Register or log in:

Vama Veche Forum » Cluburi in Vama

cine mananca la scoica?

(9 posts)

No tags yet.

1. dream
    Inactive

ascuns printre scoici poti manca o ciorba de vacuta de zile mari. sa nu pleci fara sa platesti insa.. :p

mananci des pe acolo? cum e mancarea? chelnerii? cum ti se pare distractia? dar preturile? muzica?

Posted 3 years ago #

2. pap_la_shony
    Inactive

prezent!!

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Anonymous

ai dreaptate dream cu ciorba de vacuta. dar chestiile din mare nu sunt mereu proaspete. sau cel putin asa mi se pare mie

Posted 3 years ago #

5. mig23_mupets
    Inactive

nu stiu cum stau cu ciorba de vacuta insa micii mi i-au adus semicruzi, cartofii reci cordon bleau-ul inghetat la mijloc si pastrama cu mamaliguta nu au reusit sa mi aduk.Astfel k dk nu am dat prea multi bani, i-am dat cam degeaba si am infulecat inapoi pe drum clatite :p

Posted 3 years ago #

6. Anonymous

Am manacat acolo o singura data in 2005 unde, dupa ce ca ma ustura spatele de la bronz, ma usturat si la buzunar ca a incurcat chelnerul socoteala. Bine ca nu i-a iesit socoteala pe afara ca-i crestea libidoul prietenei mele si ma trezeam cu usturimi si-n genunchi...

Posted 3 years ago #

7. Mario
    Inactive

[quote1221514676=mig23_mupets]

nu stiu cum stau cu ciorba de vacuta insa micii mi i-au adus semicruzi, cartofii reci cordon bleau-ul inghetat la mijloc si pastrama cu mamaliguta nu au reusit sa mi aduk.Astfel k dk nu am dat prea multi bani, i-am dat cam degeaba si am infulecat inapoi pe drum clatite :p

[/quote1221514676]

burghezule ... incearca sa mamanci paine cu parizer dupa ce ai facut cheta ;]

Posted 3 years ago #

8. bored
    Inactive

cand cunosti o mare parte din fostul personal de acolo nu prea iti mai vine sa mananci dupa anumite povesti. chiar daca e mai scump recomand "corsarul"

Posted 2 years ago #
  9. Parerea Sponsorului

Posted 2 years ago

10. maia
    Inactive

eu zic sa incercati "La Mitocanu", ce-i drept e un pic mai scump dar merita...aa.. si sa nu uit de 1 mai astepti si o ora jumate pana iti vine comanda, dar merita!

si ca sa ma incadrez si in topic: da, am mancat "La Scoica", dar nu m-a "marcat" niciun fel de mancare de acolo!

Posted 2 years ago #

11. Anonymous

Eu cat am stat anul trecut am mancat "La Popas" si pot sa spun ca mancarea e geniala si nici prea scumpa...

Posted 2 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.