Register or log in:

Vama Veche Forum » Amintiri din Vama

ce-ti place si ce nu-ti place in vama?

(34 posts)

No tags yet.

1. dream
    Inactive

lui dream ii place cand gaseste nisip in blugii lui de vama

e incantat cand la rasarit canta la stuf vivaldi, care e nascut in aceeasi zi cu el..

dar cel mai mult ii place cand se agata de el o liceeanca nebunatica cu spirit de vama

lui dream nu-i place ca au aparut prea multe bmw uri si audi uri acolo

ii displace ca in loc sa mai stea lumea la o baba batrana, sta la termopane si lux.

dar cel mai mult il deranjeaza ca din ce in ce mai multa lume nu raspunde la salut prin vama, ceea ce nu e in spiritul nostru

Posted 3 years ago #

2. pap_la_shony
    Inactive

:-)

mie-mi place papa la shony frate, cazan, mancara gatita, studentesc. cand mai vine si un shukar collectiove ceva. ala e.

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Anonymous

da.. si mie nu -mi place ca incepe sa se umple de cocalari.

sa vedem cum va fi anu asta.

Posted 3 years ago #

5. jonel
    Inactive

lui jonel ii place ca inca poate sa faca oricine tot ce isi doreste. poa sa doarma la o baba batrana si sa fie de aer de vama prin-prejur (adica nu la baba in casa, ma intelegeti), poa sa gaseasca locuri care inca sa-i aduca aminte de vama "de odata", pe care n-o stiu nici eu, si poate putini din cei de-aici. poa sa stea la cort, poa sa stea cu gagica la casa, poate sa imparta involuntar gagica in cort... :) se poate inca multe

Posted 3 years ago #

6. TeoBambu
    Inactive

vama este mama .. cea mai tare frate.

dar mama a imbatranit si nu mai poate sa aiba grija de ea ..

pe 2 mai adica joi am vazut o masina gen pimp my ride cu boxele date la maxim si cu ceva gangsta inauntru ..

in shire la fiyah fi burn numa cocalari erau p-acolo .. s-au imbatat si au inceput sa se dezbrace

pe strada numai emo kids

asta nu imi place in vama!!! ca nu stim sa-i dam afara pe cei care nu au ce cauta acolo

Posted 3 years ago #

7. iuuuuulia
    Inactive

in vama......imi place sa stau la nea nelu,sa imi beau in fiecare dimineata cafeaua la stuf,sa mananc la shoni,barmanul de la epava ;) si Boleroul lui Ravel de la rasarit (aviz dream :) )

Ce nu-mi place e ca tot timpul plec de acolo prea repede :))

Posted 3 years ago #

8. Raku
    Inactive

imi place plaja, la stuff, in expirat, market-ul de unde luam bere cu 2 lei, atmosfera, rasariturile. Nu-mi place ca trec zilele prea repede, ca sunt preturile cam mari, ca sunt destui oameni care nu prea au ce cauta in Vama.

Posted 3 years ago #
  9. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

10. Anonymous

In Vama imi place ca pot sa-mi pun cortul unde vreau (de 1-4 Mai l-am pus in 3 locuri),ca-mi fac prieteni cu viteza luminii,ca aproape totzi oamenii sunt egali,ca pot bea pe strada si trec fara probleme pe langa politzie cu petul in mana,ca nu e obligatoriu sa-mi iau slipul pe mine (dar il iau),ca ma duc cu CD-urile cu Buddha Bar la o terasa si le las acolo pt. atmosfera si tozi intreaba de unde e muzica asta asa frumoasa,rasariturile imi restarteaza mahmureala si caut camera sa imortalizez clipa care o asteptam de 3 anotimpuri,ca fica mea nu ma mai intreaba acolo "Tati, avem voie sa facem focul aici sau eu stiu ce alte minuni", Nu-mi place cand mai vad cocalari sau lume la 4 ace,cand unii care se imbata vad alte posibilitatzi in Vama (chesti care tzin de minimul bun simtz care trebuie sa-l ai),nu-mi place ca se construeste Hotel Laguna si ca drumul e lung pana la Vama (12 ore). In rest sunt fericit ca exista Vama si n-as putea fara ea...

Posted 3 years ago #

11. teo_tink
    Inactive

prea multe gunoaie si prea multe persoane "cool" cu nasu pe sus :(

Posted 3 years ago #

12. Anonymous

Vama a devenit deja un concept cu greu intrecut... e un simbol : libertate, dragoste...are un "je ne sais quois" care ma face sa vorbesc despre ea oriunde as calatori. Merg in Vama de cand sunt mic(a) si intotdeauna am plecat cu melancolie in suflet de acolo... e un atemporal in care plutesti....

In Vama am iubit, am visat si am plans cu lacrimi de crocodil. La Ovidiu mi-am pierdut mintile si la Expirat m-au durut picioarele de la dans... La Jack (daca mai e) l-am jucat pe el la carti si la Mitocanu' am mancat cel mai tare MBS frate...

In Vama am baut bere la PET si am impartit si ultimul fum de tigara...

Pe scurt:

Imi place ca Vama are personalitate oricat ar incerca "marii critici" sa ii renege potentialul.

Vama e acolo in suflet in orice loc al lumnii as fi... nu am mai vazut-o de ceva ani decat in poze.. dar vara asta...

Posted 3 years ago #

13. dream
    Inactive

frumos, alm.

sper sa fie primul tau post dintre multe.

mie deja mi-e dor de vama..

Posted 3 years ago #

14. Victor
    Inactive

alm...ce vrei sa zici cu "merg in vama de cand eram mic(a)"...nu esti prea sigur(a) de sexul tau? sau vrei sa fii cat mai anonim(a) cu putinta? ;))

Posted 3 years ago #

15. Damaschina
    Inactive

:-O Doamne, Dream, ai 330 de ani impliniti?!!!! :P

Posted 3 years ago #
  16. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

17. Victor
    Inactive

nu-mi place in vama ca trebuie sa dai bani pe chestii...ar trebui sa fie gratis....sau macar sa nu se vanda de loc chestiile scumpe...:P

Posted 3 years ago #

18. Anonymous

vama e naspa ! e scumpa , e plina de tarani prosti care se uita urat pe tine... niste manelari in shrooms dansau ca handicapatii si injurau "rockerimea" si nu le facea nimeni nimic... asa imediat iti iei bataie de la vreun retard care e beat... cred ca ar fii trebuit pus un detector d-ala anti tigani , manelari si copii frustrati... mi-e dor de vama veche !! cum era ea inainte ! cand era distanta intre corturi de 20 metrii si liniste.. si era bautura ieftina ! si mancarea.. am stat sa caut de halit o gramada si nu am gasit ceva convenabil asta e... acum vama e a skaterilor si copiilor emo-punk cu sepci de rapperi vans sau plm si cu skate shoes care vin cu milioane la ei sa ii sparga pe bere salitos !!! uraaaat

Posted 3 years ago #

19. Anonymous

Prietene @vlad, afla de la mine ca in Vama nu a fost niciodata ieftin (si aici ma refer la preturile de bar). Cat despre restul...

Posted 3 years ago #

20. Anonymous

despre vama stiu ca e un loc frumos dar nu+mi place ca vin multi drogati,cocalari..asta nu+mi place

Posted 3 years ago #

21. Anonymous

Cocalari sunt peste tot in tzara...Drogatzi am vazut decat o singura data in Vama , dar cred ca faceau pe drogatzii ca suna cool chestia asta acolo in libertatea care au gasit-o...In fine cocalarii sunt decat in trecere pe acolo (curiozitatea,fortzata de lauda ii caracterizeaza),iar Vama intradevar nu te pot contrazice...este un loc superb unde-mi place sa cred ca rezista numai cei care si-o dores din suflet. De la o vitrina frigorifica imprumutzi un gratar si faci ca seara sa fie ieftina si placuta...

[img:width=500&height=375]{e_FILE}public/1214341311_57_FT1_img_8363_.jpg[/img]

Posted 3 years ago #

22. Anonymous

@alm nu am cum sa te contrazic... Vama se schimba la fatza putzin...dar naravul ba...

Posted 3 years ago #
  23. Parerea Sponsorului

Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:

Posted 3 years ago

24. Nostalgicul
    Inactive

Sunt curios cati dintre noi sunt in strare nu doar sa vorbeasca despre cat de bine ar fi sa scapam de manelari si cati sunt in stare sa deschidem un o mica legiune a Vamii :D! Sunt curios cati dintre noi sunt de acord sa ne intalnim sambata viitoare la stuff si sa capacim toti manelarii care ne ies in cale!!!! Ar insemna mult... Chemam si pe cei de la pro tv daca e nevoie pt ca ideea e sa facem o antireclama Vamii.Sa vada cocalaru de acasa"ia uite ce patesc aia acolo' si sa nu mai vina in Vama. Alte idei adaca aveti...NU EZITATI! Poate asta e singurul loc in care multi dintre noi vrem sa fim cand nu mai suportam responsabilitati,ganduri,obligatii si e pacat sa nu incercam sa ne luam inapoi ce este al nostru!

VARA ASTA E ULTIMA SANSA SA MAI RECUPERAM VAMA!!!

Posted 3 years ago #

25. ambr0zie
    Inactive

Salut intreaga comunitate... am ajuns azi din Vama. E a treia oara cand ma duc anul asta si cred ca o sa mai dau o tura... ce pot zice? nu-s din cei care la fiecare 3 cuvinte spun "nu mai e cum era", dar unele aspecte ma deranjeaza : 1.taxa pe corturi pe plaja - subliniez, nu ma deranjeaza sa platesc, dar sa platesc CE? pentru 100 de mii pe zi, mi s-ar parea normal sa ni se asigure un WC ca lumea, dusuri si, daca tot se lauda ei cu protectia lor, hai fratilor, o paza, totusi, macar de ochii lumii! am surprins un tip cum incerca sa intre in cortul meu, ma rog, cortul lui semana la aspect cu al meu si era prin apropiere, omul a gresit neintentionat, dar daca nu eram din intamplare in zona si, sa spunem, lasam in cort ceva de valoare, oare puteam fi 100% sigur ca totul e in regula? hint - cred ca voi alege de acum cazarea in curtile oamenilor, cine stie cunoaste...poate ca nu voi mai vedea rasaritul, nu ma voi mai trezi in zgomotul marii, dar deja mi se pare neamprostie... 2. COCALARII - mi se pare mie sau se inmultesc? sambata m-am trezit cu 2 corturi lipite de al meu, lipite la propriu - sunt prietenos de fel, dar mi s-a parut de prost gust, cand plaja era destul de libera, chiar foarte libera, sa te bagi "in sufletul omului", mai ales ca oamenii, care n-aveau o treaba cu spiritul Vamii, se uitau foarte stramb la mine cand am iesit din cort si am auzit un "ete ba ce plete are ala", respectiv comentarii foarte laudative la adresa fetelor care fac topless... ca sa nu mai zic de 3 indivizi, pe care nu i-am mai gasit, care s-au luat aiurea de o fata singura la concertul Luna Amara... si n-aveau alta treaba decat sa agite o sticla de whisky in fata scenei si sa sara la misto (nu stiau absolut nicio piesa)... 3."spiritul vamii" nu vreau sa par patetic, dar asta chiar a disparut... sa nu ti se raspunda la salut, si culmea, de la cineva cu tricou cu iron maiden (si chiar nu eram beat sau cu chef de scandal)... tare mi-e ca ajungem la vorba unei barmanite de la Epava, care a zis ca in ritmul asta in maxim 2 ani ajungem si la manele in vama... ceva trebuie facut, parerea mea. Vama Veche nu trebuie salvata cu Stufstock, nu stiu de ce cred eu ca festivalul a facut mai mult rau decat bine, pentru ca a adunat in Vama prea multi nechemati, prea multi care nu inteleg prea bine ce-i aia libertate.

Va salut!

Posted 3 years ago #

26. Raziel
    Inactive

Buna idee cu cocalarii... Am fost de 3 ori anu' asta in vama, dar paradoxal nu am apucat sa bat cocalari ( imi propun de anul trecut) ... Din fericire ma intorc dupa 20 august in vama, si voi sta ceva mai mult...1..2saptamani.. o luna...? :)) Sa ne adunam atunci si sa formam un Justice League in vama...... :))

Ce imi place? Inca se poate face caterinca cea veche, daca ai cu cine...

Ce nu? ce nu va place nici voua...

Posted 3 years ago #

27. Mario
    Inactive

Ce nu'mi place : (incep q asta pt k vreau sa las ce e mai frumos pt sf)

1. nu'mi place k mi s'au furat skatery si am ramas doar cu o pereche de slapi

2. nu'mi place k mi'au furat hanoracu si am ramas doar cu maieu

3. nu'mi plac burghezii si cocalarii care vin in vama

4. nu'mi place faptul k mi'am luat 2 amenzi de 100 RON fiecare de la jandarmerie ( prima pt k nu aveam buletinu la mine -il pierdusem in vama xD- a doua pt k m'au prins facand cheta.)

Ce imi place:

1. Imi place k poti sa te distrezi si fara bani

2. imi place k poti sa manaci la roata (cred k unii dintre voi stiu despre ce vb)

3. Imi place sa ma duc cu o sticla de Fischer goala in Stuff si s'o umplu cu de toate

4. Imi place k pot sa'mi fac prieteni noi (chiar dak de cele mai multe ori nu'i mai tin minte pana ziua urmatoare)

5. Imi place k pot agata in fiecare noapte cate o faa

6. Imi place k pot sa fac misto de jandarmii care iti dau amenda si sa razi de te caci pe tine knd obs k nu stiu sa scrie

7. Imi place sa stau si sa dorm in barca de la Shrooms

8. Imi place sa fac POGO

9. Imi place k sunt rupt q totul de lume (tin sa mentionez k in primele zile mi'am vandut telefonu)

10. Imi place sa o urmaresc pe Adina din Shrooms knd se jok q poyu'rile (sau cum plm se numesc)

11. imi place sa ma uit la desene in Hand

12. imi place knd gasesc o fata care sa poata sta in aceleasi conditii ca si mine

13. imi place sa fac cheta si sa'mi iau Vodka

14. imi plac numele cainilor din vama - o sa enumer cateva : Shot, 3 (il mai stiti de Schiopi)

15. Imi place sa ma trezesc in fiecare dimineata in cort (din cauza caldurii) ink beat, sa ma intreb "Cum plm am ajus eu in cort ?!?" , sa vad marea si sa stiu k dak intru o sa ma trazvesc, sa ma plimb pe plaja si sa'mi aduc aminte de ce am facut noaptea, sa intalnesc oameni care sa'mi zambeasca si sa'mi spuna ce am facut.

16. sa ma reintalnesc cu prietenii din toata tzara si nu numai

anu asta am cunoscut cateva perosane carora deja le simt lipsa

Remus, Ben - timisoara

Dasky (prietena lu' remus) - habar n 'am de unde e

Ina (o punkerita f sociabila dar cam lenesa) Alba Alexandra (cheala - o tipa putin sarita dar de treaba) Alba

Marinica (un punker de vre'o 30 si ceva de ani)

Cosmin (prieten q Marinica) am aflat k s'a nascut si k are bunicii in Corabia (de unde sunt eu)

Castoru (prieten q Marinica si Cosmin)

Letitia (o fata super de treaba pe care de'abia astept sa o revad)

Andra (o fata grasuta pe care nu o poti ignora si cu care ai ce vb) -Timisoara

Adina si Catalina - Vama Veche (tipele m'au invitat sa fac revelionu in vama)

Pt toti cei de mai sus tot respectu si de'abia astept sa va revad

Pt cei care am uitat sa'i mentionez mii de scuze.

Posted 3 years ago #
  28. Parerea Sponsorului

Sponsorul nostru va propune:

Posted 3 years ago

29. Raku
    Inactive

ce imi place in Vama este faptul ca in septembrie este putin lume, e multa liniste, te poti odihni si relaxa pe deplin.

Posted 3 years ago #

30. iris619
    Inactive

O sa ma cocnentrez doar pe alea de-mi plac..

-faptul ca niciodata nu pot spune ca am stat indeajuns

-ca pe langa tot adaosul comercial si inutil, gasesc lume demna de mine,,,

-MUZICA

-hamsii

-tonele de prieteni noi

-BETIILE CONSECUTIVE SI INCONFUNDABILE:X

-dulcea mahmureala de dupa o betie si inainte de alta...

-statul ca prostu la pirati ca sa-mi zdrangane capul pe metal=p~

[color=#0033cc]-cand vad unu din oras cu mine pe care daca as fi in orasul meu nu l-as saluta in veci...dar in vama ma duc si-l iau in brate[/color]

-[color=#009933]cand ii dau cuiva o tigara sa-mi promite recunostinta tot restul vietii..[/color]

-dansul pana la epuizare de la stuff["pot sa fumez ji sa dansez sau poti dansa in timp ce fumezi nu fi egoist"]

-plimbarile fara sens de la un capat la celalalt

-cand ma saluta si imi zambesc persoane carora nu le stiu numele sau figura..

-cand o simpla sedere la o masa de lemn cu o bere si o tigara te trimite departe

-rasaritul al stuf

-ca nu urasc pe nimeni

-ca marea e mai buna noaptea

-ca noaptea se traieste, ziua se doarme si leneveste

-ca imi ramane nisipul de vama in bocanci mult dupa plecarea de acolo

-cand ascult o melodie ascultata pana la epuizare in vama si inchid ochii si-mi imaginez ca sunt acolo:-<

-ca-s muuuulti oameni frumosi

-concertele la care ajungi paleta si iesi lopata

-TOTUL

-si numele

[color=#ff0000]-si vreau acu in vama ca simt ca mor[/color]

-chiar si mizeria..e a vamii, si o iubesc

si mai ales CAND STIU CA NIMENI NU POATE FI MAI FERICIT PE LUMEA ASTA DECAT MINE IN VAMA VECHE!...

Posted 3 years ago #

31. misju
    Inactive

ce-mi place in vama?! -apusul/rasaritul -faptul k iti gasesti partener de bautura -muzica buna...m-as muta in epava sau la pirati in fiecare vara -noaptea vine si odata cu ea si chefu' de baut si de dansat...de urlat...de facut dragoste in cort/pe plaja -+acel sentiment k totu' e ok,k totu' e bn,e perfect,e un sentiment pe care nu il poti explica in cuvinte,il poti doar trai, -cat despre lucrurile care nu-mi plac in vama....cocalarii,masinile de fite si pitipoancele...tin minte k eram asta-vara in vama cu un prieten...si doar ce ieseam din apa...si vad pe un sezlong in apropiere de apa,2 pipitze...uleiate,cremate,fisticite,cu umbreluta...cand una din ele spune:"Fata mi-e foame,unde gasesc si eu niste caviar?"atat mi-a trebuit sa aud...am inceut sa rad langa ele dar tipu cu care eram le-a spus una tare"Da ce fa,pateu' nu-ti mai place?":))am ras km jumatate de ora... Dar priviti latura buna a lucrurilor,pitipoancele pleaca repede pe plaje gen Mamaia...cocalarii fie k vor,fie k nu,isi iau zboru batuti mai rau sau mai putin...iar masinile de fitze...se mai aleg cu o portiera zgariata,o roata dezumflata,poate chiar si fara o roata...who knows?:)

Posted 3 years ago #

32. sarah
    Inactive

poy...cei place sarei in Vama...ca pot sa beau si sa ma distrez cat am chef si nimeni nu se uita la mine ca la felul 14 :) ca pot sa stau si sa salut lumea pe care nici macar nu o cunosc dar asta inseamna sa-ti faci prieteni :D ca pot sa merg sa dau din cap cat ma tine gatul LA PIRATI ca pot sa dansez pe mese atunci cand sunt beata:) ca pot sa tip si sa cant si sa dansez cat pot de mult...ca pot sa trag cu ochiul la un tip tare si dupaia sa ma duc la el si sa-l intreb cum il cheama:)))=)))ca pot sa sar in sus cand ajung pe plaja sau cand vad pe cineva cunoscut care imi face cu mana:)):-"...
    ce nu-i place sarei e ca sunt prea multe masini de lux ce strica vama ca-s prea multi poponari ce se cred tari ca sunt in vama ca lumea nu se mai baga in seama ca de obicei ca vama se modifica si ca timpul zboara prea repede in vama:( in rest love it end all:X

Posted 2 years ago #

33. sarah
    Inactive

ce-i mai place sarei este ca poate sta ore intregi sa se uite la mare si nimeni sa n-o deranjeze :) si ca poate sa doarma in cort si la alte persoane chiar daca cortul ei e liber:)

Posted 2 years ago #

34. Cip
    Inactive

Trist 1 mai, trista fraza asta

"Ii displace ca in loc sa mai stea lumea la o baba batrana, sta la termopane si lux."

Si pun bani pe tava ca autorul e acelasi penibil care se plimba in spatele altora pe trotuarul facut mai nou in vama veche.

Niste oi plimbaretze pe faleza`.Trist.

Posted 2 years ago #

35. Admin
    Inactive

trotuarul e facut exact pe vechiul drum. pe unde te-ai astepta sa mearga? intr-adevar, apare incet, incet acest efect de turma controlata, doar ca vechiul proverb spune...
    "lupul isi schimba parul, dar naravul ba!"

Posted 2 years ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.