Register or log in:

Vama Veche Forum » 1 Mai in Vama

cum e de 1 mai in vama ?

(12 posts)
  • Started 3 years ago by only_me_9090
  • Latest reply from Raku

No tags yet.

1. only_me_9090
    Inactive

nu am mai fost niciodata...dar am auzit doar lucruri frum despre locu` acesta .chiar mi`ar place sa merg de 1 mai acolo, si mi`ar place dak mi`ati da niste inf despre statiune, despre cazare,..si ce crederi k ar mai trebui s stiu :P dc toata lumea zice ca e atat de misto? mai ales de 1 mai ?

Posted 3 years ago #

2. dream
    Inactive

vama veche.. pai pentru ca e libertate, pentru ca sunt oameni misto, pentru ca e distractie, pentru ca nu sunt fite (mai nou apar si astea). de ce de 1 mai? pentru ca atunci se strange cea mai multa lume si mai ales lumea de vama. sfaturi intr-un singur post e greu sa-ti dau dar citeste ceelelalte threaduri pentru ca sunt separate pe cazari, cluburi, restaurante, aventuri.. si poti gasi destule sfturi pe acolo.

te asteptam in vama

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. only_me_9090
    Inactive

mersi mult...poate ce mai citesc pe aici o sa ma convinga sa vin ;)

Posted 3 years ago #

5. Anonymous

eee. n-ai de ce sa nu vii.. oricum poti sa pui intrebari mai specifice pe celelalte threaduri si lumea iti va raspunde.. asa.. sunt prea multe lucruri de spus cand intrebi asa general. te asteptam, facem o bauta daca vrei

Posted 3 years ago #
  6. Parerea Sponsorului

Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:

Posted 3 years ago

7. Anonymous

hi all!!! De cand caut si eu un forum despre vama...asa de mult ma bucur :D ....Am implinit si eu 18 ani luna trecuta..si asta o sa fie primul an in care ma lasa ai mei sa plec in vama....problema e ca prietenii mei nu prea sunt inebuniti cu stilul ala de viata din vama...stiti voi...libertate...bani putini...asa ca intrebarea mea e....exista un grup de oameni dispus sa ma adopte si pe mine si sa ma initieze in cele ce tin de vama :P ???

Posted 3 years ago #

8. Raku
    Inactive

De 1 mai in Vama e foarte tare.

Posted 3 years ago #

9. pap_la_shony
    Inactive

pungasha.. vii si tu diseara la barca?

la 12 fix. daca ajungi de azi.

ca ziceai ca ai nevoie de grup

Posted 3 years ago #
  10. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

11. Anonymous

am constatat ca anul asta e foarte multa lume, vremea pana acum e super, sper sa tina si zilele viitoare. Vama rulz!

Posted 3 years ago #

12. Anonymous

pe mine m-a adus mama cu masina... ;|

Posted 3 years ago #

13. Clau
    Inactive

asta`vara am lucrat in vama ..in weekenduri veneam acolo .. eram foarte incantata de tot ce vedeam acolo ..si anu`asta i`am luat pe toti si am plecat .. mama stia ca sunt intru'un camping in cta ..oricum ..nu stiu cum era inainte, dar mie mi`a placut tot ce am vazut ..prea tare! La vara ma duc iar ..

Posted 3 years ago #

14. TeoBambu
    Inactive

1 mai a devenit traditie.

singurul lucru care ma deranjeaza este ca in fiecare an vad cat mai multe fete noi si cat mai putini oameni cunoscuti.

Toti acuma vai draga ii lasa mami si tati sa fie "liberi" si vor sa isi faca de cap asa ca vin in vama..

mi-e rau deja ..

Posted 3 years ago #

15. Raku
    Inactive

anul asta a fost foarte misto de 1 mai: multa lume, distractie, bautura, ploaie, soare, rasarit, Bulgaria, 2 Mai, Constanta, gratar, foc de tabara, stuff, expirat. au fost de toate.

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.