vreau sa stii si eu ce melodie baga la stuf mai mereu la rasarit?? inainte de bolero . multumesc
Vama Veche Forum » Sugestii
Propun un top muzical cu melodii preferate in vama veche
(47 posts)-
Posted 2 years ago #
-
Cum se numeste melodia aia CU TROMPETE ce se putea asculta in fiecare dimineata la Stuf ? am tot incercat sa o gasesc da'nik..
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
Cea mai buna de dimineata Paranoid de la Black sabbath
Posted 1 year ago # -
nimeni nu isi aduce aminte melodia aia :(?
Posted 1 year ago # -
Cred ca te referi la The Lost Song de la Cat Empire.
Posted 1 year ago # -
si ar mai fi
Rage Against the Machine - Killing in the Name
Deep Blue Something - Breakfast At Tiffany's
Boney M - Daddy Cool, Rasputin, Ma Baker
Fool's Garden - Lemon Treeand so on and so forth, lista continua ..
Posted 1 year ago # -
Merci mult Rocs!! ramane sa fac cinste cu o cana de vin viert(viile Recasului)la foc in Vama de 1 mai;)
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
Cu placere! 1 mai sa vina, nothing else matters
Posted 1 year ago # -
Las' ca mai vorbim noi pe la 5 dimineata cand creste umiditatea si vantul bate rece de un vin fiert. Cred ca o sa fie mai atractiva oferta mea atunci :D !
Posted 1 year ago # -
Un vin fiert e intotdeauna bine primit :D, mai ales de 1 mai in jurul focului, cand ducem dorul caldurii obositoare din iulie.
Posted 1 year ago # -
e suficient sa ascult melodiile astea si sa ma bucur de vremea de afara pentru ca furnicaturile sa inceapa sa ma devoreze in numele dorului de vama.
Posted 1 year ago # -
moonsperl -alma mater
fear of the dark
si multe altele 8-> toate-mi amintesc de vamaPosted 1 year ago # -
cred ca intrebarea este cum facem rost de playlist-ul din stuff?????? am cautat peste tot dar .....nimik poate ma ajuta cineva...ca nah stiti cum este iarna-i lunga si grea
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
mergi cat mai des si o sa-ti intre pe sub piele
Posted 1 year ago # -
pai breakfast at tiffany's.. asta vreau
Posted 1 year ago # -
Hey, am venit acum 4 zile din Vama si mi-au placut multe melodii care se bagau de dimineta pana spre dupa-masa la El Comandante..multe erau in franceza..stie cineva niste titluri? Merci
Posted 1 year ago # -
am auzit o mel f tare acum 2 sapt la stuf ..zicea cv de genul ..fatboy swipped ..inclin sa cred ca erau cei de la fatboy slim ..parea stilul lor ..ma ajuta cineva :) ?
Posted 1 year ago #
Reply
You must log in to post.