Register or log in:

Vama Veche Forum » Sugestii

Echipa Dor de Vama

(7 posts)

No tags yet.

1. Admin
    Inactive

Salut!

Ma bucur pentru faptul ca aceasta comunitate incepe sa prinda contur. Consider ca a sosit momentul in care http://www.dordevama.com se poate sustine pe propriile picioare. Din acest motiv, si din faptul ca timpul pe care eu il pot aloca acestei comunitati este foarte redus, in zilele urmatoare voi da drepturi de admin utilizatorilor care doresc acest lucru si care si-au dovedit implicarea in acest proiect.

Atributiile adminilor vor fi de a asigura un flux continuu de informatie pe site (gen stiri, posturi in forum, noutati, anunturi, etc) si de a supraveghea toate activitatile comunitatii.

Astept propuneri sau sugestii pentru admini in acest thread.

Posted 3 years ago #

2. dream
    Inactive

eu as propune pe damaschina si pe cucuvirilu in prima faza.

sunt activi pe forum si au bun simt.

ce parere aveti?

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Anonymous

Multumesc pt. propunere! Am sa incerc sa nu dezamagesc si sa aduc ce doare pe toata lumea (cred), Vama in sufletul vostru.

Posted 3 years ago #

5. Damaschina
    Inactive

Uaaaaaaau!!! Multumesc frumos pt propunere! Nu ma asteptam, dar mi-a desenat un zambet larg pe fatza. Am si eu aceeasi problema cu timpul si cred ca s-ar rezolva daca s-ar crea cateva sectiuni de baza de care sa se ocupe cate o persoana, in functie de ce isi doreste fiecare, cata vreme se incadreaza in interesele site-ului

Posted 3 years ago #

6. Admin
    Inactive

In urma activitatii lor, Damaschina si cucuvirilu au fost inaltati la rangul de moderatori pe forum.

In curand, veti primi acces si pentru sectiunea de stiri a sitului. In acest fel, vom afla intotdeauna primii despre noutatile care invaluie locul lostru drag, Vama Veche.

Felicitari!

Posted 3 years ago #

7. Anonymous

Multzumesc mult! Este o onoare pt. mine si am sa incerc sa nu dezamagesc pe nimeni.

Posted 3 years ago #

8. Damaschina
    Inactive

Multumesc frumos! Am sa ma straduiesc sa fac fata :)

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.