Register or log in:

Vama Veche Forum » Administrativ

Poze ?

(11 posts)
  • Started 1 year ago by VeVeRiTzA
  • Latest reply from Winkiewinnie

No tags yet.

1. Parerea Sponsorului

Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:

Posted 1 year ago

2. VeVeRiTzA
    Member

Nu pot sa pun poze, nu am nicio optiune cand deschid Dashboard ... ce trebuie sa fac?

Posted 1 year ago #

3. Raku
    Member

Dupa ce deschizi Dashboard, ai in stanga, sub Posts, optiunea Add New; dai click pe ea. Apoi ajungi pe o pagina unde scrie sus mare Add New Post. In mijlocul paginii scrie Upload/Insert; in dreapta lor este un dreptunghi, daca tii mouse-ul deasupra lui scrie Add an Image; dai click. Apoi se deschide o pagina pe care scrie Add media files from your computer. Mai jos scrie: You are using the Flash uploader. Problems? Try the Browser uploader instead; dai click pe Browser uploader; apoi apesi pe butonul Browse, selectezi poza din calculatorul tau, apesi pe Upload, ii dai un titlu pozei, la Description scrii o descriere a pozei, mai jos Alignment trebuie sa fie setat pe Center, Size trebuie sa fie Full Size, apoi apesi Insert into Post. Daca ai mai multe poze, repeti pasii anteriori.
    Apoi, in spatiul de sus dai un titlu postului. Din partea dreapta jos la Categories selectezi Poze, iar apoi mai sus putin selectezi butonul Publish. Pozele tale vor aparea pe site.

Posted 1 year ago #
  4. Parerea Sponsorului

Posted 1 year ago

5. VeVeRiTzA
    Member

cand deschid dashboard.. nu am nicaieri posts.. Am in stanga profile si tools... Atat

Posted 1 year ago #

6. Admin
    Key Master

Salut!

Tu erai un membru nou inregistrat si nu aveai suficiente drepturi. Acum ar trebui sa iti mearga.

Posted 1 year ago #

7. VeVeRiTzA
    Member

Merci ! Acum merge :).. le pun acum

Posted 1 year ago #

8. Admin
    Key Master

pe viitor iti recomand sa folosesti si campurile "descriere" si "caption" pentru poze.

"caption" este cel care va aparea sub poza. uite cum apar pozele in postul de aici: http://www.dordevama.com/poze/poze-pista-biciclisti-vama-veche

Multumim pentru poze. :)

Daca mai sunt si alti membri care au talente literare sunt incurajati sa si le exprime liber pe blog.

Posted 1 year ago #

9. Raku
    Member

Vad ca ai reusit VeVeRiTzA.
    Cine mai are poze cu Vama, mai vechi, mai noi, sa urmeze pasii de mai sus si sa le posteze, sa nu le tine doar pentru el, sa ni le impartaseasca si noua.

Alte poze recente cu Vama: http://www.hotnews.ro/hotreporter-2009-04-5592945-turism-transfrontalier-bicicleta-1.htm

Posted 1 year ago #
  10. Parerea Sponsorului

Posted 7 months ago

11. mihaizzz
    Member

aceeasi problema o am si eu...
    nu pot uploada nimic.
    si eu la fel : Am in stanga profile si tools... Atat

cum se poate rezolva problema ?

Posted 7 months ago #

12. Admin
    Key Master

o sa investighez problema.

Posted 7 months ago #
  13. Parerea Sponsorului

Iata cateva sugestii din partea sponsorului:

Posted 7 months ago

14. Admin
    Key Master

Salut!

Cred ca problema a fost rezolvata. Anunta-ma, te rog, daca mai intampini probleme.

Posted 7 months ago #

15. Winkiewinnie
    Member

Hei! am cateva poze din vama si ...la fel ca si colegii de mai sus....nu am nicio optiune in afara de profile si tools! mersi!
    :)

Posted 1 day ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.