am auzit ca s-ar muta la limanu cu tot cu terase si cu plaja. e cam absurd.. io nu ma mai joc.. stie cineva daca e adevarat?
Vama Veche Forum » 1 Mai in Vama
e adevarat ca se "inchide" vama?
(27 posts)-
Posted 3 years ago #
-
eu am citit pe http://www.times.ro ca s-ar muta.. nu stiu cat de real e dar s-ar putea ca asta sa fie ultimul 1 mai petrecut asa cum stim noi..
daca da.. haideti cu totii sa protestam aici.
avem de fapt si o petitie pe petitieonline sper sa o votam cat mai multi si pe aia..
sa aratam ca vrem sa nu ne fure locul de vacanta
Posted 3 years ago # -
Posted 3 years ago
-
hai mai ca e vrajeala...ce naiba...trebuiau sa se apuce deja de demolat
Posted 3 years ago # -
unde prtitia? da sa semnez ... ahhh .. mor cu eid e gat acolo .. nimeni nu imi ia vama .. nu e a lor .. nu ei au facuto ce e...
Posted 3 years ago # -
cum sa transforme Vama in statiune de lux sau sa o mute? eu nu cred asa ceva
am citit si eu pe times.ro ca de pe 5 mai o sa inceapa, dar nu cred ca e adevarat. o sa protestam
Posted 3 years ago # -
oameni buni... in halul asta am ajuns? http://www.times.ro este un site cu stiri "aproape adevarate", adica nu e adevarat ca se muta vama, mai pe scurt
Posted 3 years ago # -
io am auzit ca semuta marea neagra la botosani
Posted 3 years ago # -
Posted 3 years ago
-
deci sa inteleg ca nu e adevarat?
Posted 3 years ago # -
GUYS ...nu mai fiti asa creduli. http://www.times.ro este un site de pamflet - toate articolele sunt la katerinka.
Posted 3 years ago # -
este o mare vrajeala! uitati-va pe site-ul ala ce fel de stiri sunt pe cacatul ala de site! hai sa fim seriosi!
Posted 3 years ago # -
eu nu inteleg rostul acestui..."site"..si mie imi place in vama(chiar foarte mult..)....dar totusi...care e sensul acestui forum? despre ce se vorbeste aici concret?despre cazari nu...despre evenimente nu....vreo experienta impartasita de cineva? (nu)
si cei care posteaza(exceptand faptul ca par multi)impresia mea este ca nu sunt mai mult de 3 oameni cu cate 2 id-uri fiecare!
credeam ca am gasit si eu ceva interesant despre vama....so oameni buni...puneti suflet in ce scrieti si scrieti ceva care merita citit!!! si chiar cred ca sunt multe lucruri care pot fi spuse....
Posted 3 years ago # -
pai si tu de ce nu zici nimic? daca tot sunt multe de zis..
Posted 3 years ago # -
Sa zic ceva...pot sa spun multe despre vama...pot sa spun ca vama l-a facut pe el sa ma adore...pot sa spun ca atunci cand am fost pentru prima oara in vama am inteles de ce...pot sa spun ca vama nu inseamna alcool,sex,droguri,sex,am spus sex?poate am uitat sa spun sex...in fine...vama este despre libertate,,,asa cum o percepe fiecare om...si libertatea inseamna de fapt fericire...fie ca e libertate in 2,in 3(cu 2 lesbiene cum spunea un vamiot) sau in 1000 de alti oameni....
Posted 3 years ago # -
Posted 3 years ago
-
lol si daca se muta ce? important e oamenii care vine BA!
Posted 3 years ago # -
tu ai fost motivul pentru care el te-a adorat, nu vama.
libertatea inseamna de fapt fericire... pentru cei care isi doresc libertate. pentru ce-i care nu stiu ce vor, unde se gaseste fericirea?
Posted 3 years ago # -
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 3 years ago -
acolo unde s-a pierdut...
Posted 3 years ago # -
Nu se inchide deloc Vama, sunt niste zvonuri false!
Posted 3 years ago # -
ea a fost motivul pentru care tu ai adorat-o...pacat ca nu ai avut curaj sa postezi cu id-ul de admin...bogdane...
Posted 3 years ago # -
nu se inchide ma nici o vama.
doar ca se va strica progresiv.
tare mi-e ca ma duc azi si nu o recunosc..
cine stie cate cazari cu pisnina pe plaja nu s-or fi facut ,:(
trist
Posted 3 years ago # -
pentru cei care nu inteleg rostul acestui forum: ideea e ca aici ne intalnim toti cei pentru care vama este (are) un loc aparte, si ce se discuta aici sunt impresii, pareri, etc. oricum ideea e sa simtim ca suntem impreuna, multi, asa ca in vama si ca atat cat putem vom sustine vama pana la capat. impreuna ne aducem aminte ce am petrecut "si anul asta" in vama. ca atunci cand mergem pe strada intre toti ceilalti oameni, cu capul in pamant, gandind la ale noastre, si de-odata vedem o fatza cunoscuta: am stat pe plaja in vama la acelasi foc si aceeasi bere, cu acelasi gand. si nu spunem nimic, doar zambim si toata ziua capata un sens.
Posted 3 years ago # -
nimeni nu ia vama si nu face nimic cu ea, nici acum, nici in alt an. vama ramane unde e si noi cu ea!
Posted 3 years ago # -
@anda.. excelent zis..
cat despre cum a fost.. nu am ramas dezamagit.. nu se stricase fata de anul tecut spiritul vamei
mai vedem pana in toamna cum o fi
Posted 3 years ago # -
dak io o sa mor d foame si n`o sa am ce bea in vama(nu fac cheta!!) si n`o sa am cu cine ma distra..atunci o sa se mute vama..altfel nu:))..loogic k nu se muta nimik..bah..get real:)
Posted 3 years ago # -
nu se muta, nu se inchide nimic bre!
Posted 3 years ago # -
Sponsorul nostru va propune:
Posted 3 years ago -
da ..si eu am auzit ca se inchide...cica asta e ultimul sezon in care vama veche va mai fi deschisa...vor sa o inchida din toamna si sa o desfinteze...:|
Posted 3 years ago # -
nu se inchide Vama
Posted 3 years ago # -
bey fraieri sinteti...
Posted 3 years ago #
Reply
You must log in to post.