In cadrul concursului jurizarea este irelevanta, e foarte usor sa-ti convingi prietenii sa voteze pentru tine.
Imi pare rau dar nu asa se acorda premii la un concurs de fotografie.
In cadrul concursului jurizarea este irelevanta, e foarte usor sa-ti convingi prietenii sa voteze pentru tine.
Imi pare rau dar nu asa se acorda premii la un concurs de fotografie.
Ma bucur ca ati observat si voi asta.
Sunt 3 useri care maine dimineata vor fi sanctionati.
Aceasta a fost modalitatea pe care am considerat-o drept cea mai transparenta. M-am bazat pe bunul simt al membrilor comunitatii. Ceea ce mi se pare insa foarte ciudat este ca desi unul dintre participanti a fost sanctionat si am ridicat avertismente si pentru ceilalti, fenomenul inca continua.
Repet! Nu mi se pare ok sa iti rogi toti prietenii sa te voteze. Este un vot deschis pentru ca lumea sa isi exprime parerile deschis. Premiul nu va fi in nici un caz acordat celui care are cel mai mare numar de prieteni care sa il sustina.
Daca aveti alte idei sau metode de jurizare, va ascult.
deci parerea mea este ca trebuie sa inviti prietenii sa sa ii incurajezi sa voteze, dar crede-ma, eu nu am vazut fotografii care sa te atraga sa mai vrei la concursul asta, deci cine vede primele 2 foto deja se plistiseste. oricum juriu este pentu un concurs care are ceva amploare, deci ramane votul singura varianta, deci enjoy it
daca prefera lumea asa.. putem sa nu acordam premiul direct din vot.
sa luam pe primii 3 sau 5 dintre cei care ies la vot si sa alegem noi pozele care reprezinta vama, care sunt cele mai deosebite si (zic eu) cele mai putin prelucrate.
si deci sa alegem care dintre cei 3 sau 5 sa castige
deci eu nu cred ca exista o metoda corecta in afara de juriu profesionist. dar sa va spun un secret: fotografiile valoreaza mai mult ca aparatu, deci adevaratu castig e ca am scos foto frum in vama. noapte buna, ma bag la somn.
sorry, nu eram logat:P
@anonim:
ceea ce nu ai inteles tu si cred ca multi de aici este ca se doreste a fi un concurs de amatori si nicidecum de profesionisti cu poze retusate si cu aparate meseriase, care oricum nu sunt interesati de o camera cu caracterestici bune (8Mp, 10X zoom optic) dar nu profesionala
De asemenea, as putea sa adaug, pentru a ne face intelesi, ca nu suntem si nu avem in spate o corporatie imensa care isi permite sa arunce premii aiurea.
Suntem si noi oameni ca voi care am dorit sa inchegam o comunitate de vamaioti. Am dorit sa cream un loc in care sa ne putem regasi si atunci cand nu suntem in Vama sau atunci cand ploua afara sau atunci cand e iarna sau pur si simplu atunci cand ne e dor...
Nu mi se pare firesc sa acord acest premiu celui care reuseste sa faca cel mai eficient spam pe messenger sau celui care are ip-uri dinamice si se voteaza de unul singur. Cand optat pentru crearea unui poll pentru jurizare am apelat la bunul simt. Se pare ca unii oameni chiar nu il au. Daca iti doresti atat de mult acest premiu, de ce nu faci o poza ca lumea si ai rabdare. Oamenii vor vota si pentru tine. Daca nu castigi premiul acesta... poate vor mai aparea si altele... vreau sa fim uniti, nu sa ne vanam unii pe altii.
@dream
se pare ca saptamana asta va trebui sa stam cu ochii pe loguri... :)
ceea ce nu ati inteles voi este ca sunt adeptul gotografiei clasice, asta inseamna doar taietura, contrast si tot c trebuie ca sa faci sa arate ca modelul:P
Probabil ar fi fost mai relevant daca votantilor li s-ar fi cerut sa sa-si argumenteze alegerea in 10 randuri (de exemplu), adica sa fi fost chiar ei acei "critici de fotografie" de care vorbea cineva si sa nu poata face asta decat in urma vizualizarii tuturor fotografiilor cand ar fi aparut fereastra care le permitea aceasta.
Asta inseamna implicare!
P.S.: Niciodata nu e prea tarziu...
da, damaschina.
pregatim ceva pentru a scadea dubiile in acordara voturilor
vom anunta maine sau poimaine.
#:-S Multumim frumos! Eu si inca vreo 2 care au promis ca isi fac cont dupa ce se termina concursul. :))
Mie mi s-ar fi parut mai ok daca ar fi fost si un nr limita pentru fotografii. Max 2-3 de exemplu.
pentru a face pe plac unora care se intreaba de ce nu au votat doar membrii si a sterge temerile altora,
vineri se va termina votul la concurs iar primii 5 vor intra in vot separat unde vor vota doar membrii.
You must log in to post.