pana acuma nu puteam sa vin cu colegii ca sunt si eu mici saracii si nu i lasau parintii. dar acuma avem si noi 18 ani si le zic eu vreo doua sa ii lase. :-d
uuuuuuuuuu.. abia astept
pana acuma nu puteam sa vin cu colegii ca sunt si eu mici saracii si nu i lasau parintii. dar acuma avem si noi 18 ani si le zic eu vreo doua sa ii lase. :-d
uuuuuuuuuu.. abia astept
ana. las ca eu tot pe tine te vreau..
ce parinti aveti frate, de nu va lasa in vama inainte de 18 ani? Pai cel mai frumos in vama e pe la 16-17 ani..
pai.. ce vrei.. tu daca ai fi parinte.. (sau poate esti) ce ai face?
eu am pelcat in vama fara sa stie mama ..lalala :X:X
frate ce parinti aveti domne?
eu am fost cu ai mei la 11 ani si de la 14 ma duc cu prietenii sau cu sormea .. de unde si pana unde " am 18 ani imi fac de cap" .. terminati ma cu d-astea ..
vama se savureaza pe la 16 -17 bine zis victor
am fost in Vama cu niste amici, nu am fost restrictionat sau conditionat de nimeni, m-am dus fara niciun fel de problema, m-am intalnit acolo cu o groaza de prieteni, plus ca mi-am mai facut si altii...
Eu pe fica mea o iau in Vama din 2006 si acum are 8 ani si credetzima pe cuvant ca nu o mai intereseaza nimic stupid sau neinteresant.Numara zilele care au mai ramas pana pe 13 Iulie sa mergem iar. Anul trecut am fost de 2 ori si acum doi ani am fost 1 data dar am stat o luna. Putetzi veni cu cine vretzi daca nu au pretentzi la confort si daca gusturile muzicale sunt cele din Vama.
You must log in to post.