Register or log in:

Vama Veche Forum » 1 Mai in Vama

Complex de lux in Vama = tigani, manele, smecheri, atv-uri, 2010 ADIO VAMA

(14 posts)

No tags yet.

1. Parerea Sponsorului

Sponsorul nostru va propune:

Posted 3 years ago

2. radukku
    Inactive

Asta inseamna sa bati toba incat sa auda si prostii. Cine a permis sa se vanda atata teren? Cine a eliberat autorizatia de constructie. Acesta este intr-adevar sfarsitul nostru. Dupa ce au intoxicat Capitala Tineretului, Costinestiul, acum au pecetluit si soarta Vamei. Adio cafe del mar, adio..

Posted 3 years ago #

3. Anonymous

Am vazut si eu treaba asta la stiri. Am si eu aceleasi intrebari ca si tine...desi ,la unele am deja raspunsul.Sunt foarte ingrijorat de soarta Vamei. Am sa ma interesez si sa dau cateva semnale de alarma. Ma simt de parca mi-a luat casa foc si alerg dupa apa s-o sting.

Posted 3 years ago #
  4. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

5. jijkebap
    Inactive

Despre ce stire e vorba? Mai aveti vreun link?

Posted 3 years ago #

6. jijkebap
    Inactive

Complexul o sa fie langa Marina Park, nicidecum in zona plajei. Asta-i viata, nu putem sa oprim chestia asta.

Un articol mult mai complet am gasit aici: http://www.dailybusiness.ro/stiri-real-estate/un-penthouse-de-peste-200-000-euro-s-a-vandut-in-vama-veche-17256

In alta ordine de idei, pana acum era vorba: "Hei, mergem la mine in cort"? Dupa o seara de dans in Stuf sau in Expirat, replica o sa fie "Mergem la mine in penthouse"?

Trist, dar adevarat. :)

Posted 3 years ago #

7. Anonymous

Well dupa ultimile stiri...Tequila Sunrise e daramana..de fapt majoritatea teraselor..Vama va deveni statiune de 4-5 stele datorita fondurilor europene si maretei idei a "inteligentei"Elena Udrea...frumoasa cu un neuron si ala blond s-a gandit sa asfalteze si plaja.. http://www.times.ro/business/plaja-din-vama-veche-va-fi-asfaltata soo..mda..Romania si specimenele ei...trist..

Posted 2 years ago #

8. Anonymous

daramata*

Posted 2 years ago #

9. Admin
    Inactive

recomand sa nu mai luati in considerare articolele de pe times.ro. Daca te vei uita undeva sub articol vei gasi o eticheta care spune "aproape adevarat". Citeste articolele astfel etichetate si iti vei da seama de ce totul este o mare bataie de joc.

Consider times.ro unul dintre cele mai poluante situri romanesti in ceea ce priveste informatia.

Posted 2 years ago #
  10. Parerea Sponsorului

Posted 2 years ago

11. NOS
    Inactive

Aveam si noi un loc unde sa evadam, sa scapam de toate cladirile de beton, scutere, masini si atv-uri pe plaja si pe ala ni-l distrug. Cica vor sa mute Vama cum era ea, in Limanu si sa amenajeze o plaja special pt Limanu, la 35 de km departare... In fine, nush cat de adevarat e, dar nu cred ca o sa imi placa noua Vama Veche.

Posted 2 years ago #

12. maia
    Inactive

de ce n-au facut la Limanu aceasta "Vama Noua"? isi bat joc de noi! sunt foarte curioasa cum o sa fie de 1 mai, ca din am auzit vin multi. poate e ultima oara in Vama :((

Posted 2 years ago #

13. Admin
    Inactive

eu am fost la Limanu si pot sa va spun ca nu se compara nici pe departe.

mai mult decat atat, o mare parte din farmecul Vamii il poarta mersul cu trenul pana in Mangalia - capat de linie al cailor ferate romanesti.

Limanu este undeva mai la nord de Navodari. Fara masina este practic imposibil de ajuns.

Posted 2 years ago #

14. Ruxxx
    Inactive

Ptr ca la Limanu nu e plaja.. La vama e mai frumos.. pe malu` marii :D

Posted 2 years ago #

15. iris619
    Inactive

Pai dc sa faca ceva care sa nu distruga sufletele atator oameni?
    Si tu acum...
    Noi suntem aia ipocriti ca nu vrem dezvoltate!NOOOOORMAL

DAMMMMIT ! Goddammit ii detest!

Posted 2 years ago #

16. Ruxxx
    Inactive

Hai sa intram pe blogulu Udrea sa o injuram putin .. :)))

Posted 2 years ago #
  17. Parerea Sponsorului

Posted 2 years ago

18. enkyl
    Inactive

hai mai bine nu.. nu ajuta la nimic

Posted 2 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.