Register or log in:

Vama Veche Forum » Cazare in Vama

ce zici de noile cazari luxoase?

(16 posts)

No tags yet.

1. Parerea Sponsorului

Iata cateva sugestii din partea sponsorului:

Posted 3 years ago

2. dream
    Inactive

foisor in curte, gradina cu flori, faianta, baie, apa calda, preturi calde, masini smekere afara..

cum ti se pare? ai stat acolo? ai vrea sa stai? spune-ne despre experientele tale.

Posted 3 years ago #

3. dream
    Inactive

eu am stat anutrecut la una misto. nu era sezon.. mi-a dat camera cu 80 de lei.. scump as zice dar era doar o noapte.. eram cu o gagica misto, avea camera foarte mare, baie misto, hol mare cu plante, parchet, facilitati.

tanti era de teaba, facuse doar vreo 4 camere din toate cladirea dar cred ca pana la ora asta a terminat tot etaju.. probabil vreo 20 de camere.

avea si foisor in curte, gradina cu trandafiri, o locatie linitita prin zona nu prea construita dinspre plaja.

mi-a plauct dar nu as sta prea des acolo, cel putin nu de 1 mai

Posted 3 years ago #
  4. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

5. Anonymous

e pentru vaci cu cabina

Posted 3 years ago #

6. Anonymous

da, si eu cred ca strica spiritul. ar putea sa le faca in alta parta, in 2 mai macar.

Posted 3 years ago #
  7. Parerea Sponsorului

Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:

Posted 3 years ago

8. Anonymous

Sa se opreasca constructiile inV.M...

Posted 3 years ago #

9. badboy69onesti
    Inactive

Sa plece toti,sa ramana numai cei care merita cu adevarat...Am observat multi manelisti,multi houseri si multe fitze.De ce nu ne lasa in pace si se duc si ei in treaba lor,la Costinesti,sau la Neptun,sau la Eforie,Mamaia etc...Eu vreau libertate,nudism,bere,votca si prietenie!

Posted 3 years ago #

10. Raku
    Inactive

sa nu mai construiasca atat, sa se opreasca odata!

Posted 3 years ago #
  11. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

12. badboy69onesti
    Inactive

corect Raku...de ce sunt prea putini cei care gandesc astfel?:(

Si cred ca stiu de ce...Pt ca oamenii vor sa faca cat mai multi bani...

Posted 3 years ago #

13. Damaschina
    Inactive

Eu acum strang bani de un cort fain ca sa am si eu "cazare luxoasa" la vara ;)

Posted 3 years ago #

14. badboy69onesti
    Inactive

:D eu in vara am sa vin cu un cortulet si un sac de dormit.

Posted 3 years ago #

15. Anonymous

a dormit careva in baracile de la pescari?

Posted 3 years ago #

16. Anonymous

care ... lux?

Posted 3 years ago #

17. Jul
    Inactive

eh..d c sa`ti f*ti banii p cazari..plaja te iubeste p tine:)..proprietarii d la cazare iti iubesc banii:)

Posted 3 years ago #
  18. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

19. Mario
    Inactive

eu am venit in vama cu o pereche de 3/4, slapi, skateri, maieu si hanorac ah si q o sapca ...

fara cort, fara izopren, fara sac de dormit.. tin sa menzionez k am fost singur (nu pt mult timp pt k m'am combinat q unii si am dormit la ei in cort) ...

faza q "foisor in curte, gradina cu flori, faianta, baie, apa calda, preturi calde, masini smekere afara..

cum ti se pare? ai stat acolo? ai vrea sa stai? spune-ne despre experientele tale. " => chestia asta e pt burghezi ... in vama in cel mai bun caz se doarme in cort (cortu pe plaja) ... dus poti face linistit in mare xD (de preferabil sa fii tuns la zero)

am uitat sa spun k am venit q 15 RON pe care i'am futut in 2 zile si apoi am supravietuit eroic fara bani in 12 zile

Posted 3 years ago #

20. dream
    Inactive

ai naibii astia si-au facut toti reclama pe siteuri si cunumre de telefon cu poze cu tot.

pai io ce avantaj mai am ca stiu numerele de telefon de anii trecuti si ca sunt veteran :(

Posted 2 years ago #

21. Damaschina
    Inactive

N-ai! Ia-ti cortul! :p si roaga-te sa fie vreme buna :)

Posted 2 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.