in drumul spre plaja, nu prea mare, o terasa pentru rockeri suparati :-p
ce parere ai despre ea? preturile? cum sunt barmanii? muzica?
in drumul spre plaja, nu prea mare, o terasa pentru rockeri suparati :-p
ce parere ai despre ea? preturile? cum sunt barmanii? muzica?
dar de ce sa stau acolo.. vrei sa ma taie piratii cu un ochi?
eu mai stau ca am un frate de cruce care numai p'acolo sta si mai merg cu el sa mai vorbim o bere
dupa nume suna bine, dar vad ca lumea nu e asa fan locu asta
arrrr ....acolo zici ca-i bar din ala de boschetari...dar are un farmec aparte...mie-mi place
apropoooo.....am auzit ca vor sa bage wi-fi la pirati....
WTF!!!!#@$!#%@
:-))))
acolo mi-am pierdut virginitatea fratilor...era sa-mi rupa pierce-ul roacarii ca le-am ars femeia
mie mi se pare un loc bun in care sa iti petreci ziua.
daaa, imi petrec mult timp acolo.
La pirati mi-am pierdut o vara....deci da,cred ca imi place acolo :))
daaaaaaaaaaaa, la pirati, cel mai tare, cea mai faina muzica, cei mai faini oameni si... au si toaleta gratis :P
au muzica buna la pirati
Acolo am petrecut multe zile si nopti minunate si sper ca voi petrece in continuare. Asa ar trebui sa fie cele mai multe din terasele din Vama. Atmosfera e aproape tot timpul exploziva, mult umor, prietenie.
am trecut pe acolo si mi-a placut muzica, e extraordinara, dar nu am reusit sa imi pierd vremea p acolo, sorry.
acolo imi place cel mai mult:)
bar de boschetari zicea unul de pe aici......esti praf....habar n-ai ce-i frumos...
cred ca e singurul loc care a ramas intr0adevar al vamii....al spiritului ei..muzica buna, oameni misto..tot ce insemna vama odata
cum sa mergi in vama fara sa stai la pirati....fara sa simti si tu ce simt toti cei care beau acolo in nestire....cu dau din cap si fredoaneaza muzica ce le ajunge pana in maduva oaselor...
asta e vama , fratilor...nu ce a ajuns acum.....cu pista de biciclisti care ma amuza teribil..si ditamai vilele si plin de chinezarii pe la tarabe.....cu bermude cu flori...stil hawaii....oameni buni..suntei in vama..vama e altceva..
si toti mangaliotii veniti la plaja cu semintele in geanta stau pe sezlong...ce dracu e asta?
so...DACA N-AI CAZUT CU BANCA INSEAMNA CA N-AI FOST LA PIRATI
ramaneti piratilor la fel mereu si vom veni mereu cu placere
PIRATII INSEAMNA "SALVATI VAMA VECHE" ,NU CA VIN 100 DE INSI SI STRANG GUNOAIELE DE PE JOS...si inafara de gunoaie ar trebui sa mai stranga si din oamenii de rahat care n-au ce cauta acolo
pai doar piratii au ramas in vama ... deci da
stie cineva cum il cheama pe barmanul blond cu ochi verzi si tatuaj cu aripi pe spate de la pirati si de unde e?
Da ! La pirati e mai bine ca acasa!
barmanul blond de la pirati din vama,raspunde la numele de DANI...extrasezon e in bar la pirati in bucuresti.
ah..mersi!
deci cred ca "Piratii" e cel mai fain loc din Vama. pentru mine sa te trezesti acolo si sa bei o bere in loc de cafea pe muzica aia e genial (vorba cartonului de pe perete - "decat mahmur, mai bine beat in continuare" :D) . si barmanii de acolo sunt super oameni. nu stiu - barul ala e atemporal. nu-ti dai seama cand e zi sau cand e noapte, atmosfera e aceeasi, oamenii la fel. oricum, dupa mine, daca nu ai fost in Pirati, nu ai fost in Vama. si da, "daca nu ai cazut cu banca nu ai fost in Pirati!" (so true :)) )
sincera sa fiu mie imi e rusine sa merg la pirati... am senzatia ca as profana tot ceea ce inseamna piratii cu prezenta mea acolo. asa ca atrec prin fata, citesc semnul de deasupra intrarii, aud un refren al unei melodii care imi place, zambesc trist si trec mai departe. sper sa imi fac odata curajul sa intru si sa fac si eu parte din ceea ce imi imaginez ca se intampla acolo, din atmosfera aia la care am senzatia ca nu am dreptul...
You must log in to post.