Register or log in:

Vama Veche Forum » Vamaiot

HHHHHHeeeeeellllllllpppp!!!!!

(8 posts)

1. Parerea Sponsorului

Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:

Posted 1 year ago

2. toxya
    Member

Salutare, salutare!!!! Am O MARE rugaminte la cei care aveti poze din Vama. Ma intereseaza in special poze cu interiorul si esteriorul teraselor si restaurantelor de acolo, daca s-ar vedea si numele ar fi IDEAL:D.
    Stiu ca cer cam mult X_X, dar am de facut un atestat pe sfarsitul clasei a 12-a in care mi-am ales sa promovez Vama si nu prea am poze reprezentative:( iar de 1 mai nu stiu daca o sa ajung pentru ca stiti voi cum e cand se apropie bacul:-ss

Multumesc si sper sa ma ajutati!

Posted 1 year ago #

3. Admin
    Key Master

Poate ca pentru promovarea Vamei nu ai neaparat nevoie de poze cu terase si restaurante. Pentru noi, Vama inseamna evadare, inseamna libertate.
    Poate tocmai de aceea pozele pe care le gasesti pe site sunt mai mult orientate spre senzatie decat pe concret.

Posted 1 year ago #
  4. Parerea Sponsorului

Posted 1 year ago

5. toxya
    Member

uff!!! Stiu ce inseamna Vama pentru ca o gust din plin de cativa ani, dar am nevoie de poze "comerciale" pentru asta imi cere atestatul. Pentru ca o promovare din punct de vedere tustic si comercial, ceea ce trebuie sa fac eu, inseamna si unitati de cazare si alimentatie, etc...

Posted 1 year ago #

6. Nostalgicul
    Member

toxya..de cand mergi tu in vama? ce intelegi tu prin vama? auzi tu..COMERCIAL? sa iti fie RUSIINEEE!! Comercialul a distrus ce era mai frumos in vama si o sa mai distruga. Sunt convins ca "da bine" sa iti dai atestatu din vama caci un subiect relativ nou pt publicul larg dar cu ce costuri..in fine..imi storc neuronii degeaba.. Totul o sa fie din ce in ce mai rau... Eu o sa merg si anul asta de 1 mai caci imi este dor de "ochi si suflete vamaioate" dar vama spiritul vamii a cam murit!

Posted 1 year ago #

7. enkyl
    Member

Spiritul vamii traieste in sufletele noastre.. cat vom fi noi.. el va dainui..

Posted 1 year ago #

8. toxya
    Member

@Nostalgicul: Am explicat CLAR pentru ce vreau poze si de ce vreau un anume tip de poze. Acum, nu cred ca ar trebui sa incepi tu sa-mi explici ce inseamna spiritul Vamii pentru ca in mod sigur stiu mai bine decat multi de aici de inseamna.

Nu trebuie sa ma invete nimeni ce inseamna Vama, pt ca, sincer vorbind, multi snobi inteleg prin asta "Hai sa mergem in Vama sa ne imbatam, coaie, ca e misto si ca e libertate, gen."

Cred ca ar trebui sa le dai lectii de viata celor care vad Vama alcoolozati, asa cum se intampla cu majoritatea.

Asa ca NU, NU IMI E RUSINE ca ma cerut poze cu terase. Nu eu am transformat Vama in ceea ce este cum la fel de bine nu pot opri porcesul.

Toate cele bune!!!

Posted 1 year ago #

9. Nostalgicul
    Member

Daca nu tu ai ajutat vama sa devina comerciala..nu te ingrijora..cocalarii (plini chiciuri chinezesti de la colt de strada) n-or sa fie suparati pe tine caci O SA AJUTI ACUM. E mult mai usor sa faci pipi in aceeasi directie cu cea a vantului ca deh..nu ai cum sa te uzi si mai esti considerat si inteligent.
    Felicitari, esti inteligenta!

Posted 1 year ago #
  10. Parerea Sponsorului

Posted 1 year ago

11. toxya
    Member

Postul tau nu prea are legatura cu ce am scris eu mai sus, sau cel putin nu o vad eu... In general nu prea are logica ce ai scris tu si aici citez mai ales asta: "Daca nu tu ai ajutat vama sa devina comerciala..nu te ingrijora..cocalarii (plini chiciuri chinezesti de la colt de strada) n-or sa fie suparati pe tine caci O SA AJUTI ACUM."
    Explica-mi si mie ce sens are propozitia asta?

In fine... snobismul e in floare cateodata, Inteligenta Domniei Voastre!

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.