ascuns printre scoici poti manca o ciorba de vacuta de zile mari. sa nu pleci fara sa platesti insa.. :p
mananci des pe acolo? cum e mancarea? chelnerii? cum ti se pare distractia? dar preturile? muzica?
ascuns printre scoici poti manca o ciorba de vacuta de zile mari. sa nu pleci fara sa platesti insa.. :p
mananci des pe acolo? cum e mancarea? chelnerii? cum ti se pare distractia? dar preturile? muzica?
prezent!!
ai dreaptate dream cu ciorba de vacuta. dar chestiile din mare nu sunt mereu proaspete. sau cel putin asa mi se pare mie
nu stiu cum stau cu ciorba de vacuta insa micii mi i-au adus semicruzi, cartofii reci cordon bleau-ul inghetat la mijloc si pastrama cu mamaliguta nu au reusit sa mi aduk.Astfel k dk nu am dat prea multi bani, i-am dat cam degeaba si am infulecat inapoi pe drum clatite :p
Am manacat acolo o singura data in 2005 unde, dupa ce ca ma ustura spatele de la bronz, ma usturat si la buzunar ca a incurcat chelnerul socoteala. Bine ca nu i-a iesit socoteala pe afara ca-i crestea libidoul prietenei mele si ma trezeam cu usturimi si-n genunchi...
[quote1221514676=mig23_mupets]
nu stiu cum stau cu ciorba de vacuta insa micii mi i-au adus semicruzi, cartofii reci cordon bleau-ul inghetat la mijloc si pastrama cu mamaliguta nu au reusit sa mi aduk.Astfel k dk nu am dat prea multi bani, i-am dat cam degeaba si am infulecat inapoi pe drum clatite :p
[/quote1221514676]
burghezule ... incearca sa mamanci paine cu parizer dupa ce ai facut cheta ;]
cand cunosti o mare parte din fostul personal de acolo nu prea iti mai vine sa mananci dupa anumite povesti. chiar daca e mai scump recomand "corsarul"
eu zic sa incercati "La Mitocanu", ce-i drept e un pic mai scump dar merita...aa.. si sa nu uit de 1 mai astepti si o ora jumate pana iti vine comanda, dar merita!
si ca sa ma incadrez si in topic: da, am mancat "La Scoica", dar nu m-a "marcat" niciun fel de mancare de acolo!
Eu cat am stat anul trecut am mancat "La Popas" si pot sa spun ca mancarea e geniala si nici prea scumpa...
You must log in to post.