la intrare in vama , cu multe camere, cu terasa ieftina jos.. cu "simpaticu" nea ninel..
cum ti se pare? ai stat acolo? ai vrea sa stai? ai avut dificultati cu gazda? e ieftin sau scump? spune-ne ce stii..
la intrare in vama , cu multe camere, cu terasa ieftina jos.. cu "simpaticu" nea ninel..
cum ti se pare? ai stat acolo? ai vrea sa stai? ai avut dificultati cu gazda? e ieftin sau scump? spune-ne ce stii..
e marfa, am stat de vreo 2 ori, nu neaparat de 1 mai, ne-am mai si nghesuit, nea ninel e cam tacanit dar oricum mai bine decat fiorusu de fi-su
mie imi placea mai mult corpu vechi decat alea noi ca parca erau camerele mai mari..
pai...e destul de ok; am o obiectie in legatura cu paturile: sunt cam tari si nu prea ai loc in ele.
bah.. aveam speranta ca ma duc sa ma cazez la ambovita iar anu asta.. dar avd ca nu mai au camere cica..:(
M-am obisnuit sa stau la Dambovita in fiecare an. E ok, nu suport sa stau la cazari cu holul pe interior (don't ask me why).
Dream, ai cumva numarul lor ?
stiu pe cineva care il are.. dar.. anu asta nu a fost de gasit ninel ca si eu l-am cautat. nici amcar nevasta. altcineva a facut listele de cazare. daca vrei informatii e 50 de lei de om in camerele de 4. iar pentru cele de 2 am inteles ca nu rezerva ci le da la fata locului.
daca vrei numarul totusi cica tanti olga se ocupa si are numaru ..0722656844
au crescut mult preturile.
You must log in to post.