Vama Veche Forum » Amintiri din Vama
ce majorat :D
(1 post)-
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 3 years ago -
Am si eu o amintire dragutza de anul trecut. Sa-ntamplat pe data de 20 August.
Ma trezesc dimineatza cu o caldura mare in cort dar si in suflet caci era majoratul meu :D ,ma plimb un pic pe plaja dupa care imi pun planul in aplicare.. O iau pe fosta prietena,las cortul in Vama Veche si plec sper granita cu Bulgari :) . Ajungem la granita,prezentam buletinele iar tanti de acolo incepe si zambeste larg si imi spune ca legal nu ar trebui sa ma lase sa trec granita deoarece pt a intra in drepturile unui adult trebuie sa treaca 24 de ore dupa ce am facut 18 ani dar reusesc sa trec dupa ce am promis ca ma intorc cu o bere din bulgaria :) .. Dupa ce trecem granita facem autostopul si in 2 minute ne ia o masina .
" -Unde mergeti? - intreb eu
-La Albena!
-Ok.E frumos acolo ? La ce departare e?
-E destul de frumos,e o statiune destul de mare..la 74 km".
Ma uit in ochii fostei prietene si inteleg ca este de acord. Din acel moment nu am mai avut nici o ezitare in ai spune:" ok!! acolo mergem si noi :) "
Petrrecem cateva ore bune p-acolo glumind cu toata lumea care ne iesea in cale si cumparand tot mai multe pt ca ne minunam cum de la ei sunt mai ieftine..... In fine,ajungem inapoi in vama pe seara si ne imprietenim cu doi studeti la medicina care incercau face bani cu un carton pe care scria ceva de genu' : " Stop! Verifica-ti tensiunea acum! " . Tot stand cu ei mi-a iesit o idee din cap :) ! "Ce ar fi sa imi pun si eu un carton aici pe care sa scriu ceva de genul-e majoratul meu si vreu sa beau- :)) " Asa am si facut! Am luat un carton de la restaurantul BIBI (parca asa se numeste,cel de pe colt,langa Lyana) si am scris mesajul:
"Da-ti un leu
Sa beau si eu
Ca-i majoratu' meu!
PS: Convinge-te ! -aici era pus buletinul- :))
A fost o seara supeeeeeerrrr!!!!!! Mai frumos de atat,ma credeti sau nu,nu putea sa iasa acea zi!!! A fost un majorat cum mi-am dorit mereu..(sa fac ceva wow) .Pe cine ati mai auzit ca de majoratul lui sa isi puna un carton in fata si sa ceara bani ;)) ?? Am stat cateva ore si am facut si bani si bautura si distractie....de toate.. Nu o sa uit niciodata aceasta amintire! Chiar o fost tare! pwp
Posted 3 years ago #
Reply
You must log in to post.