pe strada principala, destule camere, baie in curte, terasa "la scoica" aproape..
cum ti se pare? ai stat acolo? ai vrea sa stai? ai avut dificultati cu gazda? e ieftin sau scump? spune-ne ce stii..
pe strada principala, destule camere, baie in curte, terasa "la scoica" aproape..
cum ti se pare? ai stat acolo? ai vrea sa stai? ai avut dificultati cu gazda? e ieftin sau scump? spune-ne ce stii..
merge si acol.. n ue langa plaja dar uneori cand nu mai gasesti in alteaprti, aici nca mai sunt camere.
as da un pic la scoica..
deci, a stat cineva aici pana la urma sau?..am rezervat o camera, cica are si baie in camera..150ron/noapte..ca stau 2 ca stau 3 persoane tot 150 e..daca stau 4 e 200 ron pe noapte. Ma refer acum de 1 mai. Cineva zicea k se fura pe acolo, acum nu stiu daca se referea la camere sau cort in curte. Daca a stat cineva aici pls un reply:)
La scoica cunosc pe cineva care a fost furat rau. Am inteles ca au chemat politia iar patroana era foarte naspa si se comporta de parca e vina clientilor ca au lasat bunuri in camere :)))
:))) Am inteles mesajul! :))))))
subtil :)
Explicati intelesul mesajului.. ca pentru necunoscatori? :D
shit..asta nu e bine:)))..daca stie cineva cazare ieftina sa lase un reply:)..in cel mai rau caz voi sta la scoica..sper ca ciorapi nu se fura:)))))))))) sau pasta de dinti si din astea:)) ca lucruri de valoare nu duc cu mine:))
Cu nu duci lucruri valoroase cu tine!!! Sti cat valoreaza un rinichi de om pe piata neagra? Nu mai zic ca aia au si bucatarie acolo...
:)) buna asta
eu am auzit ca, de fapt, toate cazarile astea nou construite sunt un fel de acoperire pentru furturi si violuri.
in spatele a tot exista un singur om. un fel de personalitate interlopa, care cauta fete tinere pentru export in strainatate. se pare ca vama veche este cel mai bun loc de racolare, pentru ca tinerele evita sa spuna parintilor ca pleaca la mare. astfel ca, atunci cand dispar, parintii nu vor stii de unde sa inceapa sa caute, iar pana cand se da de urma lor, acestea sunt deja trecute granita si muncesc din greu.
tinerii care le insotesc sunt batuti brutal si lasati aproape in pielea goala pe plaja din vama veche.
s-a investit mult in aceste constructii, pentru a atrage cat mai mult tineret si pentru a inlatura orice urma de indoiala.
sincer, la inceput mi-a fost greu sa cred. parea ceva rupt dintr-o carte sf. am aflat, insa, in mai multe randuri, din mai multe surse, faptul ca aceste lucruri sunt cat se poate de reale. de ce nu am auzit nimic in presa despre toate astea? simplu! pentru ca omul despre care va spuneam, este prieten bun cu magnatii presei romanesti.
cel mai teama insa, imi este de ce se va intampla anul acesta. este criza, iar oamenii au investit foarte mult in acele constructii. cred ca este timpul sa isi scoata banii pe ele.
va anunt, pe aceasta cale, baieti si fete tinere. Stati departe de Vama Veche! Daca vreti la mare, alegeti orice altceva. Nu veniti in Vama Veche!
E prea periculos!
Eu m-am lamurit! Nu credeam sa fie chiar asa periculos in Vama dar cred ca Admin are dreptate. Am primit si eu semnale de acest gen si am fost tentat sa le ignor. Anul acesta 1 Mai o sa-l fac in Rhodos. Am gasit ceva de munca acolo pentru 6 luni si combin utilul cu placutul si siguranta mea. Culmea ironiei este ca prima zi de lucru este 1 Mai.
Astept sa postati articole cu incidente din Vama.
D-zeu sa va aibe in paza!
:-)))))))))))))))
nu creeeedd.. super caterinca admin asta..
apropos aia cu rhodos e pe bune.. ca as fi tentat.. ce lucrezi?
:p
Aia cu Rhodos e pe bune! Lucrez la un hotel (portar la bucatarie).Spal vase probabil pe bani frumosi si in restul timpului liber stau cu burta plina de bere la soare.
sa ma mai intreb daca ti-o fi bine?:))
Avand in vedere ca ratez iar Vama de 1 mai si este prima mea zi de munca dupa 7 luni de stat acasa...n-o sa-mi fie bine. Dar pe parcurs o sa compesez cu varf si indesat.
@MICHA - cred ca ai dreptate,o sa-mi fie bine.
Sa beti o bere la Vama si pentru mine.
chiar doua, daca te incanta :)
o sa cumpar 2 beri: una pentru tine si una pentru mine.Si o sa le beau concomitent asta ca sa pot spune ca am stat cu tine la o bere in vama de 1 mai 2010:D
chiar foarte urat ce zice @Admin de intamplarile din vama... pana acum nu am auzit nimic... dar ma face sa ma dezgust si mai tare de oamenii astia de nimic care fac asemenea lucruri!
mai bine avem grija de noi decat de lucrurile de valoare!
oriunde ai sta in cazare nu te mai poti increde in nimeni, e mai ok dak iti iei doar strictul necesar... pana la urma... esti in vama...
Da... Acum 2 ani au disparut 3 cocalari si ultima data au fost vazuti in Vama. Sunt dati disparuti.
PS Multumesc Micha si Admin.
You must log in to post.