Se asfalteaza pe plaja. Probabil corturile nu vor mai fi permise.
Pana atunci, niste poze cu situatia actuala.
Se asfalteaza pe plaja. Probabil corturile nu vor mai fi permise.
Pana atunci, niste poze cu situatia actuala.
azi am aflat si eu
nici n-am cuvinte
atat de cretini pot fi oamenii..
sa lase dracu in pace vama veche
si totusi noi toti nu facem nimic [de parca am putea face ceva..putem?:|]
minunat:)
Sunt atat de revoltat incat nici nu-mi gasesc injuraturile... Au ajuns cu trotuarul in locul unde-mi fixam cortul!!! De autostrazi in tara nu au bani...dar ca sa puna asfalt in cort la mine au gasit bani!!! Romania rusinica de 1000 de ori.
Oricum noi suntem vama, prin spiritul nostru. O sa merg de 1 mai acolo, indiferent cat de mult asfalt va fi. Si daca nu vor mai fi vechile terase (Stuful, Expiratul), o sa pun muzica la un casetofon si i'll be "Dancing in the moonlight". :)
Cica este o pista de biciclete care incepe din 2 Mai si se duce in Bulgaria. In cativa ani poate fac si un aeroport pt. Ion Ion Tiriac si altzii ca el sa vina la coada pestelui (Romania) poate gasesc ceva sa faca bici .
parca totul devine in zadar.
cu cat incepem sa o iubim mai mult, cu atat incearca ei sa ne-o ia.
Este incredibil ce se intampla :(
Mai multe detalii despre subiect pe site-ul Antenei 3, iata si link-ul:
pista de biciclisti .
:> sa inteleg ca prin tot haosul vamii vor trece biciclisti de la 2 mai sper bulgaria? zzzzz
cum le-a venit mai ideea asta attttttaaaat de geniala?
sper ca terasele de pe plaja nu patesc nimic ca o sa tampesc . .
E posibil ca terasele sa nu mai primeasca autorizatii de functionare din cauza faptului ca nu au grupuri sanitare. Informatia este neoficiala.
Eu tot nu inteleg...
Pe plaja prin fata la expirat pe acolo o sa treaca pista asta?
NU cred ca pot face asa ceva... Ar fii idiotenia secolului.
Cred ca trece prin fata fostului B52, nu prin fata Expiratului. Ar fi prea aproape de apa.
Proiectul asta ar fi cea mai mare prostie care s-ar face in Vama! Sper sa-si bage mintile in cap si sa anuleze totul. Unii oameni inca mai iubesc Vama, nu pot accepta sa fie distrusa de tot.
Si mie mi-ar placea sa se intample asta, dar sigur se va continua asfaltarea.
Asa cum deja s-a inceput constructia unui proiect rezidential. Vedeti poze cu proiectul.
Nu are cine sa opreasca lucrurile astea.
Toate informatiile despre proiect se gasesc pe http://www.turismpebicicleta.ro/
Bun linkul, nu il vazusem pana acum. Pana la urma, nu-i dracul atat de negru. Daca e pista de biciclete, sigur nu vor avea acces masinile acolo.
Dupa astea cu proiectele rezidentiale (ca am mai auzit) biata pista de biciclete nu e nimic.
Banuiesc ca stimatii ce vor sta in acel hotel de lux vor dori "dezvoltare" in vama
Si asa vor gasi si mai multe motive sa o distruga..
DAca nu se intampla o minune rapid, vama va fi istorie cat ai clipi . . sau cel putin de asta se plange toata lumea..Frumos ar fi sa nu fie ceea ce pare:)
Si totusi nici nu am cuvinte sa explic cat de revoltata sunt:|
oricat ar construi,oricat ar privatiza,sa faca si hotelu din Dubai in dublu exemplar,vama veche a fost,este si va ramane singurul refugiu' al oamenilor care iubesc marea si nu numai...asa ca fratilor..dale draq de biciclete si de vile,aruncati cu o sticla de bere goala in ele...atata timp cat va exista fie si un singur om care sa se gandeasca la vama...aceasta nu va disparea
Daca ar fi sa luam in calcul toate schimbarile care apar in fiecare an in vama,ar trebui sa nici nu mai rostim numele Vama Veche.Sincer,eu cred ca ţine de mine, de tine, de noi toti sa menţinem Vama asa cum era.Cum?Sa continuam sa mergem in fiecare an acolo, sa dansam pe plaja la stuf, sa uitam de noi la pirati, sa ne bem dimineata, "obositi", cafeaua la expirat, dar mai ales sa pastram acel spirit VAMAIOT.Cred ca e suficient pentru a ignora orice pista de biciclisti sau vile pitzipongice si pentru a ne dezlantui in continuare in noptile calde de vara pe plaja din Vama Veche.Long live VM!
"Elena Udrea: Daca nu se opreste dezastrul din Vama, vom face alta statiune asemanatoare"
Mai multe detalii aici:
OAW, minunata stire Darkside! In sfarsit cineva care detine si putere trateaza subiectul. Merci pentru link, interesant, sunt curioasa si brusc am devenit fan Elena Udrea :))
NU sunt de acord cu mutarea Vamii intr-un alt loc. Vama e Vama mai ales prin istoria ei, prin aminirile care ne leaga de locul acela magic. Vama ca si substantiv comun ar insemna un loc de trecere, acesta a fost locul oamenilor care tanjeau dupa libertate atunci cand granitele erau inchise. Amplasarea ei geografica este simbol al trecerii de la constrangeri la libertate. O dislocare spatiala ar anula existenta Vamii. Nu vrem ca Vama sa moara! Mai sunt si alte locuri in lume dar nici unul nu comporta farmecul Vamii Vechi! Sa nu uitam ca Vama trebuie sa ramana Veche! Vamaioti, luptati pentru teritoriul vostru! Nu va lasati amagiti de vorbe, daca Elena Udrea iubeste intr-adevar Vama atunci sa lupte pentru ea!
:( Din pacate nu este Vama in noi. Vama este acolo. Nu in alt loc. Are farmecul ei.
A fost o schimbare brusca, incredibila. Acum cativa ani de zile era plina de rockeri era alta atmosfera. Era altceva. Acum...acum e o statiune aproape ca celelalte. Vama nu mai este ce a fost. Pacat. Era singura statiune unde nu dadeam de tigani, manelisti si tot felul de aurolaci. Acum incet incet o sa devina o statiune romaneasca.
:( Pacat ca cei care au guvernat, ne guverneaza si ne vor guverna nu vor intelege nimic. De ce trebuie ca tocmai in vama sa se schimbe ceva? Acum 3 ani de zile nu erau hoteluri ca acum si nu erau toate prostiile. La Epava era plin, la Pirati la fel. Pentru mine suna straniu cuvantul CLUBURI in Vama. Suna straniu muzica rapp, latino. Nu se prinde, lipseste linia melodica cand se aude in vama.
E posibil sa se faca complex de vile in Vama? Pentru ce? Nu au statiuni ca Neptun, Mamaia si restul? Ce mai vor de aici? Chiar era singura statiune unde chiar merita sa mergi la mare in Romania.
Daca romanii aveau macar putina minte....
Nu...Vama nu e in noi pentru ca fara ea suntem pe jumatate oameni ai Vamei.
Ne lipseste! Imi lipseste si va lipseste!
Pista pentru biciclisti, hoteluri, Plaja fara corturi, fara Epava, asfalt, boschetar, masini de lux.....cat de urat suna.
Incet incet si fara smecheri morti, fara clatitele de la Auras si cate si mai cate.
Nu e asta cursul normal. Nu este.
Asa cum si la Rosia se strica treaba asa si cu Vama.
Oare macar pe asta nu puteau sa o lase in pace, sa o ocoleasca?
As spune mai multe dar poate unele ar suna a jicnire pentru cei care ne conduc, pentru burtosii aia de smecheri cu lanturi de aur de 10kg si restul si nu vreau sa imi iau vreun ban. Dar chiar merita cuvintele pe care eu acum le spun doar pentru mine.
Scuze...am uitat sa va salut pentru ca sunt nou pe acest forum.
Noapte buna Chi, noapte buna voua si noapte buna Vama.
elena udrea sa iubeasca Vama? Ii trebuie mult mai multa minte sa ajunga sa isi dea seama ca fenomen este Vama Veche. Nu are habar de niimc si voi vreti sa salveze Vama? Si daca o sa castige 1 dolar la afacerea cu Vama o va vinde.
@cezarzanf: Nu cred ca ai inteles ce am scris eu acolo. Cred, totusi, ca am exprimat destul de clar semnalul de alarma care se impunea in cazul balmajelilor Elenei Udrea. N-am facut altceva decat sa incurajez vamaiotii sa lupte pentru ce e al lor, sa-i avertizez sa nu se lase amagiti de vorbe goale. Am spus: "daca Elena Udrea iubeste intr-adevar Vama atunci sa lupte pentru ea!" plecand de la premisa ca acest lucru nu se intampla in realitate, iar daca ar fi sa presupunem prin absurd ca s-ar intampla, atunci ar fi nevoie de mai mult decat vorbe in vant; caci atunci cand iubesti ceva lupti pentru acel ceva. Iar faptul ca Vama ca si locatie este acolo nu trebuie confundat cu faptul ca Vama ca si "spirit" e in noi. Bineinteles ca toti ne confruntam cu aceeasi problema ca si tine, si anume pierderea singurului teritoriu care ne asigura identitatea de vamaioti. Din pacate nu sunt multi cei care au vama in ei, spiritul de Vama s-a imprastiat, caci daca ar fi toate astea nu s-ar intampla astazi. Iar daca unii vamaiotii au ajuns sa poata trai fara Vama, atunci inseamna ca Vama a murit partial, pentru ca nu poate exista decat atata timp cat ne gandim la ea..
De altfel, iti urez bun venit pe forum si fie ca spiritul Vamii sa fie si in tine! :)
Nu chiar prin fata... ci prin Expirat. Vorba unuia: Sa mergem de 1 Mai la Vama cu tarnacoape sa le aratam noi ce inseamna reorganizare...
mortiiiiii.mamii.lor.de.handicapati.borati.
dak.distrug.STUFU.imi.iau.o.pusca.si.le.zbor.creierii.la.toti
La cum se prezinta situatia acum in Vama, chiar daca Stuful va scapa nedemolat, muzica nu va mai fi niciodata aceeasi, se va adapta si ea noilor cerinte :(
EU.tot.cred..[poate.mai.mult.ca.nu.vreau.sa.moara.si.ultima.sperata].ca.atat.timp.cat.cei.ce.iubesc.vama.vor.fi acolo.in.fiecare.vara.nu.se.vor.schimba.multe...desi.nu.stiu.
As.vrea.sa.fiu.conducatorul.romaniei
:-l:((
[sorry,no.space]
[admin edit: lipsa spatiului deforma complet pagina]
Urat!!! Ma simt de parca am fost furat... :(
E incredibil ce se intampla in Vama!
Sper ca macar Stuful sa ramana intreg pana la 1 Mai.
You must log in to post.