Register or log in:

Vama Veche Forum » Discutii Generale

Ce bem anul asta?

(5 posts)
  • Started 3 years ago by Victor
  • Latest reply from Nostalgicul

No tags yet.

1. Victor
    Inactive

Cine ce prefera? Vodca sau bere? Vin sau coniac? Bere la sticla sau Buceaga la PET?

Care e cea mai crunta combinatie pe care ati incercat-o vreodata? Cum a fost cea mai intensa betie pe care ati trait-o in vama?

Posted 3 years ago #

2. Anonymous

bem tot

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Roshoo
    Inactive

cea mai tare combinatie ..iti spun eu care e .... dimineatza cand sunt toti muci...iei un pahar mare ..si incerci sa golesti paharele tuturor in paharul tau ... are o culoare oribila .... si daca te tine il dai pe gat.... si ala sigur iti pune capac .... eu nu am reusit sa-l beau .... deoarece avea o culoare -bleah!! prietenii mei bausera bere gin vin wiskey votca .. si nu mai stiu exact :P

Posted 3 years ago #

5. Anonymous

Ce-a mai tare combinatzie este sa nu le combini pana seara ca sa-ti mai aduci aminte ca ai fost prin Vama...De preferat este bere la pet (bucegi) iar seara rom cu pepsi sau cola ca se lasa racoarea si trebuie sa ai spiritul incins. Daca esti si cu prietena merg seara cateva sticle de cabernet si un gratar pe plaja...,daca esti in bani gin tonic si-un foc de tabara...daca e furtuna si ai apa-n cort pana la glezne gin simplu sa nu dai banii pe medicamente...

Posted 3 years ago #

6. Nostalgicul
    Inactive

Iar daca stai naspa cu banii faci cheta si cumperi 3 peturi de bere si te duci la Epava ca acolo nu-i poblema.

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.