adica.. cam ct e cazarea? mancarea? vodka? in total asa..
Vama Veche Forum » 1 Mai in Vama
cam cat va costa un weekend de 1 mai?
(20 posts)-
Posted 1 year ago #
-
pe mien ma costa vreun milion ca nu prea mananc, iau de la altii de baut si ma imprumut.:-p
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
sper sa nu ma coste prea mult si sa gasesc cazare cat ma ieftina. Nu ma mai risc sa vin cu cortul, ca anul trecut mi l-au furat :(
Posted 1 year ago # -
cazarea si drumul ma costa 170 lei asta tinand cont ca plec de miercuri noapte din buc si stau pana duminica, iar bautura si mancarea sper sa nu treaca de 250 lei
Posted 11 months ago # -
cam 2mil :) ...maia , se poate un id de mess ? :)
Posted 11 months ago # -
@ vacarms: nup
Posted 11 months ago # -
o sa stau de miercuri pana duminica, am facut un calcul: cazare, transport, mancare, bautura: pana in 250 RON.
Posted 11 months ago # -
Posted 11 months ago
-
eu apuc 2 zile.. vineri, sambata.. dupa un calcul prliminar cu toate cheltuielile incluse.. 100 ron
Posted 11 months ago # -
100 de ron cu totul (sunt din Brasov) drumul 60, joi-vineri-sambata 40 de lei..si am si facut cinste cu o bere :D insa din aia 40 de lei am si facut cheta pentru cele necesare vamii:) si am dus-o foarte bine;))
Posted 10 months ago # -
Salve! Din cate vad eu aici, cu max 2 milioane va descurcati in Vama :) Nimeni nu sta mai mult de cateva zile acolo? Eu ajung pe 27 iulie, si stau vreo 8-9 zile. Ideea e ca o sa ajung singur pe acolo, nu stau in Romania de cv vreme si doar atunci puteam sa imi iau concediu, si perioada nu prea coincide cu cea a prietenilor din Buc. Asa ca daca ajunge cineva in acea perioada prin Vama (27 iulie - 7 august), lemme know. Dau o bere la bidon :) OT : Pe mine cred ca o sa ma coste mult, cazare vreo 7 mil + bautura... pfff nush 20 mil banuiesc. Oricum, sunt 9 zile, asa ca nu e chiar asa de mult.
Posted 9 months ago # -
in postarile anerioare era vorba de perioada de inainte si dupa 1 mai.. frig.. nu prea arde de stat. acum ca s-a mai incalzit merge lumea dar mai mult pe weekend. perioada de care zici tu var fi multi studenti(acum stresiuni in toi, eu tocmai terminat) si multi ce au concedii.. deci va fi populatie.. presupun.
dar nici deacum cand vom merge din nou nu vom cheltui prea mult.. cazare la cort, 0-5-10 lei/zi/om depinde de locatii.. mancare.. ca studentu.. conserva la putere.. ceva gustari pe acolo.. pe bautura ce se cheltuie mai mult.. cu 20 mil.. tii un regiment pe acoloPosted 9 months ago # -
Eh, eu nu mai sunt student, am inceput sa fac si cat de cat bani, stiu ca sunt destul de multi bani pentru Vama, dar nu chiar atat de multi. Daca bei mult pe Expirat intr-o seara (fara incalzire), cheltuiesti 2 mil lejer. Si nu numai pe Expirat, cam oriunde. Depinde si de atmosfera, dar tinand cont de faptul ca ma duc singur si vad cu cine ma anturez, om trai si om vedea. SI in plus, e scump verdele in RO :(
Posted 9 months ago # -
la sfarsitu lu iunie mi'am prelungit vacanta la vama cu 3 zile pt k sincer ma simteam extraordinar de bine....ba chiar zburam...nu as mai fi plekt....hranindu'ne cu crabi si peste prinsi de noi....sa ne fi vazut he he he...mai aveam exact ce ne trebuie pt a ne relaxxxa...mai putini bani de mankre...si intors aks....deci pt un weekend nu sari prea departe cu banii....aici depinde de fiekre ce si cum sta la pretentii????
Posted 7 months ago # -
Posted 2 months ago
-
Cum e? Incepe sa se simta dorul? AMR 5 Luni
Posted 2 months ago # -
:)
cam da...
Posted 2 months ago # -
AMR 4 luni :)
Posted 2 months ago # -
Cazare in Vama? Stati bre' acasa daca nu intelegeti cum se merge in Vama si cum se traieste acolo! Felicitari voua,"betonistilor burghezi" incurajati constructiile, multe, ilegale si trasnsformati Vama Veche in "Vamaia"..
"-Pai ne fura cortu nene!..." -Stiu asta (sunt patit) dar nisipu' nu il fura nimeni.
Daca sunteti familisti sau aveti motive intemeiate sa stati totusi la betoane..inteleg..dar nu in Vama! Statiunea "2 Mai" este foarte aproape(2-3 km). Se poate merge si pe jos la malul marii, iar preturile sunt chiar mai accesibile!
Asadar se poate! Marea intrebare este alta: Voi puteti??Posted 2 months ago # -
Nu cred ca are a face atat de mult cum se schimba locul.. se numeste evolutie.. cat timp sunt oamenii.. adevaratii vamaioti.. este atmosfera.. si atmosfera in care ne simtim bine e tot ce conteaza.. deci.. relax.. nisipul si marea nu ne-o ia nimeni.. inca..
Un lucru stiu sigur.. pe 2 mai cand scot capul din cort voi vedea marea..AMR 3,5 luni
Posted 2 months ago # -
1. nu am nimic impotriva evolutiei, dar ce ne facem cand aceasta este una negativa? o lasam sa ne umbreasca doar pt ca ea exista sau incercam sa o estompam?
2. "adevaratii vamaioti" despre care vorbesti tu o sa vezi pe zi ce trece mai putini in conditiile de acum! de ce? simplu..adevaratii vamaioti iubesc vama asa cum era odata, necomerciala, fara luminite si petarde.Nisipul si marea nu o sa se fure dar..nisip si mare avem si in Mamaia. Apropo, nisipul daca gandesc bine, e deja furat in Vama in partea cu 2 Mai(aprox. 10lei/cort/24h).Cica-i concesionat..uf..
Cum sa nu devina totul comercial cand voi veniti sa spargeti buzunarele-n Vama, si nu prejudecatile?Posted 1 month ago # -
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 1 month ago -
Nu ma baga in aceeasi oala cu ceilalti.. sunt la fel ca voi.. doar ca am inteles ca nu avem ce face.. ne luptam.. dar nu rezolvam nimic.. nu in draga noastra Romania.. aici nimeni nu ia in seama o ceata de pletosi.. interesele sunt prea mari.. ce nu as da sa fie cum era alta data.. asa cum am vazut-o prin ochii de copil..
eu unul merg in Vama pentru ca acolo ma simt liber cu adevarat.. sunt cu adevarat EU.. inconjurat de frumosii mei nebuni.. si nu cred ca am avut vreodata mai mult de 2 mil la mine.. ma bucur de putinul care mai e.. fac abstractie de restul..
poate ca nu am stat de fiecare data pe nisip.. de frica sa nu fiu pradat am mai stat si in curtea unui om.. dar cot la cot cu voi am baut.. in acelasi nisip cu voi am dansat.. nu am judecat niciodata pe nimeni in legatura cu ce a facut.. nu imi place sa fiu judecat..
nu dau 2 bani pe comercial, luminite si petarde.. urasc moda si trendurile.. poserii si cocalarii..
eu iubesc nebunii, pe voi adevaratii vamaioti, si in fiecare an cat veti mai fi acolo promit ca voi fi si eu prezent.. un pletos visator.. ard de nerabdare sa va revad si sa inchin o bere in cinstea voastra..
anul acesta mai ales.. dupa licenta.. ma mut la cort..Posted 1 month ago #
Reply
You must log in to post.