In clipul care urmeza o sa vedetzi cine ne fura nisipul din Vama...este numarul masinii prins in filmare. Clipul este fain.
Vama Veche Forum » Amintiri din Vama
Filmulete din Vama Veche
(69 posts)-
Posted 3 years ago #
-
Posted 3 years ago #
-
Posted 3 years ago
-
Un film facut pentru voi de sarbatorile de iarna cu Vama Veche vara .
Posted 3 years ago # -
Mos Craciun vine pt. voi cu un filmulet sper eu ...asteptarilor vostre.
Posted 3 years ago # -
Vama Veche. Verve - Bittersweet Symphony
Posted 3 years ago # -
cucuvirilu, ai realizat niste filmulete foarte frumoase. Felicitari! Spor la treaba in continuare!
Posted 3 years ago # -
Nu mai am material de film din pacate...Astept sa vina vara sa mai colectez ceva bun de prezentat iubitorilor de lucruri simple si care nu genereaza prostie...Astept ce asteptati si voi...sa bata briza in cortul meu si sa vad oameni care se bucura ca regasesc Vama cea Veche asa cum o doresc ei...,fara oameni care ar vinde si familia pt. un sezlong, camera de hotel sau vioara la ureche cand mananca cina. Va doresc la totzi care cautatzi in Vama un refugiu al spiritului vostru importriva chiciului si pretentiilor mondene sa gasitzi in Vama o atmosfera ostila prostiei si ce mai genereaza acest handicap. Va urez sa avetzi o Vama cu cele mai numeroase lipsuri luxoase...
Posted 3 years ago # -
Posted 3 years ago
-
Eu zic sa ne vedem de ale nostre si sa visam in continuare la Vama noastra draga. (Un film gasit pe YouTube).
Posted 3 years ago # -
http://www.youtube.com/watch?v=Z6LCUrwsjqM&feature=channel_page
[ am pus si URL-ul pt ca observ ca nu merge :))]
Vama - august 2008:X.
Alexandru Andries - poarta-te frumos cu ea
Posted 3 years ago #
Reply
You must log in to post.