Register or log in:

Vama Veche Forum » Cluburi in Vama

iti petreci timpul pe "la pirati?"

(24 posts)

No tags yet.

1. dream
    Inactive

in drumul spre plaja, nu prea mare, o terasa pentru rockeri suparati :-p

ce parere ai despre ea? preturile? cum sunt barmanii? muzica?

Posted 3 years ago #

2. Anonymous

dar de ce sa stau acolo.. vrei sa ma taie piratii cu un ochi?

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Anonymous

eu mai stau ca am un frate de cruce care numai p'acolo sta si mai merg cu el sa mai vorbim o bere

Posted 3 years ago #

5. Anonymous

dupa nume suna bine, dar vad ca lumea nu e asa fan locu asta

Posted 3 years ago #

6. Victor
    Inactive

arrrr ....acolo zici ca-i bar din ala de boschetari...dar are un farmec aparte...mie-mi place

Posted 3 years ago #

7. Victor
    Inactive

apropoooo.....am auzit ca vor sa bage wi-fi la pirati....

WTF!!!!#@$!#%@

Posted 3 years ago #
  8. Parerea Sponsorului

Sponsorul nostru va propune:

Posted 3 years ago

9. Anonymous

:-))))

Posted 3 years ago #
  10. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

11. Anonymous

acolo mi-am pierdut virginitatea fratilor...era sa-mi rupa pierce-ul roacarii ca le-am ars femeia

Posted 3 years ago #

12. Anonymous

mie mi se pare un loc bun in care sa iti petreci ziua.

Posted 3 years ago #

13. Darkside
    Inactive

daaa, imi petrec mult timp acolo.

Posted 3 years ago #

14. iuuuuulia
    Inactive

La pirati mi-am pierdut o vara....deci da,cred ca imi place acolo :))

Posted 3 years ago #

15. Damaschina
    Inactive

daaaaaaaaaaaa, la pirati, cel mai tare, cea mai faina muzica, cei mai faini oameni si... au si toaleta gratis :P

Posted 3 years ago #

16. Raku
    Inactive

au muzica buna la pirati

Posted 3 years ago #
  17. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

18. Anonymous

Acolo am petrecut multe zile si nopti minunate si sper ca voi petrece in continuare. Asa ar trebui sa fie cele mai multe din terasele din Vama. Atmosfera e aproape tot timpul exploziva, mult umor, prietenie.

Posted 3 years ago #

19. kcornea
    Inactive

am trecut pe acolo si mi-a placut muzica, e extraordinara, dar nu am reusit sa imi pierd vremea p acolo, sorry.

Posted 3 years ago #

20. Winkiewinnie
    Inactive

acolo imi place cel mai mult:)

Posted 1 year ago #

21. stoicescu_mik
    Inactive

bar de boschetari zicea unul de pe aici......esti praf....habar n-ai ce-i frumos...
    cred ca e singurul loc care a ramas intr0adevar al vamii....al spiritului ei..muzica buna, oameni misto..tot ce insemna vama odata
    cum sa mergi in vama fara sa stai la pirati....fara sa simti si tu ce simt toti cei care beau acolo in nestire....cu dau din cap si fredoaneaza muzica ce le ajunge pana in maduva oaselor...
    asta e vama , fratilor...nu ce a ajuns acum.....cu pista de biciclisti care ma amuza teribil..si ditamai vilele si plin de chinezarii pe la tarabe.....cu bermude cu flori...stil hawaii....oameni buni..suntei in vama..vama e altceva..
    si toti mangaliotii veniti la plaja cu semintele in geanta stau pe sezlong...ce dracu e asta?
    so...DACA N-AI CAZUT CU BANCA INSEAMNA CA N-AI FOST LA PIRATI
    ramaneti piratilor la fel mereu si vom veni mereu cu placere
    PIRATII INSEAMNA "SALVATI VAMA VECHE" ,NU CA VIN 100 DE INSI SI STRANG GUNOAIELE DE PE JOS...si inafara de gunoaie ar trebui sa mai stranga si din oamenii de rahat care n-au ce cauta acolo

Posted 1 year ago #

22. FeedMyDreams
    Inactive

pai doar piratii au ramas in vama ... deci da

Posted 1 year ago #

23. liberte
    Inactive

stie cineva cum il cheama pe barmanul blond cu ochi verzi si tatuaj cu aripi pe spate de la pirati si de unde e?

Posted 1 year ago #
  24. Parerea Sponsorului

Iata cateva sugestii din partea sponsorului:

Posted 1 year ago

25. Axana
    Inactive

Da ! La pirati e mai bine ca acasa!

Posted 1 year ago #

26. moritz
    Inactive

barmanul blond de la pirati din vama,raspunde la numele de DANI...extrasezon e in bar la pirati in bucuresti.

Posted 1 year ago #

27. liberte
    Inactive

ah..mersi!

Posted 1 year ago #

28. irini
    Inactive

deci cred ca "Piratii" e cel mai fain loc din Vama. pentru mine sa te trezesti acolo si sa bei o bere in loc de cafea pe muzica aia e genial (vorba cartonului de pe perete - "decat mahmur, mai bine beat in continuare" :D) . si barmanii de acolo sunt super oameni. nu stiu - barul ala e atemporal. nu-ti dai seama cand e zi sau cand e noapte, atmosfera e aceeasi, oamenii la fel. oricum, dupa mine, daca nu ai fost in Pirati, nu ai fost in Vama. si da, "daca nu ai cazut cu banca nu ai fost in Pirati!" (so true :)) )

Posted 9 months ago #

29. Anonymous

sincera sa fiu mie imi e rusine sa merg la pirati... am senzatia ca as profana tot ceea ce inseamna piratii cu prezenta mea acolo. asa ca atrec prin fata, citesc semnul de deasupra intrarii, aud un refren al unei melodii care imi place, zambesc trist si trec mai departe. sper sa imi fac odata curajul sa intru si sa fac si eu parte din ceea ce imi imaginez ca se intampla acolo, din atmosfera aia la care am senzatia ca nu am dreptul...

Posted 7 months ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.