Register or log in:

Vama Veche Forum » Discutii Generale

SIGLA NOASTRA :D

(19 posts)

No tags yet.

1. Damaschina
    Inactive

Acest thread se vrea a fi in acelasi timp propunere si provocare. Despre ce este vorba? Ne-am gandit ca ar fi frumos daca am avea ceva in comun, un semn, care sa ne uneasca sau reuneasca, ceva simplu care poate fi cu usurinta desenat de oricine si pe oricine. Daca vi se pare interesant va invit sa va deschideti progamelul in care stiti sa va jucati cel mai bine si sa creati ceva reprezentativ care sa poata fi postat aici(vezi tipurile de fisiere permise). Daca nu aveti chef sa lucrati pe calculator, puteti si sa desenati ceva, iar la sfarsit ii faceti o poza, pe care o postati. :D

Ar mai trebui mentionat ca totul se va incheia in ultima zi a lunii iunie, cand va fi ales unul dintre desene pentru ca in luna lui cuptor sa ne putem coace bratari, cercei si orice vreti voi cu "marca noastra" :P

Va doresc sa fiti inspirati! :)

Posted 3 years ago #

2. Damaschina
    Inactive

Eu m-am jucat deja putin prin Paint si pentru inceput mi-a iesit chestia asta, care vrea sa fie un joc de litere: Cele doua brate ale lui V se continua formand de o parte si de alta litera A, iar toata chestia asta formeaza un M, dar totodata si cuvantul VAMA :D; peste se aseaza un V generos ca un zambet, ca doar Vama e si Veche. Daca tot aveam zambet am asezat si doua pete de albastrul marii, pe post de ochi.

Cam asta.. Astept parerile si popunerile voastre :)

[img:width=500&height=393]{e_FILE}public/1213847967_46_FT932_logo_.gif[/img]

Posted 3 years ago #
  3. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

4. Anonymous

Mie imi place si ideia si sigla ta. Este bine inspirata sigla. Sper sa arate bine pe sanul meu stang... :)

Posted 3 years ago #

5. Damaschina
    Inactive

@cucuvirilu: Multumesc:D Pe sanul stang, ca sa fie in conexiune cu inima? Poate incerci si tu sa creezi un desen :) mmm, ce zici?

Posted 3 years ago #

6. Anonymous

O sa incerc ceva sa vedem ce iasa...Dar asta nu este punctul meu forte (desenul)...

Posted 3 years ago #

7. Admin
    Inactive

Si mie imi place ideea propusa de Damaschina.

In cazul in care nu mai apar propuneri pana la sfarsitul lui iunie o vom adopta ca fiind sigla DorDeVama pentru 2008 ;)

Felicitari Damaschina! :)

Posted 3 years ago #

8. Raku
    Inactive

hehe...frumoasa sigla facuta de Damaschina, mie imi place.

Posted 3 years ago #
  9. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

10. Damaschina
    Inactive

Multumesc!:D

Dar-sigla-mea-era-doar-un-exemplu:))

as-fi-vrut-sa-faceti-si-voi....

Mai-aveti-timp:P

Posted 3 years ago #

11. Anonymous

O inscriptzie intr-un oval cu: "Lasati Vama sa fie Veche!".Merge rau PC-ul meu si nu pot desena ceva pe el...

Posted 3 years ago #

12. Anonymous

13. Damaschina
    Inactive

Timpul pentru propuneri s-a scurs.

:D M-am gandit... , sa lasam chestiuta pe care am desenat-o iar ea sa ne si spuna ceva. Asadar, putem sa-i atasam mesajul lui cucuvirilu ca in benzile desenate (intelegeti voi :D)

Daca sunteti de acord, anuntati-ma si pe mine :P

Posted 3 years ago #

14. Darkside
    Inactive

o combinatie intre desenul tau si textul lui cucuvirilu ar fi tare

Posted 3 years ago #

15. Admin
    Inactive

Vom folosi sigla Damaschinei.

Textul propus de cucuvirilu va deveni slogan. ;)

Posted 3 years ago #
  16. Parerea Sponsorului

Posted 3 years ago

17. Anonymous

Sunt numai zambet...Va multzumesc! Sunt convins ca sigla si sloganul o sa-si atiga scopul...

Posted 3 years ago #

18. cris_naritza
    Inactive

Acum am descoperit si eu stie-ul asta si ma bucur sa vad ca mai sunt si alti oameni nebuni dupa Vama ca mine. Am sa "adopt" :P si eu sigla desenata de Damaschina ca e f faina...

Posted 3 years ago #

19. Mario
    Inactive

ne vedem de 1 mai ... pana atunci am timp sa'mi tatuez sigla =))

Posted 3 years ago #

20. misju
    Inactive

super tare ideea cu sigla ...si app.,ne gasim pe 1mai undeva?!

Posted 3 years ago #

21. Raku
    Inactive

[quote1233685424=misju]

super tare ideea cu sigla ...si app.,ne gasim pe 1mai undeva?!

[/quote1233685424]

e clar ca o sa ne vedem pe plaja de 1 mai. o sa stabilim ulterior si date exacte, mai e ceva timp pana atunci.

Posted 3 years ago #

22. misju
    Inactive

ai dreptate,dar nu mai am rabdare :)

Posted 2 years ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.