salut.
ne gandim sa facem si anul acesta un concurs, ca cel de fotografie pe care l-am avut mai demult.
ce sugestii aveti? ce ati vrea sa castigati?
dream
salut.
ne gandim sa facem si anul acesta un concurs, ca cel de fotografie pe care l-am avut mai demult.
ce sugestii aveti? ce ati vrea sa castigati?
dream
Un cort frumos si 10 litri de bere la pet :) !
ideea pare buna :)
Ar putea fi mai fun toata treaba daca am face un concurs pe plaja in vama ;) iar inscrierile sa se faca aici. Poate nu toata lumea are aparat :D..
Daca concursul este despre fotografie,cred ca ar fi bun ca premiu tot o camera foto dar nu e rea nici ideea cu cortul.
nu stiu daca e neaparat nevoie sa fie tot un concurs de fotografie.
tocmai de-aia va intrebam.
Hai sa facem un concurs de baut un pet de bere cu paiu' contra cronometru :) ! Ca sa scurtam investitia, vine fiecare participant cu propriul pet de 2 litri SIGILAT ;). Eu cred ca o sa atraga atentia si o sa fie fun!
@Nostalgicul: Ia uite la el ce setos e! Facem si o sectiune de concurs la feminin, tot cu paiu', dar cu o sticla de bere de 0.5l?
Doamne, ce avatar urat mi-a daruit gravatar, iiii!!! :P
@Damaschina: Pai na'..dupa cum merita fiecare copil in parte :D! (oare o sa ma lase fara plapuma in seara asta pt. ce am zis? va zic maine ;))....)
ma gandesc la un concurs care sa ajute vama , ce ziceti?
eu zic sa schimbam ideea..nu tot concurs foto..iar premiul ar putea fi un cort, cum zice si Cucuvirilu.
concurs.. care face cele mai multe dale din trotuar sa dispara :))
da da! sa spargem asfaltu'!
You must log in to post.