Register or log in:

Vama Veche Forum » Amintiri din Vama

asta e pt aia kare nu kredeau zvonurile d vama...

(7 posts)

No tags yet.

1. blrk
    Member

[center][color=#990000]deci frate ii auzeam p totzi....mama abia ajtept sa plek in vama nu mai rezist e pref akolo.....ma gand c e asha d neuitat in vama....deci nici akuma nu sh sa zik cva anume special din vama.....da nu sh kum am reushit sa ma indragostesk d vama...shi am fost doar o data...am ramas markat....mia fost putzin frik sa ma duk...k eram doar io ku pr shi nu sh nik p akolo...da sa mor io dak tre sa kun cva....itzi faci pr in tren....e cea mai tare statziune....mia ramas tot akolo...doar korpu sa intors aks...:(...abia ajtept sa ma duk iar....VAMA RULZZZ[/color][/center]

[img:width=500&height=375]{e_FILE}public/1209934351_77_FT0_crim0067_.jpg[/img]

Posted 3 years ago #

2. blrk
    Member

frate tot c auzi despre vama e ADEVARAT.........VAMA RULZZZ

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Raku
    Member

@blrk: pai normal ca e adevarat tot ce auzi despre Vama, ca doar n-or fi inventate amintirile si povestile de acolo. Nu avea de ce sa-ti fie frica. Nu trebuie sa stii lume pe acolo, iti faci multi prieteni.

Posted 3 years ago #

5. Victor
    Member

stai sa o cunosti pe elvira...dupa aia chiar osa te indragostesti de vama...:)

Posted 3 years ago #

6. Fish.finger
    Member

@blrk: as prefera sa nu zici ca Vama e statiune :(

Posted 3 years ago #

7. Clau
    Member

cine`i Elvira ?

Posted 3 years ago #

8. mocanu
    Member

asa e..vama are are un efect ciudata asupra newcomerilor...tin minte prima mea data....a fost oribil...venisem cu fosta prietena...nu m-am simtit bine deloc...dar dupa..ma gandeam numai la cumas putea ajunge iar acolo..m-a marcat...cred ca lumea care vine acolo e de vina..sunt oameni prea tari..si muzica..si dezmatul..si libertatarea...te simti liber....si simti ca interactionezi...sunt multi oamnei la fel acolo..multi oameni care au acelasi scop..sa se simta bine..care se aseamana ..prin vestimentatie gusturi muzicale..normal..ca e mijto...

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.