Vama Veche Forum » Vamaiot
Care merge la Stufstock?
(6 posts)-
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 1 year ago -
Salut! Eu anul asta o sa merg (dupa 4 ani) in vama, la Stufstock. Mai merge careva? Si asi vreau si eu sa stiu, ce preturi mai sunt la campare, daca se mai poate sta cu cortul pe plaja, ca ultima data cand am fost trebuia sa platesti. Si stiti o zona de campare ok? Mersi!
Posted 1 year ago # -
Salut Radu.. uite eu am fost de 1 mai pe plaja cu cortul, a fost cat se poate de gratis..
Anul trecut stiu ca mi-am luat teapa la campare.. credeam ca e 8 lei de cort.. si era 8 lei de persoana intr-un camping.. deci am cam depasit bugetul anul trecut.. dar bine ca ne-am dat seama dupa o noapte si ne-am mutat tot pe plaja :)
Eu sper totusi sa ajung la stufstock.. o sa vad exact.. sper sa mai gasesc oameni dornici sa mearga, pentru ca nu vreau sa organizez eu ceva caci nu sunt sigur daca merg sau nu.. saptamana asta voi afla mai multe detalii :)
Tu de unde esti? Cand vrei sa mergi?Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
Eu vreau sa plec din Bucuresti Joi noaptea cu trenu le la 2 (sau al cat e...) si o sa ma intorc Duminica. Mersi de informatii!
Posted 1 year ago # -
stiti cam cat costa intrarea la Stufstock?
Posted 1 year ago # -
Am citit undeva ca s-ar putea sa fie moca anul acesta. Altundeva am citit ca biletele se pot cumpara de pe stuffstock.com, dar acolo nu gasesti nicaieri aceasta optiune, deci banuiesc ca va fi moca avand in vedere ca scenele sunt pe plaja. Am sa merg si eu cu prietena mea azi, la 20:00 aprox. pleaca trenul din cj..sper sa nu aibe nasul nimic impotriva:))
Mergem noi 2 cu cainele si cortul, cine are chef de o bauta impreuna..nu`i stres..0742/266.468 (Ralu)Posted 1 year ago # -
Eu am auzit peste tot ca e gratis, lucru pentru care si merg.
Posted 1 year ago #
Reply
You must log in to post.