hei mai e vreun vamaiot pe-aici, azi ? :)
Vama Veche Forum » Discutii Generale
hei
(12 posts)-
Posted 1 year ago #
-
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 1 year ago -
eu .. am revenit de curand..
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
din pacate si eu
Posted 1 year ago # -
...si eu,dar nu sunt asa aproape de Vama cum sunteti voi.Sunt doar cu sufletul si inima acolo deocamdata.Astept pareri si amintiri de la voi despre ce s-a intamplat de 1 Mai acolo.Cu putin noroc in luna August poate ajung si eu in Vama.Mai am un sfert de an...
Posted 1 year ago # -
Eu ma duc in vreo saptamana doua sa vad poate gasesc atmosfera pe care o astept in vama, daca si mai tarziu atmosfera e la fel de tzaraneasca, inseamna ca incet incet se transfora in eforie sud.Iar mie nu imi place eforie sud.
Posted 1 year ago # -
Mai ....constat ca toti amicii si prietenii mei s-au casatorit si au deja copii:))) , nu mai vrea nimeni in vama :D vor super confort ... Eu vreau inca in vama :) ce fac fratilor ? cu cine ma mai duc ? voi ma luati cand va duceti ? astept sa vb despre orice ...sau despre ce v-am povestit pe merycichi id mess
Posted 1 year ago # -
Cip... nici noua nu ne place "Eforie", dar sunt sigur ca avem puterea de a pastra Vama de altadata, indiferent de ce vor altii sa faca/transforme. Cred ca suntem in stare sa facem si din "Eforie" - Vama Veche, de unde trag concluzia fericita ca tot ei sunt in pericol...
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
salut vamaioti, sa stiti ca a fost super de 1 mai. Vama o reprezinta oamenii si spiritul lor liber, nu cladirile, si am vazut astfel de oameni de 1 mai
Posted 1 year ago # -
cum zice... chuppy :)
Posted 1 year ago # -
nu
Posted 1 year ago # -
ba da
Posted 1 year ago # -
credeam ca disparut samanta de vamaiot.. chiar .. ce mai e pe acolo? cat de curand vreau sa merg sa ma pierd in zona
Posted 1 year ago #
Reply
You must log in to post.