romania. Voi numai cu rock, duduiala, satane din astea.. O manea de suflet in care se plange despre iubirea pierduta zic eu ca valoreaza mai mult decat grohaiturile alea numite rock. Sau cand vorbeste de preteni, dusmani, chestii de viata, ce sa stiti voi...

Am fost si eu in Vama de 1 mai cu femeea mea si cu inca un cuplu. Am avut marea surpriza -placuta- de a vedea totul asfaltat.In sfarsit se poate circula nene cu masinile civilizat. Nu ca pana acum..veneai si tu frumos in Vama, inbracat la 4 ace,pantofi,tricou mulat, palarie, etc.. si te imbagzeai de la prafu ala nenorocit. Basca roackerii care borau fix in drum.

Sa continui cu povestirea : am ajuns in Vama frumos, cu masina neprafuita, am parcat masina langa plaja inspre bulgari (am fi vrut spre Staff dar se auzea niste horcaieli de nedescris) , am scos vischianele pe masina ,am dat drumul si la un gratar sa sfaraie frumos, ca la barosani. Cand ne pregateam sa dam drumul la niste piese, deodata, vin frate 2 trogloditi jegosi si nespalati -unu si cu una- cu tricouri din alea negre cu semne pe ele, ca nu va suparati in spiritul vamii ne dati si noua 1 leu sau putina bautura ? Frate cand am auzit , sa`mi sara gelu din par nu alta... Asa ca nervos am inceput sa ii intreb : Cum sa veniti ma sa cersiti? Cum sa va dau eu bani ? Dar voi nu muneiti nu esteti pe combinatie, nu produceti? Femeea aluia deja plecase de langa el, el indruga ca" te rog nu te supara nu am vrut sa derajez etc".. Ce sa nu deranjezi frate..ca sa nu iasa urat..haide sa te civilizam. Asa ca l-am pus pe ala sa danseze si sa cante laiv dupa 2-3 manele d-ale noaster. Sa vezi ce dadea rockerul din el, zici ca era fara numar. Dupa ce a dansat 2-3 melodii, timp in care noi ii faceam dedicatii fara numar, i-am zis ca poate pleca, si speram sa se civilizeze si sa nu mai deranjeze. A plecat omu, insa cand a ajuns ceva mai departe la noi ne-a injurat si apoi a fugit. Inca ma intreb de ce o fi injurat...

Dupe asta, atmosfera s-a inchis, visichiul a curs, femeeiel au dat din ele au dansat fara numar. Spre seara am fost frumos am cautat cazare la un hotel foarte tare acolo, am dormit si a doua zi am plecat.

Chiar mi-ar fi placut sa ma vad si cu "Minunatu" care a scris mai sus. Fara numar fratie, vama este a noastra, a celor civilizati.

Daca acesti pletosi ar pleca, ar fi cel mai bine.

Dan_Manele

Posted 1 year ago #

12. Minunatu
    Inactive

Vad ca in sfarsit incepe sa apara oamenii de vama adevarati pe acest form. poate primarul zonei va lua aminte si de cererile oamenilor normali si va face vama asa cum ar trebuie sa fie. o statiune adevarata, ca toate celelalte, de lux. ne-am saturat sa stam in gunoaie. la un tigan in cort e mai curat decat in vama la terasele cu rocheri.

Posted 1 year ago #

13. incultu
    Inactive

dane, invaţa limba română (nu ROMGLEZA DE PĂ MESS) si apoi revino!

Posted 1 year ago #

14. MihaiVls
    Inactive

dan... eu inteleg de ce postezi tu aici... incerci "sa ne oftici" ... sincer nu cred ca sa intamplat ce ai scris tu mai sus... ce sa zic... esti frustrat ca nu poti sa te integrezi si tu intr-un grup de oameni normali :)

de felu meu sunt pacifist... da sa dea dracu sa te intalnesti cu mine in vama... si te "civilizez" eu

Posted 1 year ago #

15. Greeg
    Inactive

Chiar sper ca e o gluma proasta mai sus. Oribil!

Posted 1 year ago #

16. theia
    Inactive

voi nu va prindeţi că aştia fac misto? :(.

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.