Register or log in:

Vama Veche Forum » Cazare in Vama

Caut Cazare Vama Veche 1MAI

(8 posts)

1. chucky
    Inactive

Caut cazare in vama veche!!!!
    30.04.2010 - 03.05.2010
    VINERI/SAMBATA/DUMINICA/LUNI
    Sosire VINERI
    Placare LUNI
    Caut un minim de 6 camere duble ... pret maxim 90 lei pe noapte... cu baie in camera.. astept oferte pe mail sau la telefon chucky2001ro@yahoo.co.uk 0729992966

Posted 1 year ago #

2. Anonymous

La jumatate de pret 6 corturi cu baie in Mare. Vama Veche chiar daca este un amarat de sat se scrie cu V mare si nu este recomandat celor care au bani de aruncat pe cazare si alte mofturi...(Auzi: baie in camera... :))) La anu' trebuie musai jacuzi in baie nu?
    Vreti conditii pe malul Marii Negre, este Mamaia pana la Mangalia. Vreti altceva de la viata,este Vama Veche dar tebuie sa va conformati obiceiurilor de aici. Patru zile nu sta nimeni sa te alerge pe acolo sa mirosi urat si nu cred ca arde baraca daca renunti la sex sau dragoste pana te intorci acasa. Pace & ne vedem acolo.

Posted 1 year ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 1 year ago

4. chuppy
    Inactive

Incearca cele 2-3 hoteluri de 2-3 stele pe care le uram cu totii. Garantat veti fi singuri si va veti simti singuri In Vama (asta daca or mai functiona si anu' asta ca anu' trecut la ei a fost criza) in caz ca vreti sa vedeti marea prin geam. Afara suntem noi toti care iubim Marea la Vama Veche, ne vei gasi si ne vei recunoaste. Va asteptam oricum.

Posted 1 year ago #

5. chucky
    Inactive

@cucuvirilu - dupa un drum de 600km cu motociclite imbracat in costum de piele si casca pe cap... simti nevoie sa iti intinzi oasele cum trebuie si sa faci un dus... dupa care stai sa te distrezi ... dupa care te odihnesti iar pentru a fi bun de drum..... INCONSTIENTA UCIDE..... acum intelegi de ce vreau cazare... la hotelurile alea sunt preturi mai mari ca in mamaia

Posted 1 year ago #

6. Anonymous

@chucky - si la mine este o distanta de 500 Km cu trenul romanesc si sunt sigur ca ajungi inaintea mea cu cateva ore bune daca am pleca in acelasi timp.(Nu mai zic ca nu gasesti loc in vagon in acele zile...) Preturile sunt mai mari pentru ca cei care ofera cazare stiu ca pretul ce-l mai bun este in acea perioada.Ei cer pentru ca stiu ca se gaseste cineva sa nu se uite la bani (suntem in Romania). Se construieste fara noima pentru ca exista cerere si in curand Vama o sa devina neatractiva din punc de vedere al turismului. Farmecul Vamei asta era... din rahat facem bici si pocnea toata vara pentru unii. O solutie ar fi ca sa nu te "ucida inconstienta" sa va luati cazare in noaptea de dinaintea intoarcerii, in localitatea Balcic. Sigur pretul o sa te surprinda si este foarte aproape de Vama Veche.
    Sfatul e gratis cum era odata Vama gratis la cazare,transport,si uneori chiar si bautura sau mancarea.
    INCONSTIENTA UCIDE VAMA VECHE
    Deocamdata Vama Veche s-a ales cu rochita de asfalt, ca prea era cu PISTA goala.

Posted 1 year ago #

7. Nostalgicul
    Inactive

Chucky omule..2 mai este foarte aproape de Vama iar preturile sunt mai decente ;) Sincer iti inteleg oboseala, nevoia de liniste dar daca vrei sa ne vedem prin Vama si sa nu ai constiinta incarcata ca ai contribuit cu "inca o lopata de beton" faci un sacrificiu si te opresti la un localnic in 2 mai ca au preturi accesibile. Pe plaja o sa faci in jur de 20 minute iar daca pe 1 mai bei prea mult si nu mai ajungi pana in 2 mai..te primesc mine ca am cort maricel acu' ;))

Posted 1 year ago #

8. xt frf
    Inactive

pe unde se mai cazeaza lumea? vad ca majoritatea stati cu cortu... imi place si mie cu cortu...parca aduce totusi a vama si nu a statiune de fite...dar de 1 mai mi se pare cam frig pt cort...
    merge careva singur/a ? ;;)

Posted 1 year ago #
  9. Parerea Sponsorului

Posted 1 year ago

10. Darkside
    Inactive

chucky..cauta in alta parte cazare..

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.