Vreau sa ma ia si pe mine careva in custodie in vama :)) nu`s o pustoaica complexata de viata care au lasato parintii la mare si gata hai si ea in vama :)) ,dar efectiv nu am cu cine veni,ma primeste careva si pe mine in grup ?
Vama Veche Forum » Discutii Generale
Ma ia si pe mine cineva cu ei in vama
(22 posts)-
Posted 1 year ago #
-
Posted 1 year ago #
-
Posted 1 year ago
-
am uitat sa specific ,sunt din bucuresti
Posted 1 year ago # -
daca mai ramane vreun loc liber in masina te luam noi :)
Posted 1 year ago # -
Iata cateva sugestii din partea sponsorului:
Posted 1 year ago -
@ n_c_u_s : lasa un id de mess si poti venii cu noi :) plecam pe 30 ^^
Posted 1 year ago # -
n_c_u_s e id meu
Posted 1 year ago # -
nu e nimeni care pleak joi dimineatza ? cu trenu de 7 ?
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
@n_c_u_s & the rest of the people: Noi plecam cu 9:20, care de altfel e si cel mai indicat tren, pentru ca ajungi pe lumina in Vama, poti sa-ti montezi cortul din timp si sa cauti lemne pentru foc, om cu chitara si alte necesitati de genul. Care va decideti sa mergeti cu acelasi tren va asteptam la 9 fara 10 in fata la informatii. A..., si mi se sufla in casca, sa nu va luati bilete, in schimb ar fi ok un pet de bere ca sa nu ne plictisim pana vine nasul ;)
Posted 1 year ago # -
P.S.: Ne refeream la ziua de JOI! :D
Posted 1 year ago # -
suntem un grup.. mediu ca marime.. plecam din bacau.. carui grup mai mare ce sta la cort ne alaturam si noi?
Posted 1 year ago # -
@Nostalgicul - ma primiti si pe mine in gasca? :)
Posted 1 year ago # -
Sponsorul nostru va propune:
Posted 1 year ago -
mai usor cu ofertele.. ca deja am gasit
Posted 1 year ago # -
mai e si Paul_FCB care pleaca joi si poate vine cu noi sa ne combinam mai multi la nasu
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
ma combin si eu ^^ trebuia sa plec cu trenu de 13 din obor , dar e ok si asta :D ne vedem acolo !
Posted 1 year ago # -
Salutare :) Sunt din Brasov, se poate sa ma alatur si eu grupului vostru? S-ar putea sa mai vin cu 2-3 persoane, insa multi s-au retras din cauza prognozei meteo..si uite-asa am ramas cu ochii-n soare :) Am cort de 4 persoane, in caz ca cineva nu are cazare..voi cam cati sunteti?
P.S: ajung in Bucuresti la 9 fara 20..deci avem timp :PPosted 1 year ago # -
cam cat dam la nas pe tren?
Posted 1 year ago # -
nush ce sa zic la nas dar in orice caz cred 10 ron
Posted 1 year ago # -
Desigur sounds_addicted & the rest of the people.Ne vedem la 9 fara 10.Daca vrei nu ne gasim..0763555609 :)
Posted 1 year ago # -
mai merge cineva cu trenu de 9:20? merg si eu incolo dar nu am cu cine sa stau tot drumul.
Posted 1 year ago # -
@Nostalgicul - multam, am notat :), s-ar putea sa nu aj. la trenu asta, daca o fi asa sa ne auzim direct in vama zic :)
Posted 1 year ago # -
mai am 2 locuri libere in masina ,
e cineva interesat? id mess florinsevenPosted 1 year ago # -
27 iulie, plecare din Bucuresti, tren, mai e careva interesat? Eu plec singur asa ca nu ar strica cv companie.
Posted 1 year ago #
Reply
You must log in to post.