Am plecat din dragasani anu' asta pana in valcea cu autocar,apoi din valcea pana in mangalia si din mangalia pana in Vama...Obositor drumul dar cel mai misto moment a fost cand,dimineata,eu si prietenul meu,nervosi si obositi...am prins rasaritul in microbuzul plin de oameni spre Vama Veche...Am vazut marea...soarele...si....Vaaamaaa...atunci am simtit ca a meritat toata oboseala...si mi-am dat seama cat de dor mi-era de vama...f misto!
Vama Veche Forum » Drum catre Vama
Reintalnirea cu Vama Veche
(8 posts)-
Posted 1 year ago #
-
lung drum... si plin de peripetii... :)
multumim pentru ca ne-ai adus aminte de vama!
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
Drumul catre Vama... F lung, ca din Tm pana in Mangalia trenul face muulte ore, mai exact 16. Inca mai pastrez biletele in portofel, asa ca sa-mi amintesc de cat de extaziata eram ca merg in paradisul de pe malul marii :). De la Magalia am luat autobozul. Eu zic ca nicio senzatie nu se compara cu fericirea pe care o simti cand vezi tabla cu Vama Veche sau mai ales cand cobori din autobuz si simti mirosul de mare... Mie dor de Vama!!! :((
Posted 1 year ago # -
din Slobozia pana in vama e plictisitor...din Bucuresti parca,parca mai misca ceva...trenul accelerat bucuresti-mangalia pleaca in 5 minute de la linia 5...
Posted 1 year ago # -
daca ar termina odata de reparat / inlocuit sinele pe ruta bucuresti - constanta ar fi mult mai placut si mai scurt drumul catre mare si implicit catre vama.
Posted 1 year ago # -
Iata cateva sugestii din partea sponsorului:
Posted 10 months ago -
miercuri dimineata partial la facultate, apoi la ora 14:00 tren Bucuresti Nord - Constanta, la 19:15 tren Constanta - Mangalia, din Mangalia maxi pana in Vama, pe la 21:00 ajungem la gazda, ne cazam, iar apoi direct pe plaja la Ovidiu cu o bere in mana.
Posted 10 months ago # -
joi la 12.00 partial, seara 00 fara 22 min tren. 6.55 constanta 9.30 mangalia. mic dejun in asteptarea microbuzului. 10.30 in genunchi pe plaja. amicu imi inmaneaza berea. sunt fericit
Posted 10 months ago # -
Posted 10 months ago
-
Miercuri la 19:00 seminar important, apoi la 23:32 urc in trenul CLuj-constanta. CU oprire in o gramada de orase de unde mai urca atati prieteni k nu pot sa ii numar... O sa fie delir.Vreau in vamaaa
Posted 10 months ago #
Reply
You must log in to post.