Register or log in:

Vama Veche Forum » Discutii Generale

HAI CU NOI!!! Aducem vama la munte...

(3 posts)

1. Anonymous

ADUCEM VAMA VECHE LA MUNTE, bineinteles pentru un week-end! PARTY IN SPIRITUL VAMII, LA MIJLOCUL LUNII IULIE LA "Cheile Rasnoavei" BRASOV! MUZICA (Aleasa, realeasa, sofisticata, simpla, buna, nebunaaaaa), FOC DE TABARA (asa ca merita sa iti iei chitara cu tine), ZONA DE CAMPAMENT (in limita locurilor disponibile), BAUTURA (Alocoolice ,nealcoolice, bere rece, vodka, energy drinks), AER CURAT, PEISAJE SUPERBE, TOTUL PUS LA PUNCT "CA LA CARTE" PENTRU O DISTRACTIE DE NEUITAT!!!!! Eveniment organizat pentru culturalizare muzicala, si alungarea distractiilor scurte si monotone! PRETURI MINIME, OFERTE CLARE SI ATRACTIVE!!!! PENTRU INFORMATII APELATI 0729891001 (LA ORICE ORA DIN ZI SI DIN NOAPTE) FREEDOM&CULTURE, Brasov, ROMANIA!!!!!

Posted 1 year ago #

2. nico_girl
    Inactive

oo super oferta,,dar din pacate nu avem prieteni si nici nu cunoastem pe nimenii si nici singuri nu putem veni,miar fi placut!!

Posted 1 year ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 1 year ago

4. Nostalgicul
    Inactive

Foarte tentanta treaba! :) Mie imi e foarte dor de spiritul vamii, pe care din pacate nu il gasesti prea usor.. Eu sunt acum in Texas-Dallas si ma urmareste dorul de vama chiar daca sunt multe alte frumuseti si p-aici :D.
    Cam asta era in sufletul meu cand am plecat: http://www.youtube.com/watch?v=3VsC35zD45w
    Salutari de pe meleaguri americanesti tuturor vamaiotilor!

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.