Register or log in:

Vama Veche Forum » 1 Mai in Vama

Adio corturi in Vama Veche?

(17 posts)

No tags yet.

1. Raku
    Inactive

Corturile ar putea fi interzise pe plaja de la Vama Veche. Ideea a fost lansata de reprezentantii Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, insa primarul din Limanu si membrii Asociatiei Vama Veche nu sunt de acord cu aceasta initiativa. Autoritatile din Vama Veche vor sa impuna niste reguli pentru ca statiunea sa nu se transforme intr-una obisnuita.

Printre ele se regasesc propuneri precum inlocuirea mobilierului din plastic cu mobilier de lemn si interzicerea umbrelelor cu reclame, in Vama Veche urmand sa existe exclusiv umbrele fara reclame. Printre propuneri se numara, insa, si una nu tocmai pe placul turistilor obisnuiti din Vama Veche: interzicerea corturilor de pe plaja, potrivit Antena 3.

Ideea nu este, insa, agreata nici de presedintele Asociatiei Salvati Vama Veche, Mircea Toma, care motiveaza ca trebuie pastrat brandul statiunii.

In schimb, de interzicerea corturilor s-ar bucura cu siguranta proprietarii de pensiuni din zona. Nu pentru ca le-ar aduce mai multi clienti, ci pentru ca, sustin ei, sunt ingrijorati de faptul ca plajele sunt murdare din cauza turistilor care vin cu cortul.

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-3084553-adio-corturi-vama-veche.htm

Posted 3 years ago #

2. Victor
    Inactive

din cate stiu ...erau de multi ani panouri ce interziceau campingul in vama...nu?

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Anonymous

Acum 3 ani chiar mi-am legat cortul de un astfel de panou sa fiu sigur ca nu ajunge in Mare la o posibila furtuna... Am auzit ca si Agaton (cand era ministru turismului) a incercat sa scoata camparea de pe plaja si nu a reusit. cred ca sunt alte interese la nivel inalt de tot nu au loc de noi... ceva gen investitori care dau spaga mai sus ca sa-si faca loc acolo unde noi ne bucurm de librtate si conditzii modeste (asta fiind tot farmecul)... Nu cred ca o sa scoata camparea de pe plaja ,iar de fiecare 1 Mai vreau sa vad si eu cine are curaj sa interzica traditzia Vamei!

Posted 3 years ago #

5. Darkside
    Inactive

asta ar putea fi culmea culmilor sa interzica corturile pe plaja. multe zic autoritatile astea, nu o sa faca nimic, o sa vedeti, o sa ramana totul asa cum este acum.

Posted 3 years ago #

6. Raku
    Inactive

au si astia niste idei...te doare capul cand le auzi.

Posted 3 years ago #

7. Anonymous

ce-ar mai fi sa interzica corturile? pff...

Posted 3 years ago #

8. Nostalgicul
    Inactive

Sunt venit de 3 ore din vama-veche si va pot zice ca sunt permise inca corturile contra o taxa de 10 RON pe noapte.Cel putin pe plaja spre 2 mai atat este! Mie-mi pare mult si tocmai de aceea nu am platit nici o zi :D ! Cand venea urangutznu' ala sa imi cerara taxa ii spuneam simplu"nu e cortul meu dar am intrat in el ca aici sta un prieten ;)) " . De ce sa platesc???? Nu au facut pt noi dar taxa ne cer! Nici apa,nici wc ,nici dus si nici pe departe paza! Asa ca..nu merita nici un leu ..nu mai zic de zece!

Posted 3 years ago #
  9. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

10. Admin
    Inactive

eu am pus cortul mai la sud... dincolo de corsaru... acolo nu a indraznit nimeni sa ceara ciubuc... :)

Posted 3 years ago #

11. Nostalgicul
    Inactive

Poate ca a fost batut pana acolo :) . glumeam... Dar daca nu vreti sa platiti nimic..nu campati spre 2 mai ca acolo-i sigur cu plata. Bine..daca vrei sa platesti..

Posted 3 years ago #

12. Admin
    Inactive

pai daca vrei sa platesti... mai bine te duci la o baba in curte... ca acolo ai si wc si ai si dus... si cred ca e mai ieftin de 10 lei. mai mult decat atat... cred ca nici nu lasa pe oricine in curte... deci... ai si ceva siguranta.

acum depinde de fiecare.

Posted 3 years ago #

13. Nostalgicul
    Inactive

Din cate imi aduc eu aminte acum 2 ani tot pe plaja dinspre 2 mai era 3 lei. Ma chinui sa inteleg de ce au facut-o 10.....?!

Posted 3 years ago #

14. Damaschina
    Inactive

Total de acord cu ultimul post plus o precizare - 7 ron costa sa-ti pui cortul in curtile oamenilor si parca mai merita daca stai sa calculezi beneficiile :P

Posted 3 years ago #

15. Nostalgicul
    Inactive

Eu unul nici data viitoare cand voi merge nu voi sta in curtile oamenilor.Sunt totusi locuri pe plaja fara plata.Chiar daca e mai riscant si nu am dus..imi place sa vad soarele cum rasare dimineatza din mare in timp ce bag ultimele lemne pe foc...cand ma trezec sa nu fac mai mult de 30 secunde pana-n valurile reci de dimineata care te trezesc si te aduc la realitate...si sunetul marii care nu poate fi descris in cuvinte..cantecul pescarusilor si multe altele..

Posted 3 years ago #
  16. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

17. Anonymous

Am vazut si eu pancarte cu taxa 10 ron, dar scria ca este la Club O"Dor.Erau puse ca o reclama , nu cred ca se referea la plaja.Din cate stiu Club O"Dor este cum intri in Vama in dreapta (adica in partea opusa plajei).

Posted 3 years ago #

18. Nostalgicul
    Inactive

Tocmai despre astia vb ..ei iau taxa pe plaja spre 2 mai.. :(

Posted 3 years ago #

19. Mario
    Inactive

[quote1221510685=Nostalgicul]

Sunt venit de 3 ore din vama-veche si va pot zice ca sunt permise inca corturile contra o taxa de 10 RON pe noapte.Cel putin pe plaja spre 2 mai atat este! Mie-mi pare mult si tocmai de aceea nu am platit nici o zi :D ! Cand venea urangutznu' ala sa imi cerara taxa ii spuneam simplu"nu e cortul meu dar am intrat in el ca aici sta un prieten ;)) " . De ce sa platesc???? Nu au facut pt noi dar taxa ne cer! Nici apa,nici wc ,nici dus si nici pe departe paza! Asa ca..nu merita nici un leu ..nu mai zic de zece!

[/quote1221510685]

greseala ta e k ai pus cortu unde se plateste .... de la roata si pana la barcile pescarilor e taxa de 10 RON ... in rest FREE!!

Posted 3 years ago #

20. Raku
    Inactive

Am fost acum 2 saptamani in Vama cu cortul, l-am instalat la pranz pe plaja spre 2 mai, iar seara a venit un nene si ne-a spus ca daca vrem sa stam peste noapte, taxa este de 10 ron, i-am raspuns ca nu dorim sa stam peste noapte, a plecat, s-a facut intuneric, am fost la Ovidiu, am petrecut putin, ne-am culcat. Dimineata ne-am trezit pe la 9, nu a mai venit nenea ala, nici nu cred ca se trezise. Am strans frumos cortul si am plecat.

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.