sunt nebuni? au dat deja tot?
ce e anu asta??
sunt nebuni? au dat deja tot?
ce e anu asta??
http://www.cazare.com.ro - am inteles ca ei mai au camere pentru 1 Mai
la bibi la dispecerat nici nu iti mai raspunde..
suni si astepti pana intra robotul caer zice ca pentru 1 mai nu mai sunt camere.. si ca pentru dupa sunati pe la paste.. ce de caca
vreau si u numarul de tel de la Chez Alex ca n-am chef de dormit pe plaja....iar......
ca totusi sunt fata si am si eu ncesitatile mele,deci daca stie cineva sa-mi zica
eu deja pregatesc cortul....am un sac tare calduros:))
ducetiva fratilor in costinesti daca vreti cazare...~x( daca mergi in vama fara cort...mergi degeaba....
asa e fratilor...eu mi-am luat cazare de la mijlocul lui martie(pe la sfarsitul lui martie, cand am vbit ultima oara cu nenea david deja era luat tot)...la madera...e nebunie acolo in fiecare an
supergirl.. tu cine esti?
ca imi place id ul tau..
nu cred ca ma cunosti:)..dar poate o sa ai noroc si o sa ne intalnim intamplator prin vama.
:-)
supergirl.. vezi ca lumea si-a dat intalnire la barca (daca mai e acolo) pe 30 aprilie la ora 24.
o sa fim si noi pe acolo. poti veni sa ne cunoastem.
eu o sa fiu in vama de pe 30 dimineata.daca pana la ora 24 nu o sa fiu terminata..vin cu toti pietenii mei...si suntem cam multi..:D
[quote1210013518=sebyrock]
ducetiva fratilor in costinesti daca vreti cazare...~x( daca mergi in vama fara cort...mergi degeaba....
[/quote1210013518]
Asta asa e...spiritul V.V. a suferit mult din cauza cosmetizarii,sper sa se intoarca vremurile pe care eu nu le`am apucat dar sper sa le apuc vreodata...
Lasa ma cazarea in vama...ia un cort si un sac de dormit,si sa vezi ce frumos va fi
You must log in to post.