Vama Veche Forum » Vamaiot
Fucking parents *grr*
(30 posts)-
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 2 years ago -
Dupa ce-am asteptat atata, astazi am aflat ca nu-mi dau ai mei voie sa vin pe 1 mai. De ce? Pentru ca n-au bani. *bullshit!* Nu au motive mai bune sa nu ma lase. Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Daca da, cum ati trecut peste?
Anyway, o sa-i mai bat la cap. O sa fac tot ce-mi sta-n putere sa vin!
Posted 2 years ago # -
naspa...
la mine o sa fie prima data cand merg in vama :D
astept asta de 18 ani :DPosted 2 years ago # -
Posted 2 years ago
-
Macar mergi :))
eu am asteptat din august. grr.Posted 2 years ago # -
mare mi-a fost mirarea cand le-am zis si nu au avut nimic de comentat :))
oricum...bafta! (ca ziceai ca ai bac parca. si eu am :)) )
Posted 2 years ago # -
vad eu ce fac. daca as dispune de resursele financiare necesare, sincer c-as fugi de-acasa cateva zile.
Posted 2 years ago # -
aaa...pai eu fac cateva eforturi :))
nu mai ies in weekend...fumez mai putin...cheltui mai putin...
adica na...sa se adauge la ''contul de vama'' ;))Posted 2 years ago # -
daca as face eforturi, tot nu mi-ar ajunge banii. adica...as avea doar de drum
Posted 2 years ago # -
Posted 2 years ago
-
trist.
Posted 2 years ago # -
tru
Posted 2 years ago # -
tru?! bre..
Posted 2 years ago # -
@enkyl: ??
vroiam sa scriu true scz
Posted 2 years ago # -
ati facut un adevarat chat aici (mirc wannabe). cristiane, mai sunt trei saptamani pana de 1 mai. las-o mai usor cu sucurile si tigarile (ia exemplul de la creata) si strange bani de tren si cort. ce naiba, nu-i dracul asa de negru.
acum vrei si cazare la hotel? ce are cortul? :D
Posted 2 years ago # -
frate da' iubesc cortul! Am cort. Ma rog...adica...am de unde face rost de cort. Bani de drum o sa am. N-o sa am bani de mancare/bautura though. Si asta-i naspa :))
Posted 2 years ago # -
Posted 2 years ago
-
pentru cateva nopti te poti aproviziona din orasul tau de la un carrefour sau ceva ieftin. normal ca la buticurile din vama toata mancarea e mai scumpa..
pentru alcool poti sa mergi in duty free (e la 15 minute de mers) si sa iei whiskey cu 25-30 lei / sticla.
se poate, se poate! :DPosted 2 years ago # -
Oho, din duty-free am luat cea mai buna vodka pe care am baut-o vreodata (a se citi Danzka Vodka, 60 lei/litru http://sakemitsui.com/cp-bin/oscommerce/catalog/images/danzka-vod.jpg )
Posted 2 years ago # -
mai precis unde este acel duty-free?
Posted 2 years ago # -
@maia: Duty-Free-ul e la bulgari. Chiar la intrarea in Bulgaria. Le arati cartea de identitate, intri, faci cumparaturile si apoi inapoi la cort :>
Posted 2 years ago # -
Nu e la bulgari, ci e e pe teren neutru. :)
Posted 2 years ago # -
@cristianbam: ms, e bine de stiut pentru 1 mai :) aaa.. si apropos vodca Danzka am cumparat si din vama ;)
Posted 2 years ago # -
Aceiasi problema o am si eu. Si pe langa bani, cica nu ma lasa ca "E nebunie de 1 mai, mama si nu vreau sa patesti ceva..." Da in rest cum ii?! There's always next year... :|
Posted 2 years ago # -
Next year? N-o sa fie la fel :|
Posted 2 years ago # -
In nici un an nu e la fel. Sus cu optimismul :)
Posted 2 years ago # -
de unde optimism frate? Foarte naspa faza :|
Posted 2 years ago # -
cristianbam, cum zicea si jijkebap, daca faceai ceva eforturi reuseai sa strangi suficienti bani sa pleci. Crede-ma ca nu iti trebuie prea multi, te descurci foarte usor: mai mergi cu nasul, mai te intalnesti in Vama cu un prieten si iti face cinste cu bautura, de cort ziceai ca te descurci sa-l procuri, daca mergi cu un grup de prieteni, puneti la comun bani pentru mancare, asa ca nu vad cum nu te-ai descurca. Mai straduie-te, poate ne vedem acolo de 1 Mai. Bafta!
Posted 2 years ago # -
@Raku: nu e vorba de bani. Nu vor sa ma lase pur si simplu. bani am.
Posted 2 years ago # -
atunci.. tot ce poti sa faci e sa mai cresti.. si sa speri ca lucrurile nu se strica de tot..
Posted 2 years ago # -
@cristianbam: fara suparare, dar te contrazici singur.
Uite si exemplificarea: intai spui ca nu ai destui bani ("daca as dispune de resursele financiare necesare", "daca as face eforturi, tot nu mi-ar ajunge banii. adica...as avea doar de drum", "Bani de drum o sa am. N-o sa am bani de mancare/bautura"; apoi ca, de fapt, ai bani ("nu e vorba de bani...bani am").Posted 2 years ago # -
@cristianbam: 15 minute de mers pe jos sau cu masina pana la duty-free?
Posted 2 years ago # -
10 minute de mers pe jos sau 2 minute cu masina.
Posted 2 years ago # -
..sau 15, daca mergi foarte incet. :)
Posted 2 years ago #
Reply
You must log in to post.