Register or log in:

Vama Veche Forum » Cazare in Vama

ce parere ai despre statul in cort?

(31 posts)

No tags yet.

1. dream
    Key Master

il pui aproape unde ai chef.. langa lume, anga masina sau mai departe de restul lumii.. gratis, rece, oarecum nesigur ..

cum ti se pare? ai stat acolo? ai vrea sa stai? spune-ne despre experientele tale.

Posted 2 years ago #

2. pap_la_shony
    Member

am stat in primu n cand m-am dus.. foarte marfa, n umi-a disparut decat telefonul dar oricum a fost caterinca.. poate o sa mai merg in viitor

Posted 2 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 2 years ago

4. om_de_vama
    Member

unic. libertate, egalitate, fraternitate.:-p pe bune incercati macar o data.

Posted 2 years ago #

5. ana germana
    Member

clar. eu nu mai la cort stau si nu as sta in alta parte

Posted 2 years ago #
  6. Parerea Sponsorului

Sponsorul nostru va propune:

Posted 2 years ago

7. Darkside
    Member

in ultimii 2 ani de 1 mai numai la cort am stat, nu as renunta nici anul asta la el, ma simt in largul meu, foarte liber.

Posted 2 years ago #
  8. Parerea Sponsorului

Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:

Posted 2 years ago

9. Anonymous

"nu mai" se scrie legat

Posted 2 years ago #

10. Anonymous

io cand vin cu cortul ma duc la marina park. dau 3lei pe noapte am dus cu apa calda si nici o frica ca m-i se va fura ceva. :)

Posted 2 years ago #
  11. Parerea Sponsorului

Posted 2 years ago

12. Clau
    Member

daaa .. cu cortu`e cel mai tare .. anu`asta am avut cort de 6 persoane si evident am dormit 6 persoane in el ..si ca sa poti sa te odihnesti catusi de putin e bine sa te culci pe la 7 dimineata ..galagie mai putina..n`am simtit frig, vant sau altele...la vara ma duc tot cu cortu`

Posted 2 years ago #

13. Anonymous

eu n-am stat niciodata cazata in vama si vin de vreo 6 ani. e prea corect cu cortul, nu platesti daca il pui pe plaja, sta cuminte acolo. draci doar nu esti prost si iti lasi bani si chestii in el, daca ai venit cu masina pui tot in masina. e muuult mai ok cu cortul decat cu cazarea, am auzit tampenii de genu paduchi, gandaci bla bla, asa cortul e al meu, daca e frig stiu cum sa ma incalzesc :P .. dimineata deschid prelata si vad marea.. e genial

Posted 2 years ago #
  14. Cu cortul trebuie sa se stea in vama,e cel mai adevarat...Nisipul te va gadila noaptea,cand te vei intoarce de pe o parte pe cealalta,iar dimineata cand vei iesi,marea it va canta in ureche...

Posted 2 years ago #

15. Nostalgicul
    Member

Nu e deloc rau la cort! Cei care vin in vama si nu dorm la cort chiar pierd mult.Eu unul nu as schimba cortul cu nici o camera din vama. Adormi si te trezesti cu sunetul vamii pe fundal si te incaljesti cu cate o canapea care arde puternic de lumineaza juma' de plaja. Cat despre treaba ca nu stiti unde sa lasasti lucrurile gen telefoane,bani mai multi cand plecati la beuta..va dau un pont: o punga ingropata in nisip undeva in fatza cortului.Dar aveti grija sa fie mereu in acelasi loc sa pu patiti ca mine(am scormonit pe juma' de plaja pan' le-a gasit ca lebagasi in alta parte :D) .Stand la cort poate o sa ii mai descurajam si p-astia cu betonierele lor :( !! Daca vreti sa nu se mai construiasca in vama nu mai stati in locuri contruite !!! :(

Posted 2 years ago #

16. abadon
    Member

mah .. am si eu o intrebare ... nu am fost niciodata in vama si vreau sa merg vara asta ... spuneti-mi si mie dak trebuie sa platesc o taxa pe noapte dak pun cortul in vama .... va rog frumos :P am nevoie de aceasca informatie :D

Posted 2 years ago #

17. cucuvirilu
    Member

Nu trebuie sa platesti nici o taxa... cel putzin in partea de sud a Vamei nu am platit nimic acest an...Vacantza placuta!

Posted 2 years ago #
  18. Parerea Sponsorului

Posted 2 years ago

19. SorelMihai
    Member

Baieti, cei care cunoasteti mai bine vama, intrati va rog din suflet pe sorel_mihai, am o problema urgenta si destul de delicata. E legata de un prieten de care nu mai pot sa dau, imi fac griji.

Posted 2 years ago #

20. aAlice
    Member

Am fost si eu de 2 ori, si numai in cort am dormit :D Super, mult mai tare decat sa stau cazata, aud marea cand ma trezesc si simt nisipul asa frumos :x Stiu ca a 2-a oara parca am dormit cu tel in buzunar :)) Prima oara nush pe unde l-am aruncat prin cort, ca eram praf cand am adormit, dimineata pe la 6. Vreau sa ajung din nou acolo, si sper sa ma duc marti, daca imi da sefu' liber. :x

Posted 2 years ago #

21. Raku
    Member

Nu e nimic mai frumos decat statul cu cortul in Vama.

Posted 2 years ago #

22. Alin
    Member

eu am fost in vama pana acum cateva zile cu cortul dar nu am stat pe plaja am stat in curte. oricum a fost super tare.

Posted 2 years ago #

23. Darkside
    Member

e ok in curte cu cortul, pentru doar 8-10 lei pe zi, in care ai asigurate wc, dus, umbra, liniste. Dar, tot pe nisip se doarme cel mai bine, nu platesti (cel putin in sudul plajei, de la Corsaru incolo), te trezesti dimineata si auzi marea, e super.

Posted 2 years ago #

24. Nostalgicul
    Member

Poti dormi unde vrei si nu esti deranjat de nimeni si nimic(mai putin pe strada principala caci trec cocalarii cu masinile).Eu am dormit in cort,nisip,boscheti,banci,mese si chiar in turnul de la salvamari:D .Cand au venit jandarmi sa ne trezeasca caci nu avem voie sa domim acolo am auzit o voce mai calma a unuia dintre ei" lasa.i ma sa doarma.." :)

Posted 1 year ago #

25. cris_naritza
    Member

Sincer, nu am stat niciodata in cort la Vama, dar am avut ocazia sa dorm la cineva in cort si a fost cam frig. Toate hotelurile/pensiuni sau cum vreti sa le ziceti au stricat Vama si numai noi suntem cei vinovati de asta pt ca ne cazam in ele si asa le facem sa supravietuiasca. Oricum eu zic ca e prea tarziu ca sa mai schimbam aspectul Vamii acum, dar cu cat mai multe corturi, cu atat mai bine!!!!

Posted 1 year ago #

26. misju
    Member

viata la cort in vama e super!

Posted 1 year ago #

27. EviL
    Member

ia ce parere sa am , daca mergi in vama de 1 mai mi se pare firesc sa mergi cu cortul , nici daca as avea suficienti bani nu m-as caza pe nicaieri ... dupa cum ati descris unii mai sus asta e tot farmecul.

Posted 1 year ago #

28. Darkside
    Member

Eu sunt pentru statul la cort in Vama, clar! Doar ca pe 1 mai o sa stau in gazda la o batranica mai multe zile, iar de obicei ploua si e cam frig de 1 mai, nu prea se merita cu cortul. In schimb, vara e ideal.

Posted 1 year ago #
  29. Parerea Sponsorului

Iata cateva sugestii din partea sponsorului:

Posted 1 year ago

30. enkyl
    Member

cei ce merg acum pe 1 mai cu cortul.. in ce zona va veti "caza"?

Posted 1 year ago #

31. Raku
    Member

Eu o sa stau la cazare la gazda, am gasit super ieftin. La cort nu prea renteaza de 1 mai, e frig, ploua. In schimb, vara e perfect pentru cort.

Posted 1 year ago #

32. enkyl
    Member

student fara bani si prea lenes sa se angajeze.. statul la cort e rentabil..

Posted 1 year ago #

33. emilyXriot
    Member

eu anul asta voi sta la cazare,intr-un hotel destul de dragut,rustic.sincer,as fi preferat de 1000000 ori sa stau cu cortul,dar ideea e ca mergem mai multi minori[adica de la 13 ani in sus] fara supraveghetor,si parintii nostri au zis ca macar atata...sa ne stie ei in siguranta.dar am zis ca daca ne imprietenim cu cineva pe plaja,dormim cu ei.oricum n-avem de gand sa stam prea mult timp in camere...

Posted 1 year ago #

34. enkyl
    Member

vezi poate intram la corupere de minori din cauza voastra

Posted 1 year ago #

35. emilyXriot
    Member

:))

Posted 1 year ago #

36. necrosero
    Member

N-ai bani, stai la cort. Ai bani, stai la cazare. Ai si mai multi bani, stai la hotel. Mai simplu decat atat nu se poate. Cei care nu cred asta sunt ori ipocriti, ori pustani teribilisti (stam cu cortul frate ca asa e cool), ori oameni care incearca sa regaseasca libertatea in cort (numai ca libertatea asta mergea acum 10-15 ani, cand Vama nu era paradisul afacerilor si locul tuturor care este acum). Eu cam asta cred, no offence. Nu mi-a placut niciodata cu cortul, si am stat de cateva ori, doar sa vad cum e. Poate e vorba si de cat de mult confort iti trebuie ca sa te simti bine. Mie imi place sa stiu ca pot face dus cand vreau eu, ca sunt curat, ca am un loc al meu in care sa crashuiesc, fara sa ma gandesc ca acel loc ar putea disparea intre timp sau ca as putea avea vizitatori nepoftiti. Da, poate ca nu sunt un vamaiot "tru", dar nu cred ca in asta consta ideea. Pace

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.