Ce nu'mi place : (incep q asta pt k vreau sa las ce e mai frumos pt sf)
1. nu'mi place k mi s'au furat skatery si am ramas doar cu o pereche de slapi
2. nu'mi place k mi'au furat hanoracu si am ramas doar cu maieu
3. nu'mi plac burghezii si cocalarii care vin in vama
4. nu'mi place faptul k mi'am luat 2 amenzi de 100 RON fiecare de la jandarmerie ( prima pt k nu aveam buletinu la mine -il pierdusem in vama xD- a doua pt k m'au prins facand cheta.)
Ce imi place:
1. Imi place k poti sa te distrezi si fara bani
2. imi place k poti sa manaci la roata (cred k unii dintre voi stiu despre ce vb)
3. Imi place sa ma duc cu o sticla de Fischer goala in Stuff si s'o umplu cu de toate
4. Imi place k pot sa'mi fac prieteni noi (chiar dak de cele mai multe ori nu'i mai tin minte pana ziua urmatoare)
5. Imi place k pot agata in fiecare noapte cate o faa
6. Imi place k pot sa fac misto de jandarmii care iti dau amenda si sa razi de te caci pe tine knd obs k nu stiu sa scrie
7. Imi place sa stau si sa dorm in barca de la Shrooms
8. Imi place sa fac POGO
9. Imi place k sunt rupt q totul de lume (tin sa mentionez k in primele zile mi'am vandut telefonu)
10. Imi place sa o urmaresc pe Adina din Shrooms knd se jok q poyu'rile (sau cum plm se numesc)
11. imi place sa ma uit la desene in Hand
12. imi place knd gasesc o fata care sa poata sta in aceleasi conditii ca si mine
13. imi place sa fac cheta si sa'mi iau Vodka
14. imi plac numele cainilor din vama - o sa enumer cateva : Shot, 3 (il mai stiti de Schiopi)
15. Imi place sa ma trezesc in fiecare dimineata in cort (din cauza caldurii) ink beat, sa ma intreb "Cum plm am ajus eu in cort ?!?" , sa vad marea si sa stiu k dak intru o sa ma trazvesc, sa ma plimb pe plaja si sa'mi aduc aminte de ce am facut noaptea, sa intalnesc oameni care sa'mi zambeasca si sa'mi spuna ce am facut.
16. sa ma reintalnesc cu prietenii din toata tzara si nu numai
anu asta am cunoscut cateva perosane carora deja le simt lipsa
Remus, Ben - timisoara
Dasky (prietena lu' remus) - habar n 'am de unde e
Ina (o punkerita f sociabila dar cam lenesa) Alba Alexandra (cheala - o tipa putin sarita dar de treaba) Alba
Marinica (un punker de vre'o 30 si ceva de ani)
Cosmin (prieten q Marinica) am aflat k s'a nascut si k are bunicii in Corabia (de unde sunt eu)
Castoru (prieten q Marinica si Cosmin)
Letitia (o fata super de treaba pe care de'abia astept sa o revad)
Andra (o fata grasuta pe care nu o poti ignora si cu care ai ce vb) -Timisoara
Adina si Catalina - Vama Veche (tipele m'au invitat sa fac revelionu in vama)
Pt toti cei de mai sus tot respectu si de'abia astept sa va revad
Pt cei care am uitat sa'i mentionez mii de scuze.