Register or log in:

Vama Veche Forum » Cazare in Vama

ce zici de "dambovita"?

(8 posts)

No tags yet.

1. dream
    Inactive

la intrare in vama , cu multe camere, cu terasa ieftina jos.. cu "simpaticu" nea ninel..

cum ti se pare? ai stat acolo? ai vrea sa stai? ai avut dificultati cu gazda? e ieftin sau scump? spune-ne ce stii..

Posted 3 years ago #

2. pap_la_shony
    Inactive

e marfa, am stat de vreo 2 ori, nu neaparat de 1 mai, ne-am mai si nghesuit, nea ninel e cam tacanit dar oricum mai bine decat fiorusu de fi-su

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Anonymous

mie imi placea mai mult corpu vechi decat alea noi ca parca erau camerele mai mari..

Posted 3 years ago #

5. Raku
    Inactive

pai...e destul de ok; am o obiectie in legatura cu paturile: sunt cam tari si nu prea ai loc in ele.

Posted 3 years ago #

6. dream
    Inactive

bah.. aveam speranta ca ma duc sa ma cazez la ambovita iar anu asta.. dar avd ca nu mai au camere cica..:(

Posted 3 years ago #

7. Kineas
    Inactive

M-am obisnuit sa stau la Dambovita in fiecare an. E ok, nu suport sa stau la cazari cu holul pe interior (don't ask me why).

Dream, ai cumva numarul lor ?

Posted 3 years ago #

8. dream
    Inactive

stiu pe cineva care il are.. dar.. anu asta nu a fost de gasit ninel ca si eu l-am cautat. nici amcar nevasta. altcineva a facut listele de cazare. daca vrei informatii e 50 de lei de om in camerele de 4. iar pentru cele de 2 am inteles ca nu rezerva ci le da la fata locului.

daca vrei numarul totusi cica tanti olga se ocupa si are numaru ..0722656844

Posted 3 years ago #
  9. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

10. Raku
    Inactive

au crescut mult preturile.

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.