Register or log in:

Vama Veche Forum » Amintiri din Vama

Cand am facut POGO la expirat...

(5 posts)

No tags yet.

1. Victor
    Inactive

Cel mai tare...cand faceam pogo la expirat si mi-au spart aia urechea...ma umplusem de sange...am iesit pe plaja, m-am frecat cu putin nisip antiseptic, am dat cu putina apa de mare si am intrat inapoi la pogo...nu au trecut 10 minute si mi-am mai luat un cot in gura...mi-am bagat picioarele si am plecat la un foc de tabara prin preajma...acolo mi-au dat puknerii sa beau, si m-au intrebat daca sunt teafar...mi-au spus ca pogo este o practica foarte periculoasa dar este plina de semnificatii pentru cultura punk. Mi-au recomandat sa-mi fac un pierce...cica este un simbol al nonconformismului...dupa asta am mai baut putin ...si am inceput sa depanam amintiri din copilarie...

Posted 3 years ago #

2. Anonymous

Nu am facut pogo niciodata..(poate in autobuz cand punea soferul frana brusca...), dar imi place sa ma uit la pogo...ori de cate ori am ocazia.

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. teo_tink
    Inactive

cand s-a facut pogo in expirat eu am stat pe margine si toti ma calcau pe picioare,ma feream sa nu primesc una dar ii mai si ajutam pe unii sa se ridice de pe jos :D

Posted 3 years ago #

5. Victor
    Inactive

pun pariu ca nu ii ajutai ca esti tu baiat bun...ci numai ca sa ii mai vezi cum isi rup oasele in continuare...:))

Posted 3 years ago #

6. Raziel
    Inactive

Pogo este definitia eliberarii spirituale prin violenta... Toti dintr-un pogo suntem prieteni! :D

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.