ce nasol...pana la urma ne gasim toti de 1 mai in vama???din cate am inteles eu,se stabilise sa ne gasim la expirat...cu toti cei dupa forum...da s-a dus draq expiratu':(
Vama Veche Forum » 1 Mai in Vama
Gata. S-a dus Vama asa cum o stiam.
(54 posts)-
Posted 1 year ago #
-
nici nu mai stiu d c morti sa-i injur...scz d exprimare,dar e prea de tot,adik nu tu plaja,nu tu cort...sa inchida si terasele...:(
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
VESTI BUNE!!!
am vb ieri cu un prieten care lucreaza in vama (nu la pista pt biciclisti :P) si mi-a zis ca s-a daramat tot de pe plaja mai putin Corsaru si Stuff; vestea buna e ca el a vorbit cu sefu oamenlior care au demolat si el i-a zis ca terasele nu se desfiinteaza - pur si simplu le muta mai spre blugari (shire, shrooms, expirat etc ) iar stuff s-ar putea sa nu il demoleze pt ca nu este chiar pe plaja..
si mai mi-a zis ca oamenii aia nu distrgueau terasele , le dezasamblau ca sa poata sa le construiasca mai in dreapta (spre bulgari gen…)
deci cu putin noroc o sa le gasim pe toate deschise de 1 mai doar ca nu chiar unde le stim noi .
pt alte detalii id yahoo mess florinseven
Posted 1 year ago # -
zzzzzzzz...This.is.gooooooood,news
foarte.spre.bulgari.sau.mai.putin.spre.bulgari?:))
Posted 1 year ago # -
nu stiu exact, o sa vedem de 1 mai :)
Posted 1 year ago # -
Se aproprie timpul sa revenim in Vama. Nu conteza cum si-a schimbat infatisarea... E tot vechea noastra Vama daca asa vrem noi sa ne-o imaginam. Cu malul ei lung si plin de alge, pescarusi infometati si oameni fericiti. Adica NOI!!! Mie dor de Vama!
Posted 1 year ago # -
Vamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
Terasele de pe plaja din Vama Veche sunt demolate
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5510305-video-terasele-plaja-din-vama-veche-sunt-demolate.htm
Posted 1 year ago # -
Iata cateva sugestii din partea sponsorului:
Posted 1 year ago -
VESTI BUNE AGAIN!!!
tocmai am vb cu un prieten care e in vama si cica stuf nu e demolat si se pare ca nici nu o sa fie - pt ca cica construiesc aia pista pe langa el. in picioare in afara de stuf acum mai e decat Corsaru si mi-a confirmat again ce i-a zis ala atunci (cum ca terasele demolate or sa fie ridicate mai spre bulgari) - pt alte detalii id mess florinsevenPosted 1 year ago # -
asa stiu si eu stuff o sa fie in picioare a dat un interviu si retardul ala de primar de la limanu si a spus ceva de genu : stufu nu va ajunge ...
Posted 1 year ago # -
ne-au luat si vama.. ce mai urmeaza ??? :( .. speechless...*cry*
Posted 1 year ago # -
Realizez ca nu o sa mai gasesc Vama asa cum era acum un an, dar o sa fac tot posibilul sa ma simt bine de 1 Mai si sa ignor hotelurile, pista de biciclisti...
Posted 1 year ago # -
si pista ptr pietoni .. pe langa aia ptr biciclisti
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
Poate ca exista totusi si o parte "buna", daca ii pot spune asa, la toata povestea asta cu pista de biciclisti, daramarea teraselor, construirea de hoteluri. Asa numitii "cocalari" consider ca nu ar mai gasi Vama atragatoare in niciun fel deoarece nu ar mai avea unde sa se distreze in lipsa tuturor teraselor existente in trecut. Poate ca in felul acesta vor ramane in Vama doar cei ce stiu sa o aprecieze asa cum era ea odinioara, o fasie de plaja, fara constructii, cu oameni veniti sa stea la cort. Iar cu timpul, hotelurile neavand clienti, pe de o parte "cocalarii" care neavand unde sa se distreze nu ar avea motive sa stea la hoteluri in Vama preferand alte locatii mai dezvoltate de pe litoral, iar pe de alta parte adevaratii "vamaioti" care sunt cu totul impotriva oricarei constructii nou aparute, preferand cortul ori cazare in gazda. Cu ceva optimism, dar totusi cu gandul la imaginea destul de "distrusa" a Vamii din momentul de fata, astept momentul in care o voi revedea peste mai putin de o luna. Sper sa ne intalnim cat mai multi in Vama pe 1 Mai!
Posted 1 year ago # -
Optimista mai esti, Darkside :D
Posted 1 year ago # -
de unde stii ca e o ea?
optimism.. si sper sa fie asa.. dar nu cred ca le-ar fi greu sa ridice cluburi de profil pentru mai sus numitii cocalari, asa cum au aparut vile si altele..
pana la urma.. se mai poate ori ba campatul pe plaja?Posted 1 year ago # -
@enkyl: buna intrebare :)) da' ce vrei? Eram adormit.
Btw, am postat niste poze pe blog http://www.dordevama.com/poze/salutare-vamaiotilor
Posted 1 year ago # -
Am fost acolo. Si am gasit partea buna a Vamii actuale. Dati un click pentru poze si un articol destul de complet.
http://www.radurestivan.ro/2009/04/08/gata-cu-vama-veche-partea-buna-iii/
Posted 1 year ago # -
Vama Veche și 2 Mai vor avea canalizare în doi ani.
"...Turiștii vor avea voie să își pună corturile pe plajă, dar într-un număr destul de mic, iar amenajarea de grupuri sanitare, condițiile de campare vor fi diferite."
Mai multe detalii pe http://www.adevarul.ro/articole/constanta-vama-veche-i-2-mai-vor-avea-canalizare-in-doi-ani.html
Posted 1 year ago # -
http://agenda.liternet.ro/articol/3199/Marius-Chivu/Ingropati-Vama-Veche.html
o chestie zisa bine
Posted 1 year ago # -
enkyl, mersi pentru articol. L-am citit pe tot, e foarte interesant!
Pe acelasi site, am mai gasit 2 articole asemanatoare. Le recomand:http://atelier.liternet.ro/articol/6329/Mihai-Plamadeala/Cit-de-culturala-mai-este-Vama-Veche.html
Posted 1 year ago # -
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 1 year ago -
Surprinzator sau nu, dar Vama nu "s-a dus", ca sa folosesc exprimarea topicului. Mi s-a parut mai frumoasa chiar fara toate terasele aparute pe plaja in ultimii ani. Plaja arata, se simte si este mult mai libera asa goala. Pista nu m-a deranjat asa tare pe cat m-as fi asteptat, chiar a reprezentat un "perete" despartitor intre linistea plajei si dezmatul din cealalta parte creat de cluburile si terasele aparute, mutate, reconstruite. Stuf-ul a ramas acelasi cum il stiam si asta m-a bucurat nespus de mult, barca era pe pozitii, mai albastra ca niciodata. M-a surprins in mod placut numarul mare de corturi amplasate pe plaja si in mod neplacut zecile de masini si aglomeratia creata de sutele de oameni "neavizati" veniti in Vama. Per ansamblu, a fost o minivacanta ok. Astept sa se mai incalzeasca vremea si sa merg linistit cu cortul pe plaja fara sa ma deranjeze agitatia si zgomotul din jur, sa fiu doar eu cu plaja si cu marea.
Posted 1 year ago # -
Are dreptate darkside ca vama inseamna doar libertate si mare, si eu asta am sa gasesc de cate ori am sa merg in vama oricat de comerciala ar deveni. Apropo, pista este buna petru plimbari pe malul marii nu e chiar sinistra cum este prezentata, hai sa fim vamaioti nu victime.
Posted 1 year ago # -
pakt k a inceput lumea sa faca profit din vama........freedom!?!
Posted 1 year ago #
Reply
You must log in to post.