Register or log in:

Vama Veche Forum » Cazare in Vama

prea mult lux, prea putina vama..

(4 posts)

No tags yet.

1. Anonymous

ce-mi trebuie mie atatea conditii si floricele in curte si termopane.. pai mie imi trebuie cazare ca sa am unde sa asuez dimineta dupa rasarit, nehalit si luat la bord. prefer sa mai construiasca de-astea mai simple decat atata lu si scump

Posted 3 years ago #
  2. Parerea Sponsorului

Sponsorul nostru va propune:

Posted 3 years ago

3. Victor
    Inactive

mda..sunt de acord cu raducu...uneori am impresia ca vama nu mai e ce era odata....imi aduc aminte si acum...cand mergeam in vama cu 10 ani in urma...si nu erau decat asezaminte pescarestii....stateam la cort...ne incalzeam cu vodca si muzica la lumina focului....si mancam bere cu peste luat de la pescari...cu un litru de vodca luam vreo 10 kile de peste

Posted 3 years ago #
  4. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

5. dream
    Inactive

[quote1206189863=Victor]

mda..sunt de acord cu raducu...uneori am impresia ca vama nu mai e ce era odata....imi aduc aminte si acum...cand mergeam in vama cu 10 ani in urma...si nu erau decat asezaminte pescarestii....stateam la cort...ne incalzeam cu vodca si muzica la lumina focului....si mancam bere cu peste luat de la pescari...cu un litru de vodca luam vreo 10 kile de peste

[/quote1206189863]

:-)))))))

Posted 3 years ago #

6. Anonymous

astia strica vama cu vilele lor cu mertanele lor si cu alte fitze. hai sa facem ceva sa plece.

Posted 3 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.