Register or log in:

Vama Veche Forum » Drum catre Vama

Multi km...

(10 posts)
  • Started 3 years ago by badboy69onesti
  • Latest reply from Nostalgicul

No tags yet.

1. badboy69onesti
    Inactive

Am plecat cu trenul din Onesti(din jud Bacau,da,sunt moldovean...) la ora 8:30(personal)pana in Adjud(40 km).Apoi a trebuit sa stau 3 ore pentru un accelerat de Constanta(drumul 7 ore-distanta aprox 300 km-stat in picioare,7 ore).Apoi din Cta(culmea,si cel spre Cta,si cel din Cta spre Mangalia,au avut fiecare 40 min intarziere) am luat personalul spre Mangalia(si am stat tot in picioare...),si in sfarsit la 10 si ceva eram abia in Mangalia...La 12 am ajuns in Vama...

total: aprox 400 km...Timp scurs:16 ore...Voi ati face asta pt Vama?!?!Eu DA,inca de nenumarate ori,si pe bicicleta cred ca m`as duce,numai sa ajung in Vama draga...

Posted 3 years ago #

2. Raku
    Inactive

am strabatut aproximativ 300 de km pana in Vama, am facut cam 7 ore. miercuri seara am ajuns si am mers direct pe plaja cu o bere in mana.

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Anonymous

Am mers cam 500de KM. Craiova -Constantza cu nasul pana-n Bucuresti si cu un veteran de razboi care l-am insotzit gratis pana la Mangalia numai Clasa 1-A. Returul a fost mai greu si pt. ca ma apasa rau cand plec din Vama si pt. ca am platit drumul de intoarcere. Pe 13 Iulie plec din nou si pe 7 august iar... Traiasca Vama Veche 1000 de ani si eu sa scriu despre ea...

Posted 3 years ago #

5. Anonymous

nimic nu se compara cu acele 11 ore de la suceava :) cu acceleratul, ca nu exista altceva

Posted 3 years ago #

6. badboy69onesti
    Inactive

Este cel mai frumos lucru...As mai merge inca o mie de ani,daca as avea timp...dar am sa fiu chemat sus mai devreme...Anonim,macar tu ai avut direct pana in Constanta...dar eu am schimbat in Adjud pt el,deci e posibil sa fi fost amandoi in acelasi tren...

Posted 3 years ago #

7. WinDance
    Inactive

Multi Km...Dar cel mai frumos e drumul Mangalia - Vama Veche, pe jos. Atat! Numai asa cred eu, ca ti se poate amplifica starea de "dor de Vama" ;-)

Posted 3 years ago #

8. badboy69onesti
    Inactive

Starea de dor de vama o am tot timpul...nu numai pe drumul Mangalia-Vama Veche...Dar intr`adevar atunci se amplifica"nu mai ajunge odata buzul asta??!?!"

Posted 3 years ago #
  9. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

10. Anonymous

am plecat seara la 8 din mures si am ajuns la 2 amiaza in vama :D

dar merita. oricand!

Posted 3 years ago #

11. Anonymous

hmm..din cj pana in vama sunt vreo 800 si ceva de km..ce`i drept din cj pana in buc am luat avionul..hehe..wizzair 24ron dus-intors super oferta..si din buc am plecat p la vreo 12noaptea si am ajuns in vama cu "ia-ma nene"..dupa doar 2 ore:)..inainte, cand nu eram la facultate si stateam cu ai mei in oradea, strabateam 1000km cu trenul sau cu stopul, cand cum..si vorba aia.."but they`ve got planes and trains and cars..I'd walk to you if I had no other way.."..si totul pentru iubita mea vama:)

Posted 3 years ago #

12. Nostalgicul
    Inactive

Cu autostopul e cel mai tare! am am plecat de pe vf.Postavarul la 8:00 cu Denisa(prietena mea) si seara la 9:30 am ajuns in Vama far* sa platim nimic :D ! Nice.. am schimbat 5 masini :)) .. Norocosi? NUP! Totul depinde cat de bine sti sa faci autostopul :D ! Eu pot spune ca stiu sa o fac destul de bine.Si totusi nu asta.i recordul cel mare..mai am unul dar e e greu de crezut :D : Nadlac - Italia-Padova ----far* bani :))

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.