Nu imi vine sa cred ce au facut in Vama. Sunt inca in stare de soc. M-am uitat la stiri si am prins exact faza la care ziceau: "Schimbari in Vama Veche". Plin de excavatoare, santuri (nu stiu ce cauta, zici ca fac sapaturi arheologice) si baruri daramate. Pun canalizari, fac sosele pe plaja si in sat si peste tot asfalt. O sa ajungem ca in poza aceea sa facem plaja pe sosea. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca dragul cortul nu stiu unde vei mai avea voie sa-l pui. Cum pot sa distruga in asa timp scurt ceva ce s-a format in atatia ani?! Ce se va intampla cu Vama de acum incolo? Imi vine sa plang cand vad ce au facut...
Vama Veche Forum » Discutii Generale
Hai sa distrugem ce e altfel si sa transformam totul in lux
(7 posts)-
Posted 2 years ago #
-
pai anu trecut astia au declarat ca vama veche se dorestea a ajunge in 2010 cea mai de lux statiune de pe litoralul romanesc, nu m-as fi gandit niciodata ca din 2009 se rade tot. Astia ziceau ca asta (noua vama) va fi piesa de rezistenta a turismului romanesc, adica un fel de burj al arab al romaniei... wtf???
Intrebarea mea e de ce au ales tocmai vama si nu o alta plaja, alt sat...?Posted 2 years ago # -
Posted 2 years ago
-
skjfhaskfh
da-i dracu de cretini
I-asi rade pe toti asa cum au distus si ei cel mai frumos loc unde am fost vreodata.Posted 2 years ago # -
merge careva astazi 20 martie la concert vama si chilian ? 20 de ron biletul.:D ? pilif2007 idms si vorbim
Posted 2 years ago # -
Problema o vad cam asa: Vama a devenit un brand, un nume de care se vorbeste in lume. Cum tot restul litoralului e deja cumparat/privatizat, oamenii de "bine" in frunte cu madama udrea mai vor sa puna de o afacere imobiliara. Ii doare in cot de "cumulul de valori care au creeat acest simbol", "de oameni, plaja, loc, MUZICA, atmosfera" . Ei chiar ameninta ca vor face alta Vama..Unde? Undeva in Delta. Deci ei reusesc sa prinda doi iepuri dintr-=un foc....Mai dau drumul la alte investitii imobiliare in alte zone(delta)ca, deh, poporul vrea o noua vama...Efectiv se folosec de asta...Nu conteaza ca se distrug arii protejate, ca oricum nu poti face o NOUA VAMA, conteaza ca vor exista Studii de fezabilitate, Proiecte tehnice, licitatii, concesiuni...tot atatea oportunitati de a fura banii romanilor si de a improprietarii oamenii partidului cu terenuri. Doar e nevoie acum de bani ca partidul unic si comandantul suprem sa castige... Dar fara a politiza, trebuie sa ne gandim ce vor ei , politicienii, ce vrem noi, ce pot face ei si ce putem face noi. Trebuie sa vorbim de solutiii.
Posted 2 years ago # -
Problema o vad cam asa: Vama a devenit un brand, un nume de care se vorbeste in lume. Cum tot restul litoralului e deja cumparat/privatizat, oamenii de "bine" in frunte cu madama udrea mai vor sa puna de o afacere imobiliara. Ii doare in cot de "cumulul de valori care au creeat acest simbol", "de oameni, plaja, loc, MUZICA, atmosfera" . Ei chiar ameninta ca vor face alta Vama..Unde? Undeva in Delta. Deci ei reusesc sa prinda doi iepuri dintr-=un foc....Mai dau drumul la alte investitii imobiliare in alte zone(delta)ca, deh, poporul vrea o noua vama...Efectiv se folosec de asta...Nu conteaza ca se distrug arii protejate, ca oricum nu poti face o NOUA VAMA, conteaza ca vor exista Studii de fezabilitate, Proiecte tehnice, licitatii, concesiuni...tot atatea oportunitati de a fura banii romanilor si de a improprietarii oamenii partidului cu terenuri. Doar e nevoie acum de bani ca partidul unic si comandantul suprem sa castige... Dar fara a politiza, trebuie sa ne gandim ce vor ei , politicienii, ce vrem noi, ce pot face ei si ce putem face noi. Trebuie sa vorbim de solutiii. Iar solutii nu sunt nici sa cream alta vama, nici sa ne plangem, nici sa facem mai multe concerte.
Posted 2 years ago # -
totu se rezuma la bani.....
Posted 2 years ago #
Reply
You must log in to post.