Register or log in:

Vama Veche Forum » Cluburi in Vama

cum vi se pare in stuf?

(18 posts)
  • Started 3 years ago by dream
  • Latest reply from stoicescu_mik

No tags yet.

1. dream
    Inactive

vama veche kilometrul 0. i se zice si la ovidiu sau la mitocani, cei vechi stiu de ce..

cum ti se pare distractia? preturile? dar barmanii? muzica?

Posted 3 years ago #

2. Anonymous

stuful e inima in vama veche.

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Anonymous

e futere.. n-am ce zice..

Posted 3 years ago #

5. Anonymous

barmanii sunt parca scosi din poveste...cat despre local cel mai tare:D

Posted 3 years ago #

6. Anonymous

e super atmosfera in stuff, e full de oameni

Posted 3 years ago #

7. Anonymous

bah...da voi de unde plm aveti net in vama?!!! halal vamaioti...in loc sa va distrati stati pe net...

Posted 3 years ago #

8. Anonymous

ah....trebuia sa dau mesaj anonim....asta e...busted...

Posted 3 years ago #
  9. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

10. Raku
    Inactive

daca vrei sa te distrezi, sa te simti bine, Stuff-ul e locul perfect.

Posted 3 years ago #

11. Mario
    Inactive

Stuff'ul e locul unde poti sa bei pana mori fara nici un chior in buzunar ... o alta po\arte buna e k poti sa'ti faci prieteni noi (pe care pana ziua urmatoare nu'i mai tii minte)

ps. ne vedem de 1 mai in stuff ;]

Posted 3 years ago #

12. wo.Opsy
    Inactive

nisip, apa, muzica faina, uameni beti si happy....

ii tot ce trebe....:X:X:X

i uav Stuff!!!!!

Posted 3 years ago #
  13. Parerea Sponsorului

Iata cateva sugestii din partea sponsorului:

Posted 3 years ago

14. Damaschina
    Inactive

ha ha hi si eu si mi-e dor de stuf :) :(

Posted 3 years ago #

15. Damaschina
    Inactive

@busted: Stai linistit Eforie, deocamdata te apreciem pentru alte chestii ;)

Posted 3 years ago #

16. jijkebap
    Inactive

Stuful e cel mai bun loc de dansat in Vama. Si daca-i iulie sau inceput de august, iar noaptea-i calda, hainele pot sa ramana pe plaja, iar noi sa intram in apa. Apoi ne intoarcem in Stuf sa dansam, cu apa si nisip in par.

Posted 3 years ago #
  17. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

18. cris_naritza
    Inactive

E locul perfect unde sa mergi pe la 4-5 cand incepi sa te trezesti din betie, sa stai sa vorbesti cu cei de acolo si sa asculti muzica buna :X

Posted 3 years ago #

19. iris619
    Inactive

In veci nu pot uita noptile de betie de la stuf...sau dansul sau muzica=p~...sau cum zicea cineva pe aici: prietenii pe care a doua zi nu ii mai stii..sau da:))

stuful e genial

Posted 3 years ago #

20. misju
    Inactive

stufu e za best...cum a incercat sa zica cineva mai sus...e f*tere de utere...sa speram k ne-om gasi de 1mai acolo

Posted 3 years ago #

21. iris619
    Inactive

stuful e minunat

nu vreau sa se mute.vreau sa ramana pe veci acolo asa cum e

Missing it so much

Posted 2 years ago #
  22. Parerea Sponsorului

Sponsorul nostru va propune:

Posted 1 year ago

23. stoicescu_mik
    Inactive

hahahaha...ce dracu mai e stuful acum?
    data trecuta cand am fost ma simteam ca si cum am ajuns intr-o discoteca de la tara...plina de tarani....au bagat aia de la stuf la un moment dat pink..nu mais tiu ce piesa si tipau pitzipoancele parca cine stie ce se intamplase...se rupeau in scheme pe acolo....ce muzica e aia, frate?
    doamne, ce frumos era la stuf....
    acolo l-am cunoscut acum 5 ani pe al meu sot...
    ce muzica....ce atmosfera....toti veneau sa se distreze...nu conta cat esti de rupt in gura.....erai chiar mai in spirit asa...nu cont cum esti imbracat....ce bautura ai in mana.,....
    tin minte ca adormeam in final printre sticle si bidoane si dimineata eram ca noua si tot acolo stateam....bine...pana ma duceam la pirati..toata lumea se zbenguia...radeam...era tare rau....acum...TOTI TRISTII....tarani de bucuresti mai ales...ce dracu cautati fratilor?toata lumea bea salitos...pai da..ca voi nu erati atunci cand se bea la bidon bere...atunci va tinea inca mamica de mana sa treceti strada chiar daca aveati deja 18 ani...
    era frumos in vama.....acum s-a spart tot...toata lumea cauta sa facabani, bani si iar bani...cea mai ieftina cazare este cred ca vreo 60 lei...ma refer la camera...poate mai scump si ca in mamaia...de preturi nu mai zic..eu locuiesc la 10 min de mamaiasi de cand ma stiu eu n-am baut o cafea de la chiosc normal..nu vb de restaurant sau terasa..cu 5,5 lei cum e in vama,,,,
    dar asta e...toti aia stiu ca vamaiotii se vor intoarce mereu oricat de scump ar fi si profita la maxim...RUSINE

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.