Vama Veche Forum » Vamaiot
Remediile voastre pentru mahmureala ?
(11 posts)-
Mai jos gasesti cateva recomandari din partea sponsorului:
Posted 1 year ago -
Daca tot vine vremea Vamei, hai sa facem un thread cu remediile voastre pentru mahmureala? Ce va trezeste cel mai repede dupa ce constatati c-aveti prea mult sange in alcool?
Posted 1 year ago # -
sunt multe zvonuri dar ce se stie sigur e ca apa merge cel mai bine.Bautura dshidrataeaza, alcoolul in general face asta si cel mai bun remediu este sa consumi multe lichide (dap, fara alcool :D ) ca sa poti elimina 'elixirul' din organism. Deci, tot cu bautul rezolvam:))
Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
Adevarat.
Era vorba aia "cui pe cui scoate", doar ca in situatia noastra, cuiele-s facute din... substante diferite :DPosted 1 year ago # -
ar trebui sa ne spui si tu cum faci cand iti scoti 'cuiele' daca tot ai lansat intrebarea, mi se pare corect:D
Posted 1 year ago # -
Pentru fiecare pahar de bere, cate juma' de pahar de apa. Daca metoda asta nu tine, a doua zi da-i cu dulciuri si aspirina :D
Ah, si multa apa + un energizant. NO FOOD.Posted 1 year ago # -
e de tinut minte, daca trec de sambata noapte o sa iti urmez exemplul:) btw, plec sambata in vama:D
Posted 1 year ago # -
drum bun!
sa te intorci cu povesti.Posted 1 year ago # -
Posted 1 year ago
-
Cu siguranta.multam'!
Posted 1 year ago # -
pe mine una tot mai bine ma trezeste o baie in mare spontana, cu voia mea sau fara:)), pe lumina sau pe intuneric. bine, ma si raceste, m-am intors din Vama de 2 zile si-s cu nasul roshu de la suflat si belit de bronz in batista constant. da nu regret:D. oricum niciodata in Vama nu stiu cand incepe si cand se termina "betia", totul e o betie de spirit. numai bine vamaiotii>:D<
Posted 1 year ago # -
Bei apa in prostie si dormi putin! Works like a charm!
Posted 1 year ago # -
hmm, pai in primul rand multa apa rece pe fata si cateva palme date de cineva sau 2 pumni mereu te trezesc instant..
Posted 1 year ago #
Reply
You must log in to post.