Register or log in:

Vama Veche Forum » Cluburi in Vama

iti place terasa restaurant la canapele?

(6 posts)

No tags yet.

1. dream
    Inactive

odata terasa de rockeri ca si la pirati, acum pizzerie si shaormerie..

ce parere ai despre ea? iti palce mancarea lor? preturile? cum sunt chelnerii? muzica?

Posted 3 years ago #
  2. Parerea Sponsorului

Iata cateva sugestii din partea sponsorului:

Posted 3 years ago

3. pap_la_shony
    Inactive

cand era doar teresa nu prea intraqm ca erau altele mai marfa pe plaja, dar acuma mai bag cate o pizza. chelneritele cam fitoase

Posted 3 years ago #
  4. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

5. Anonymous

O terasa naspa, neintegrata in peisaj, Designul cred ca a fost facut de unul cu bani si priceput la toate, care nu a intrebat vreun arhitect. Pur si simplu si-a tras niste ziduri, o spoiala colorata si niste canapele luate de la supermarket dupa bunul plac. Mai trebuie termopane, niste mobila pe care sa danseze fetite si este exact ca in orice loc din tara de care fugim. N-am intrat si n-o sa intru ca sa nu motivez si alti "investitori" sa-si faca betoane. Prefer stuf, pirati, expirat, corsar sau orice alta terasa in care lemnul se intalneste cu nisipul subliniind efemeritatea clipei

Posted 3 years ago #

6. Anonymous

Ai dreptate zarazatribe ! Prefer sa vad oameni normali si care mananca sa existe...,nu din aia cu nasul pe sus si sa se uita-n meniu dupa denumiri cat mai extravagante sau exotice...(nu ca le-ar place ce comanda...dar suna bine cand te intorci acasa sa spui ca ai mancat carnaciori smochinatzi flambatzi pe intuneric...).

Posted 3 years ago #

7. Anonymous

Am mancat anul trecut acolo din greseala. Si ce greseala! Friptura proasta, cartofii reci, sosurile branzite.

Dupa aia am descoperit pescaria. Si n-am mai mancat in alta parte

Posted 3 years ago #

8. aAlice
    Inactive

Am fost eu joi acolo, muzica e destul de ok, mancarea vine un pic cam greu, e oarecum scumpa :| Din cartofi ieseau aburi dar erau reci, maioneza sau ce-o fi fost aia de pe shaorma nu semana deloc cu maioneza. Canapelele mi-au oferit un pic de confort, ma cam prajisem cu o zi inainte si aveam nevoie sa stau pe ceva moale :"> Dar acolo nu ma mai duc. :|

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.