io inca nu m-amgandit care a fost cea mai tare amintire.. deocamdata imi aduc aminte de amintirile altora cu care am fost, dar la care nu am asistat.. bogdan cand a impins masina unuia ramas in nisip desi era beat rau, sau de intalplarea lui victor cand a gasit o camera foto ingopata in nisip, sau cand a fost anu tecut la tv panarama gen sex oral langa stalpul totemic din stuf, sau cand l-au prins pe mihai unii cu prietena lor in cort si altele..
Vama Veche Forum » Amintiri din Vama
hai sa vedem cine are cea mai tare amintire din vama..
(47 posts)-
Posted 3 years ago #
-
deocamdata n-am amintiri.. dar imi faceti pofta.. vreau sa vad si eu cum e.. o sa scriu dupa 1 mai
Posted 3 years ago # -
Posted 3 years ago
-
o sa ai ce povesti la nepoti, wannabe.. :-d
Posted 3 years ago # -
bah io m-am trezit intr-o seara in barca la unii pe aa bineinteles.. mort de beat si nu stiam ce faceam acolo.. le-am zis sa ma duca la mal ca am rau de mare ca alea si ei ziceau ca nu ca eu m-am rugat de ei sa ma ia la plimbare cu barca.. si nu mai voiau sa mearga spre mal. s-au ofticat mai incolo si m-au lasat in 2 mai ca sa merg pe jos. la ce vodka luasem la bord mai ca nu stiam sa fac autosptopu. :-d dar pana la urma m-a inteles cineva si m-a luat ..:-)
Posted 3 years ago # -
ce-mi aduc aminte acum e cand am trecut pe langa o masina unde se lingeau doua lesbiene.. si m=-am holbat la ele de m-au vazut si.. surpriza.. m-au chemat la ele.. viata frate..am pus o geaca in geam si mi-am tras=o cu amandooua.. asta ca sa nu intru in amanunte..:-p
Posted 3 years ago # -
om de vama, doar 2 erau lesbienele? eu am vazut 3, si tot asa m-au chemat la ele, si ce sa mai zic ca a fost wild de tot, aproape ca nu mai am ce povesti de 1 mai-ul acela. as putea numai sa numar numere. 1, 2, 3...
Posted 3 years ago # -
ah.. daca nu ziceai de masina.. credeam ca eram eu una dintre ele.. :-p
glumesc
Posted 3 years ago # -
Posted 3 years ago
-
hai maa elvira nu te da tu asa smechera.. ca si cu masina probabil mai faci prostii..
Posted 3 years ago # -
ce ma.. astea sunt amintiri? va zic eu una tare.. dar nu acuma ca ma grabesc..
Posted 3 years ago # -
n-am nici eu timp acum sa va povestesc care era cea mai tare faza, dar hai sa ne intalnim pe 1 mai seara langa barca , mergem si bem la ovidiu si va povestesc.. ca si-asa sunt curios cine e dream, cine e elvira, ana germana, raducu;.. sau chiar wannabe si pungasha
Posted 3 years ago # -
Iata cateva sugestii din partea sponsorului:
Posted 3 years ago -
eu vin la barca!:D
Posted 3 years ago # -
om de vama...2 lesbiene? pai ori erai beat...si ai visat...ori nu erau lesbiene si erau bi...ori erau 2 travestiti....oricum...si eu am trecut pe langa o masina...si erau 2 homosexuali..si cand m-au vazut..m-au chemat..si am pus o fusta in geam si am facut sex cu amandoi...si-au cerut scuze apoi, ca erau certati si au incercat sa se faca gelosi unul pe altul...dar mi-a placut...o sa incerc sa beau mai mult data viitoare..poate o sa ma bucur dublu...adica de 2 ori...eu cred ca 2 e cifra magica...
Posted 3 years ago # -
Cea mai tare amintire a mea din vama culmea,e atunci cand am stat cel mai putin.Povestea incepe in Jeg(prietenii stiu de ce) si se termina pe langa barca mult pomenita pe forumuri.O privire lunga de vreo 5 ore urmata de:Mergem in vama? Ne suie in masina la 3 dimineata si ne duce in salasul vamaiotilor..daca pana atunci ziceam ca iubeam vama,atunci mi s’au inmuiat pentru prima oara genunchii din cauza ei.Ca nici pomul din rectorat nu se compara si pentru ca desi Chilian e preferatul meu,melodia Iubi nu o suportam iar acum e pe Repeat.Pentru ca m’am intors la camin deja iubind si pentru ca am fi vrut sa fie deschis oriunde la 6 dimineata sa mancam ceva dar ne’am multumit din pacate cu un RedBull.Totul s’a incheiat cu un sarut pe frunte si un pachet de tigari uitate pe noptiera..culmea,mai erau doi nebuni pe plaja.Mi’a aratat rasaritul si m’a invatat sa simt Pink Floyd..si vai,cat mi’e de dor de o cantare.Anyways..pentru cei care nu stiu..Mon Cherie sunt de post!!
Posted 3 years ago # -
Posted 3 years ago
-
:-)
jeg? tu esti din leu..
cum iti zice? hai ca vin si eu la barca..
Posted 3 years ago # -
da sunt din leu...te astept :)
Posted 3 years ago # -
sonia..probabil:)..deja vad povestea asa cum s-a derulat... pacat ca iubea pe altcineva :)
Posted 3 years ago # -
MIHAI
Posted 3 years ago # -
:D pai credeam ca poate sunt 2 fete...aceleasi 2 fete care l-au innebunit pe om de vama ;))
Posted 3 years ago # -
dap..sonia,uitai sa'ti zic si numele:)..ma sa stii ca nu'i asa..pacat ca nu iubeste deloc,nu pe altcineva:) pentru ca oricum nu conteaza,tre sa iubim altruist nu?Stii tu..iubeste fara sa ceri nimic in schimb:)Ne vedem la barca!:D
Posted 3 years ago # -
lasa sonia ca daca dau de tine in vama ..o sa te iubesc eu...>:))
Posted 3 years ago # -
:))
Posted 3 years ago # -
:)...cea mai tare amintire..hmmm tot ce imi amintesc din vama e tare...:)) anul trecut la stufstock eram la o betie pe plaja si...din ce imi mai amintesc am plecat cu o tipa la plimbare si urmatorul lucru care il stiu...m-am trezit langa un foc,cu vreo 5-6 bidoane de bere,o sticla de votcka,si vreo 10 insi...si nu stiam ce caut acolo...la care unul din ei imi da un cot si zice:"mai dai ma drumu la bidonu ala de bere?"...:))...m-am uitat in portofel crezand ca eu am luat berea si nu mai aveam bani decat de drum...a doua zi plecam,si cand...surpriza ii aveam pe tpti :))
Posted 3 years ago # -
[quote1208896192=vamaiot anonim]
:)...cea mai tare amintire..hmmm tot ce imi amintesc din vama e tare...:)) anul trecut la stufstock eram la o betie pe plaja si...din ce imi mai amintesc am plecat cu o tipa la plimbare si urmatorul lucru care il stiu...m-am trezit langa un foc,cu vreo 5-6 bidoane de bere,o sticla de votcka,si vreo 10 insi...si nu stiam ce caut acolo...la care unul din ei imi da un cot si zice:"mai dai ma drumu la bidonu ala de bere?"...:))...m-am uitat in portofel crezand ca eu am luat berea si nu mai aveam bani decat de drum...a doua zi plecam,si cand...surpriza ii aveam pe toti :))
[/quote1208896192]
Posted 3 years ago # -
cea mai tare amintire... poy vine un cuplu (sot si sotie) la mine si imi spun k vor sa experimenteze... si mah intreaba dak vreau sa o facem in 3! :-o
Posted 3 years ago # -
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 3 years ago -
si cand te-ai trezit era dimineata.
Posted 3 years ago # -
mda.. si mie imi miroase a vrajeala..:-)
Posted 3 years ago # -
Io imi aduc aminte cand a disparut Ion OMU si s-a intors a 2 -a zi de la mangalia dupa ce a stat cu perfuzii in vene pentru ca refuzase sa vb cu aia de pe salvare. A da, si in locu lui statea o gagica ... moldoveanca , cred care nu mai stia decat un lucru ca tre sa doarma.
Posted 3 years ago # -
N-o sa uit duminica in care trebuia sa plecam acasa, dar ne-am imbatat foarte rau si am ramas pana luni in Vama, si am absentat si la munca din cauza asta, dar noroc ca am un sef intelegator.
Posted 3 years ago # -
nu mai e vama ce a fost scurt si la obiect
Posted 3 years ago # -
am stat 4 zile fumat mort mereu nu mai potzi sa stai adfel si e plin de manelisti si prosti
Posted 3 years ago #
Reply »
You must log in to post.