Register or log in:

Vama Veche Forum » 1 Mai in Vama

E adevarat ca vama veche este un loc periculos pentru fete?

(13 posts)

No tags yet.

1. pungasha
    Member

Mama ma tot f@#$ la cap cum ca e plin de betivi si oameni in calduri...care vor sa profite de fete ...ca sa zic asa...Este adevarat? Eu una am alta impresie despre vama...din auzite adica..imi imaginez vama ca fiind un loc plini de oameni cool...care merg acolo sa isi faca prieteni ....sa spuna povesti si sa cante la caldura focului...Sper sa fie asa...ca n-am chef sa-i spun lu mama ca a avut dreptate...:P

Posted 2 years ago #

2. lup_de _mare
    Member

pungasho...poti sa vii linistita....in vama sunt numai baieti cuminti...:)))

Posted 2 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 2 years ago

4. eforie
    Member

da da...hai la nenea eforie....am eu grija de tine... >:)

Posted 2 years ago #

5. ana germana
    Member

da.. e foarte periculos :-) pe naiba

iti zice o fata care nu prea are grija de ea si totusi nu pateste nimic

Posted 2 years ago #
  6. Parerea Sponsorului

Sponsorul nostru va propune:

Posted 2 years ago

7. iuuuuulia
    Member

eu zic mai bine sa vii intai in vama si apoi sa iti faci o parere :) din punctul meu de vedere nu patesti nimic cat timp nu vrei :))

Posted 2 years ago #

8. gigilacatus
    Member

pungasha

Mama ta are mare dreptate vama veche pe timpul sezonului estival este locul de intanlire a scursurilor societati asa ca sfatul meu e sa mergi inafara sezonului estival Septembrie sau mergi ianra... E MAI FAIn

Posted 2 years ago #

9. cucuvirilu
    Member

Gigilacatus,trebuie sa te contrazic !!! Acolo foarte rar am vazut scursuri...atat de rar ca am uitat in ce an...In schim scursuri de oameni care-i intalnesc pana sa ajung la Vama am 3 carnetzele pline.Nu mai vorbesc de mizeriile de oameni cu care dau nas in nas aproape zi de zi la job-ul unde lucrez. M-am hotarat ca dupa concediile din aceasta vara sa-mi schimb locul de munca,Munca cu prosti cu mintea odihnita este ce-a mai grea meserie. ALLAH DEMET!!!

Posted 2 years ago #
  10. Parerea Sponsorului

Posted 1 year ago

11. Mario
    Member

[quote1235849361=gigilacatus]

pungasha

Mama ta are mare dreptate vama veche pe timpul sezonului estival este locul de intanlire a scursurilor societati asa ca sfatul meu e sa mergi inafara sezonului estival Septembrie sau mergi ianra... E MAI FAIn

[/quote1235849361]

nenea controleaza'ti limbaju ca nu e frumos.

@pungasha .... este adevarat ca o sa dai de betivi in vama dar asta nu inseamna ca o sa iti si faca ceva ...

Posted 1 year ago #

12. iris619
    Member

parintilor nu le poti schimba ideile nici daca le dai cu ele de cap..
    E si cazul meu
    Parintii mei mi-au zis mereu lucruri urate de vama, sau cand plecam in vama se enervau...
    Adevarul e ca depinde ce iti place tie, cum esti tu; poti vedea vama ca un rai pe upamant sau e posibil sa nu-ti placa.
    Eu..imi petrec cam fiecare zi (pe langa diferitele activitati pe care le mai am) fiindu-mi dor de vama, a ajuns ca o meserie; si daca a ajuns asa, e clar ca exista un motiv, anume vama e MINUNATA.
    si da, beitivi gasesti, dar nu genul care-i vezi prin oras pe la colturi[bautul e minunat]
    si da, sunt fata, nu prea am grija de mn..dar nu patesti nici pe dracu`n vama!

Posted 1 year ago #

13. CalyxVirago
    Member

Well...poti sa vii linistita in vama..nimeni nu iti face nimic...si iti spun asta pt ca eu nu am patit nimic si eram eu cu colegamea de capul nostru.E un loc genial care merita vazut...devii addicted dupa prima vizita in vama...pacat ca acu se distruge vazand cu ochii..trist...

Posted 1 year ago #

14. jijkebap
    Member

ati dezgropat un thread vechi de aproape un an :D

Posted 1 year ago #

15. pilif2007
    Member

merge careva astazi 20 martie la concert vama si chilian ? 20 de ron biletul.:D ? pilif2007 idms si vorbim

Posted 1 year ago #

16. Raku
    Member

Vama Veche nu este un loc periculos pentru nimeni. Te poti duce linistit in Vama fara sa patesti nimic.

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.