Register or log in:

Vama Veche Forum » Evenimente in Vama

Concerte / Evenimente in perioada 1-4 mai

(12 posts)

No tags yet.

1. Raku
    Inactive

Primul fir de nisip in Shire, Vama Veche

Se apropie 1 mai, se apropie caldura, vara si multe zile de neuitat la mare. Pentru ca totusi orice lucru bun, trebuie sa aiba un inceput bun, ne-am gandit ca este bine venit un eveniment cu totul si cu totul special, ce se va intinde pe 3 zile si in timpul caruia publicul va putea asculta muzica variata si de buna calitate

[img]http://img233.imageshack.us/img233/5589/primulfirdenisipxo2.jpg[/img]

Jah Army, Singur Acasa si Mamut Events va invita la Primul Fir De Nisip. Acesta este evenimentul ce va da tonul la distractie in acest inceput de sezon estival. In Vama Veche, la Shire, peste 50 de artisti vor avea grija la cele cateva nopti petrecute in acest sfarsit de primavara la mare sa fie niste nopti de neuitat. In primele 3 nopti ale lunii mai, sunteti invitati cu totii sa dansati pe ritmuri de dub, reggae, ska, dancehall, rocksteady, electro, dnb si nu numai la un eveniment fara precedent in peisajul muzical romanesc.

Printre artistii ce se vor urca pe scena pentru a incanta publicul se numara Tunderground, Tomasan, VRT, Unlocka, Blanoz Soundsystem, Undoo, L’orchestre de roche, Riddim Colony si multi altii. Speram ca toata lumea sa se simta bine si ca prin acest eveniment sa aducem putina caldura in inima tuturor, chiar daca vremea nu va fi atat de prietenoasa. Va asteptam pe toti in Vama Veche, pe data de 1, 2 si 3 Mai la Shire pentru a petrece trei nopti pe care sigur nu le veti regreta.

Pretul unui bilet este 20 lei.

Posted 3 years ago #

2. Raku
    Inactive

Daca mai stiti si voi de alte evenimente sau concerte din perioada respectiva postati aici.

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Soso
    Inactive

Eu stiu ca pe 29 vin baietii de la MeaNox,dar nu zice nimic de locatie sau cost .O sa se afiseze in curand pe http://www.trupameanox.com Oricum,baietii sunt f tari,ii recomand pt cei care vor ceva alternativ :) eu ma duc!:D

Posted 3 years ago #

5. Anonymous

Am cautat putin pe net si am gasit ca vor canta Kumm in Vama, pe 1 Mai, la ora 10 seara, in The Hand (nu stiu unde vine asta, dar asa scrie la ei pe maispeis). In aceeasi zi vor canta si Za` Duff. Citez de pe formulul lor: "Pe data de 1 Mai o sa sustinem un concert cu totul si cu totul special pe terasa de la Papa la Shoni."

Daca aflu mai multe am sa postez aici. :P

Posted 3 years ago #

6. Anonymous

http://img233.imageshack.us/img233/5589/primulfirdenisipxo2.jpg

iar hausareala d'aia obosita?

Posted 3 years ago #

7. Damaschina
    Inactive

O sa cante Tapinarii pe 1 mai la lansarea clubului Hand!!!!!!! :D

Posted 3 years ago #

8. Raku
    Inactive

Prinde o seara de succes in Vama!

Vino in data de 3 mai la VAMA VECHE si fii gata pentru cele mai tari concerte!

Prinde distractia in Vama cu URSUS!

Vor concerta TRUPA VECHE, IRIS si SUIE PAPARUDE.

URSUS - Regele berii in Romania

Organizatorii concertului au decis ca imaginea consumatorului de Ursus nu se leaga cu cea a OCS-ului; prin urmare OCS nu va canta in Vama Veche :(

Posted 3 years ago #
  9. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

10. Soso
    Inactive

Nu stiu erau doritori pt Meanox dar ma simt obligata sa va zic ca trupa s'ar putea sa numai vina.Anyways,eu unde va vad?Voi veniti toti cu trenu' dar eu..sunt deja aici:(

Posted 3 years ago #

11. dream
    Inactive

pai soso.. eu nu stiu daca vin cu trenul dar.. era vorba sa ne intalnim la barca. daca ora nu era stablita hai sa zicem la 00.00 pe 1 mai.. deci pe 30 aprilie seara.

sper sa nu uit :-p.

noi o sa fim mai multi

Posted 3 years ago #

12. Soso
    Inactive

pai stiam ca asa era vorba,dar exact..nimeni nu zicea nimic de ora.Deci la 12 noaptea la barca.Super!:D

Posted 3 years ago #

13. Soso
    Inactive

Bai,cine vine la Za Duff la Papa la Shoni?Eu m'as duce..dar la ce ora or canta?Sunt foarte faini baietii..

Posted 3 years ago #

14. Anonymous

vine kum??

daaaa vreau kumm

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.