Register or log in:

Vama Veche Forum » Evenimente in Vama

PAINTBALL in Vama Veche

(12 posts)

No tags yet.

1. Elmania
    Inactive

In sfarsit, va anunt cu bucurie ca am deschis un teren de Paintball in Vama Veche! Din cate am inteles, au mai fost dar mi s-a spus ca nu se comparau cu amenajarea facuta de mine :) Asta ma bucura tare! Am facut o investitie deosebita incercand in paralel cu spiritul Vamii Vechi sa asigur si posibilitatea cazarii la Motel, gazda, corturi sau sa pun la dispozitia celor interesati spatiu special amenajat ptr camparea propriilor corturi. Subliniez ca cei ce doresc pot inchiria corturi noi-noute de la noi. Facilitatile sunt asigurate gratuit!. Toate cele mentionate mai sus sunt dispuse chiar langa terenul de Paintball! Ca informatielocatia este exact la soseaua nationala, la iesirea din Vama Veche. Distanta pana la plaja nu-i mai mare de 200 mtr. Accesati Elmania (pe google map veti vedea locatia http://www.maplandia.com/romania/constanta/vama-veche/users/elmania/) sau http://elmaniapaintball.webs.com/

Ce sa mai spun? Preturile sunt la nivelul Vamii Vechi !!! Desi sunt din Bucuresti, am trait si traiesc in continuare in spiritul Vamii, motiv ptr care nu am dorit sa deschid aceste activitati in alte parti, respectiv zone ale litoralului.

Ptr orice detalii nu ezitati sa ma contactati la 0730 185 614

[img:width=500&height=169]{e_FILE}public/1216284280_176_FT0_home_omg_.gif[/img]

Posted 3 years ago #

2. Anonymous

:-&.....srry se poate injura pe forum, de ce dreacu nu va duceti in Mamaia, unde-i cald si bine...unde garaie de cocalari...aveam si noi un kilometru si l-ai distrus si p'asta....sunt 245 de kilometri ce formeaza tarmul Marii Negre pe teritoriul Romaniei....chiar nu gaseai un loc? Ai ales Vama ''din respect'', uite asa...incet incet VAMA se va umple de manelisti.

Ma frate, cine vrea Paintbal se duce in Mamaia, Costinesti...bla bla...imi racesc gura de pomana

Salvati VAMA VECHE

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Nostalgicul
    Inactive

de acord cu andreea ! ;-( . 'din respect' lol...

Posted 3 years ago #

5. Admin
    Inactive

eu sunt curios cine si-o pune cortul acolo la tine... la 200m de plaja, cand plaja e inca libera si e atat de primitoare. :)

cat despre paintball... cred ca ar fi avut un succes mai mare undeva intre mamaia si navodari. cu siguranta gaseai teren acolo si aveai si clienti cu buzunare mai pline.

motivul pentru care ai deschis acest teren este profitul si nu respectul pentru Vama. ce pot sa zic... distractie placuta!

Posted 3 years ago #

6. Nostalgicul
    Inactive

Eu propun sa lasati bilutele se cauciuc si sa folositi gloante reale daca tot vreti senzatii tari .Poate astfel nu o sa mai fiu nevoit sa injur(eu si multi altii) la fiecare 15 minute cand vad un om care vine sa joace paint-ball in vama veche si sa isi testeze forta pumnului etc,etc,etc,la aparatele alea 'frumos colorate' . Mai incurajeaza mult lumea sa vina si o sa o facem.. Cu un pet de benzina ;) ! * ghici de ce? *

Posted 3 years ago #

7. Anonymous

''si-am sa-mi trag un glontz in cap, si-am sa-mi fac o gaura...si-am sa vad lumea prin ea...''

Salvati Vama Veche

Posted 3 years ago #

8. Elmania
    Inactive

Sincer imi pare rau sa aud asemenea opini. Sunt firesti si le accept, dar este doar incercarea mea de a oferi o alternativa suplimentara de distractie pe litoral. In fine, fiecare isi spune parerea.

Posted 3 years ago #
  9. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

10. Anonymous

Daca numai prezentza mea in Vama ma face atat de fericit incat nu mai am timp si de altceva...cum as putea sa ma gandesc la alternativa distractziei cu pusca-n mana? Asemenea afacere a mai incercat si altcineva acum 3 ani si am vazut scris pe gardul ce imprejmuia afacerea un Nr. de mobill in cazul unui eventual client care vrea sa profite de aceasta distractzie... Nu am vazut pe nimeni acolo desi in acel an am stat 28 de zile in Vama... Urmatorul an a disparut o data cu Bavaria.

Posted 3 years ago #

11. Raku
    Inactive

sa speram ca dispare si asta pana la toamna.

Posted 3 years ago #

12. Elmania
    Inactive

Uite ca nu am disparut inca si chiar merge! Nu vad unde este problema in deschiderea unui asemenea teren la o distanta apreciabila de plaja, in conditii mai mult decat rezonabile si total igienice? Nu vad cum am afectat Spiritul Vamii, mult discutat de voi, cand raspunsurile din vama au fost chiar pozitive, referitor la acest sport! Nu am facut un alt bar, terasa sau chiosc. Este pur si simplu distractie.

Apropo de Spiritul Vamii Vechi!!! Nu dau nume, dar la varsta multora de pe acest forum, chiar nu cred ca au apucat, vazut sau simtit acest spirit. Mai mult, veniti in Vama si veti vedea ca cei care o strica nu sunt cei de varsta mea (am mai mult decat credeti), ci chiar multi dintre voi! As fii bucuros sa-mi faceti o vizita si sa socializam, chiar la fata locului si veti intelege. Imi pare rau ca sunt nevoit sa raspund astfel celor ce ma judeca, dar probabil ca este mai bine sa deschizi un nou bar gen... nu dau nume,in totala lipsa de igiena si protectie, sa ceri 1 Ron ptr toaleta si 7 Ron pe dus, sa tii in spate inca doua terase si sa te numesti protector al Vamii... Ciudat! Inainte sa dati cu parul, incercati mai intai voi sa respectati ce gasiti in jur, sa pastrati ce aveti si cand veti fii ofensati, sa replicati.

Oricum va urez distractie placuta in Vama, atat cat mai este, si sa va respectati reciproc mai mult.

P.S.: Personal ascult toate genurile de muzica, am colectii intregi, majoritatea originale, colectii de viniluri, colectii de CD-uri si caste audio (desi nu se mai practica), toate de pe vremea celor care veneau oriunde pe plaja si nu ascultau muzica la MP3-urile din masina ci la un jalnic (acum) radio-cass portabil. Nu judec pe nimeni ptr gusturile audiofile atat timp cat nu afecteaza pe cei din jur.

Posted 3 years ago #

13. Anonymous

Am 34 de ani si nu sunt unul care vrea mai mult decat ce-mi oferea Vama in acest moment. Nu ma plang de igiena sau de serviciile precare din acel loc... In afara de muzica tiganeasaca si comerciala ascult cam orice. Colectzi am si eu ca totzi cei care vin acolo. In Vama venim ca sa facem altceva decat acasa sau prin alte locuri din tzara...deci afacerea ta cade. Eu sunt un mare amator de tenis de camp si de cate ori am ocazia in oras sa practic acest sport nu-l ratez! Dar credema ca daca ar aparea un teren de tenis de camp in Vama nu m-as duce sub nici o forma...(nici gratis macar) pt. ca vreau altceva de la Vama !!!!!! Vreau sa fac tot ce nu pot face in restul anului si sa fiu inconjurat de oameni care nu ma critica si nu ma provoaca la cine stie ce competitzie. Vreau sa fiu LIBER si sa FAC CE VREAU EU!!! Adica sa stau cu cortul pe mal sa fac focul seara, sa vad rasarituri, sa nu aud manele si muzica naspa,sa-mi fac prieteni,sa nu intalnesc oameni complexatzi etc. Ce aduci tu acolo este o forma cretina de a-mi fura din vacantza. Este ca si cum m-ai pune sa ma plimb cu ATV-ul printre corturi cand acei oameni de la cort incearca sa faca dragoste sau sa mediteze la rasarit. Este o risipa imensa sa faci altceva in Vama decat ce facemam pana acum in Vama. Daca ne trebuia altfel de distractzie ...si nu era in Vama...,cu sigurantza schimbam locatzia pana dadeam de ce ne doream noi. Daca nu putetzi intzelege ca noi am ales Vama din alta perspectiva si alte interese ,nu este vina noastra. Afacerea ta merge pt. ca in Vama ajung elemente care nu au treaba cu spiritul Vamei. Asa a aparut si TIR DISTRACTIV in Vama si "aparatul de masurat forta"... Daca aceste distractzii dispar , nici nechematzii din Vama nu mai au ce cauta acolo. Eu nu te judec! Intzeleg nevoia ta de a avea o afacere...dar incearca in restul ROMANIEI !!! O sa ai succes mai mult si o sa contribui la existentza Vamei. Multumesc anticipat in cazul in care ai intzeles ce am vrut sa spun in legatura cu Vama Veche.

Posted 3 years ago #

14. Elmania
    Inactive

Da, de aceasta data acest raspuns cred ca a inchis subiectul.Este mult mai simplu si corect sa-ti spui parerea decat sa ...injuri. Din pacate ai multa dreptate printre randuri, si tot din pacate multe se vor mai schimba. Dar asta nu mai depinde nici de mine, nici de tine si nici de multi altii.

Iar zic din pacate, stau in Vama de o luna si jumatate si ceea ce vad ma pune rau pe ganduri. Multi din tinerii dornici de libertatea pe care ti-o doresti tu, isi iau toate drepturile inclusiv de a face ce vor ei dar afectand mult pe cei din jur. Asta judec si condamn eu. Nu multi mai sunt care inteleg ce-nseamna libertatea simpla si asta va deforma din ce in ce mai mult atmosfera de calm si liniste din zona.

Apropo, cred c-am mai spus dar repet: terenul meu NU AFECTEAZA DELOC!!! zona pe care ti-o doresti tu de neatins!!! Sunt la o distanta la care multi turisti nici macar nu auzisera ca este deschis asa ceva. Deci o poti considera ca o anexa in zona si nu in Vama. Tirul si aparatul de forta sunt chiar pe faimoasa strada principala. Daca vrei sa judeci atunci judeca asta. Daca activitatea mea este considerata o forma cretina de a fura din vacanta ta...asta o judec eu. Vama nu este nici a ta, nici a mea ci este un loc comun unde fiecare poate si VREA sa faca ce vrea! (citez pe cineva...)

Cam atat. Si inca ceva in incheiere, am 38.

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.